سلام. خوبین همه؟
ببخشین بازم این جا پست میزارم. اخه هر قسمت مربوطه که میرفتم گزینه ایجاد تاپیک جدید نداشت برا همین اینجا گذاشتم لطفا انتقالش بدین جای خودش. یه ذره همدردی اصن خوب طراحی نشده راستش. user friendly نیست اصن. من یه هفته دیگه یه ذره تعطیلات دارم. حاضرم با مدیر قرارداد ببندم یه سایت خوب براشون طراحی کنم.شوخی.
. ممنون
یه فکر خوب. دیشب رسیدم خونه از خستگی بی خوابی زده بود به سرم. همین جوری داشتم فکر میکردم به همه چی. بعد داشتم فکر میکردم ادم ها چه جورین؟ مثلا همین ادم های همدردی چه جورین؟ بعضی ها خیلی برام شیرین و جالبن. بعد داشتم فکر میکردم کاش این گروه همدردی یه گروه تو فیس بوک داشت. میشد همدیگه رو ببینیم. خیلی باحال میشد. من خیلی دوست دارم. بیاین یه گروه تو فیس بوک درست کنیم. جمع شیم. ما برا هر درسی تو دانشگاه هم یه گروه فیس بوک مخصوصش داریم که با هم سر تکالیفمون اون جا با همکلاسی هام بحث و سوال و اینا داریم. بیاین مثلا یه کاربر قدیمی که همه قبولش دارن و بهش اعتماد دارن مثل اقای خاله قیزی رو انتخاب کنیم. ادرس ایمیلش رو اینجا بزاره و ما بعد اسم فیس بوکمون رو براش با ایمیل بفرستیم. اون گروه رو ایجاد کنه و ادمون کنه. خیلی باحال میشه. چون الان بچه ها اینجا مثل دوست هستن با هم. مثلا من خیلی دوست دارم با سوگند یا طنین یا آی تک یا مصباح واقعا دوست شم.
موافقین؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)