سلام حجتیان
من تمام نظر ها را خواندم ولی چند چیز را نفهمیدم
اول اینکه چرا فکر می کنی این خانم برای ازدواج مناسب نیست؟ فقط به خاطر ظاهرشون
دوم اینکه چرا اینقدر احساس گناه می کنی؟
در مورد اول باید بگم اگر می بینی که این خانم واقعا همه معیار های شما را دارند به جز زیبایی، خوب شما حق انتخاب دارید و می توانید ایشان را انتخاب نکنید و من به عنوان یک دختر معتقدم که خداوند زیبایی را بهانه ای قرار داده تا هر کسی فرد واقعا مورد نظرش را پیدا کنه، اگر شما ایشان را واقعا دوست دارید، پس در نظرتون هم زیبا می شد!!!!!!!
ولی چرا احساس گناه می کنید؟ احساس گناه وقتی ادم می کنه که خوداگاه یا ناخوداگاه می دونه که یک کار اشتباه هست
و راه حلش این نیست که از خدا معذرت بخواهی چون ذات بی کرانش بی نیاز از اینگونه معذرت هاست و احساس گناه نعمتی از جانب خداست که به بندگان مخصوصش می دهد تا انها دست به کار شوند و راه حلی پیدا کنند مطمئن باشید اگر واقعا راه حل نداشید اینگونه هم احساس گناه نمی کردید پس با خودتان کنار بیایید و همه چیز را حلاجی کنید و ببینید مشکل کار کجاست که اینگونه احساس گناه می کنی و خودت را نجات بده!!!
مطمئن باش خداوند هم نجاتت می دهد
من هم موردی مشابه همین دختر داشتم!!! پسری به من دل بسته بود بعد پشیمون شد بعد من بهش دلبستم و هنوز هم ولی اون دیگه به من اس ام اس نفرستاد و کاملا قطع رابطه کرد ولی خب اون زمانی که به کمک نیاز داشتم همین رابطه من را از مرگ نجات داد، حالا هم بهش حق می دهم که به هر علتی من را نخواهد(اگر چه من حدودا زیبا هستم و خواستگار زیاد دارم و اگر چه اون هیچ وقت علت اصلیش را نگفت و من حتی نمی توانم پیش خودم حدس بزنم چرا)ولی به نظرم خیلی اگر واقعا اون را نمی خواهی خیلی منطقی بهش بگو لزومی نداره علت را بهش بگی بگو هر کسی دلایلی پیش خودش داره و بگو تا وقتی که کمک نیاز داری من می توانی از نظر روحی بهت کمک بکنم تا از تنهایی و بی کسی بیرون بیایی ولی باید براش یک تاریخ مشخص کنی و کم کم تا اون تاریخ رابطه ات را باهاش کم کن و لطف کن وقتی که می بینی یا باهاش حرف می زنی دیگه از جملات عاشقانه استفاده نکن و رابطه ات را رسمی کن (مثل دو کارمند)
با تمام این احوال من فکر می کنم شما او را دوست دارید پس اول باید با خودت کنار بیای اگر واقعا دوست داری تردید نکن و اگر واقعا دوست نداری زود دست به کار بشو و هر وقت احساس گناه نکردی مطمئن باش بهتری کار را داری انجام می دهی و در راه درست هستی
به خدا فقط پناه نبر بلکه دست به کار بشو و به دستان غیبش اعتماد کن!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)