تشکرشده 1,439 در 469 پست
maryam123 (چهارشنبه 05 مهر 02), miss seven (دوشنبه 01 آذر 00), زونیام (یکشنبه 30 آبان 00), طنین باران (جمعه 28 آبان 00)
تشکرشده 2,947 در 957 پست
خواهش میکنم عزیز دلم ، چقدر دعاهات برام ارزشمندنممنونم که اینقدر خوش قلب و مهربونی
![]()
zolal (چهارشنبه 03 آذر 00), طنین باران (جمعه 20 مهر 03)
تشکرشده 1,439 در 469 پست
سلام. همیشه میومدم اینجا شکایت میکردم..
ولی الان اومدم بگم ببخش که بنده ضعیفی مثل من داری.
با نادانی خودم به زمین افتادم، خیلی وقته دستم رو به سمتت گرفتم که بلندم کنی یا معجزه ای بشه ولی انگار باهام قهر کردی. خدایا به خاطر بزرگی خودت و مهربانیت یجوری دستم رو بگیر و درستش کن...
یا ارحم الراحمین
همه امیدم تویی.
باهام آشتی میکنی؟ میدونم بدم ولی بازم فقط امیدم تویی...
برای تو معجزه کاری نداره.
خیلی به مددت نیاز دارم...
بهم رحم کن.
ویرایش توسط zolal : دوشنبه 04 اردیبهشت 02 در ساعت 01:54
maryam123 (چهارشنبه 05 مهر 02), Mvaz (دوشنبه 04 اردیبهشت 02), مدیرهمدردی (دوشنبه 04 اردیبهشت 02), طنین باران (جمعه 20 مهر 03)
تشکرشده 6,568 در 1,505 پست
فقط خدا میداند که چقدر عاشق پروازم فقط خودش میداند و خودم...
او آگاهی دارد نگاهم به آسمان چه دیرینه و حسرت زده و سوزناکست
او خبر دارد چه عاشقانه دلم زخم آسمان دارد و چقدر غم زدهی پروازم
او به خوبی میداند که آسمان را بخشی از آغوش خود میدانم
و چه عاشقم به پرکشیدن در آغوش نورانیاش.
خداوندا بالی از نور پاکتر، پری از نور چابکتر، و چشمی از نور عاشقتر
میخواهم !
عطا فرما !
دیر و زودش با تو
اما سوخت و سوز نداشته باشد.
که میدانی عمری در تب دیدارت، سوختهام و ساخته.
gholam1234 (سه شنبه 04 مهر 02), maryam123 (چهارشنبه 05 مهر 02), Mvaz (چهارشنبه 05 مهر 02), فرشته مهربان (چهارشنبه 05 مهر 02), مدیرهمدردی (پنجشنبه 06 مهر 02), طنین باران (جمعه 20 مهر 03)
تشکرشده 10,025 در 2,339 پست
خدای مهربانم
جوی آب که اقیانوس را نمی فهمند
پس ببخش گر گاهی گم میکن
خدا تنها روزنه امیدی است که هیچ گاه بسته نمی شود …
تنها کسی ایست که با دهان بسته هم می توان صدایش کرد …
با پای شکسته هم می توان سراغش رفت …
تنها خریداری است که اجناس شکسته را بهتر بر می دارد …
تنها کسی است که وقتی همه رفتند میماند …
وقتی همه پشت کردند آغوش می گشاید …
وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت می شود …
و تنها سلطانی است که دلش با بخشیدن آرام می گیرد نه با تنبیه کردن …
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
gholam1234 (جمعه 19 آبان 02), Mvaz (چهارشنبه 05 مهر 02), مدیرهمدردی (پنجشنبه 06 مهر 02), طنین باران (جمعه 20 مهر 03)
تشکرشده 2,253 در 916 پست
یه جمله ای رو یه بزرگوار گفت، خیلی باحال بود:
خدایا من حواسم به همه هست به جز تو
پس تو هم حق داری، حواست به همه باشه به جز من . . .
ماها همه توی ذاتمون هست که پرستش خدا رو بکنیم، ولی یه حایلی همیشه میفته و باعث میشه فاصله بیفته بینمون و درگیری چیزای دیگه بشیم. اگه دقیق بشیم، قشنگ میفهمیم که خدا بهمون نزدیکه و هوامون رو داره. ماییم که هواسمون بهش نیست.
maryam123 (شنبه 20 آبان 02), Mvaz (چهارشنبه 24 آبان 02), طنین باران (جمعه 20 مهر 03)
تشکرشده 2,253 در 916 پست
باز یه جمله دیگه ای رو یه بزرگوار که خوب میشناسینش میگفت:::
خدایا ...
خوبه ما انسانها همیشه هدفمند باشیم و هدف های متعالی داشته باشیم ،،،
زیرا با هدف ها و تلاش هاست که انسانها می تونند با طراوت باشند ،،،
ولی،،،کمک کن شادی واقعیمون ،گره به اون هدف ها نداشته باشه،،،،چون ما آدم ها وقتی در بند آرزوهامون باشیم گرفتاریم....و وقتی در بند تو باشیم ،،،آزاد.
این آزادی و این هدیه ارزانی همه ست،،،، ولی عده ی کمی استفاده می کنند،،،چون آزاد و شاد بودن واقعی را در هدفی جز تو پیدا می کنند
Unquote
این خیلی قشنگه که در بند اهداف خودمون نباشیم و شادی واقعیمون رو با موفقیتهامون گره ندیم. ولی آخه خداییش کی هست توی این دنیا که اینجوری نباشه؟!
خود من صبح که از خواب پا میشم، به جای اینکه به نماز صبح و نیایش فکر کنم، به ماشین شاسی بلند آخرین ورژن فکر میکنم. به این فکر میکنم که فلانی ماشین آخرین سیستم گرفته و من هنوز نگرفتم. به این فکر میکنم که چقدر باید وام بگیرم که بتونم یه ماشین چندین میلیاردی بخرم؟! (فقط فکر هست البته! فرسخها فاصله داریم باهاش). یه سری فکرهای دیگه هم میکنم که بوققققققققققق هست. حالا این وسط من چجوری به فکر حضرت سلطان باشم؟! اون کسی که هممون رو آفریده! اون کسی که در محدوده درک ما نمیگنجه! ولی هممون اذعان داریم که یه خدایی ما رو آفریده و هواسش بهمون هست.
خدایا سر نمازت، به جای اینکه عبادتت رو بکنم، فکر وام و پول و سود و ماشین و خانه و... هستم. به فکر گزارش آخر ماه هستم. به هر چیزی فکر میکنم، غیر از عبادتت! خدایا یه دعاگو داشتم رفت از پیشم. دیگه فقط چشم امیدم به خودته. هوامون رو داشته باش. ماها هیچ هستیم در مقابلت.
maryam123 (جمعه 26 آبان 02), Mvaz (سه شنبه 07 آذر 02), طنین باران (جمعه 20 مهر 03)
تشکرشده 2,253 در 916 پست
هر کس عاشق خدا شد، خدا هم عاشقش میشه.
https://www.aparat.com/v/JgyLY
خدایا یه چیزی ازت میخام. اینکه این گذران زندگی و بالا و پایینهای زندگی و ماشین و خانه و ... جلوی توجهم به تو رو نگیره. همیشه حواسم بهت باشه. هیچ وقت غرق نشم در لذات زندگی
maryam123 (جمعه 26 آبان 02), Mvaz (سه شنبه 07 آذر 02), zolal (سه شنبه 27 شهریور 03), طنین باران (جمعه 20 مهر 03)
تشکرشده 1,439 در 469 پست
روزگارم را در آنچه از پی آنم آفریدهای مصروف دار......
خدای عزیزم خیلی ممنونم![]()
ویرایش توسط zolal : سه شنبه 27 شهریور 03 در ساعت 23:12
Mvaz (چهارشنبه 28 شهریور 03), طنین باران (جمعه 20 مهر 03)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)