سلام
ممنون - شما لطف داری .
.............
بریم ببنیم چه خبره این جا :
1 ) شناخت من در مورد تزلزل در تصمیم گیری ایشان که از دو مورد تغییر نظر در مورد تغییر رشته ارشد در کمتر از دو هفته و اگر قصد ازدواج ندشتند چرا وارد رابطه شدند و ادامه دادن، نشات گرفته است. آیا شناخت عمیقی هست یا باید بیشتر بررسی کنم؟ و راه های بررسی اش چی هستند؟
به نظرم ، وقتی ما با زندگی درگیر نشیم و خودمان را با مشکلات روبرو نکنیم – قدرت تصمیم گیری ما کم میشه !
خانواده این دختر خانم به نظرم کار زیاد جالبی انجام نمی دهند .
حس استقلال طلبی باید از کودکی به فرزند آموزش داده بشه – اگر قرار باشه ما فرزندمان را نازنازی بار بیاریم و مثلا تا ترم آخر دانشگاه – هر روز با ماشین ببرم و بیاریم و مواظبش باشیم – این زیاد جالب نیست.
اگر راه دور باشد – میشد یه منطقی آورد
ولی الان دختره بلند میشه میره تو خارج درس می خونه ، تو یه کشور غریب - ولی خودش سالم و هم موفق !
تغییر در انتخاب رشته – یا تغییر در انتخاب همسر و ..... همش نشونه ی این است که این خانم خودش را خوب نمی شناسه
شاید خودش دوست داره تغییر کنه – و از این وضع راضی نیست ، برای همین به شما گفته من خودم روحیه استقلال طلبی دارم .
به قول یه بنده خدایی ، بعضی خانم ها در خیابان جوری رفتار می کنند که آدم جرات نمی کنه به آنها چپ نگاه کنه !!
تزلزل در تصمیم گیری می تونه یکیش همان بدبینی و بد گمانی به دیگران باشه – که این خانم به خاطر اتفاقی که براش افتاده شاید تاثیر گذار بوده - که البته شما خوب جمع و جور کردی .
وقتی خانواده ها فرندان را این گونه تربیت می کنند – همیشه فرزند حس ترس را دارد – که آیا انتخاب من درست بوده یا خیر !
اگر قرار باشه تمام تصمیمات اون دختر را تو زندگی شما ، خانواده اش بگیرند و اون دختر استقلالی نداشته باشد
جالب نیست . در این مورد باید با خود دختر خانم و همچنین خانواده ی ایشون ! بیشتر صحبت کنید
از هدف هایش بپرسید – از اهداف خوتان بگویید - و ببینید اصلا صاحب اندیشه هست !
اگر دختر صاحب اندیشه نباشه – یعنی در تصمیم گیری ضعف داره .
..................................
2 ) و یک سوال مهم اینه که من دارم این همه یه طرفه به قاضی می روم و در مورد ایشان بررسی می کنم، در حالی که به درخواست ایشان از هم خداحافظی کردیم. به نظرتان آیا این خام تمایلی نسبت به من با توجه به موارد کوتاه گفته شده ، دارد که من در صورت شناخت قدم بگذارم یا اصلا از فکر ایشان بیرون بیایم؟ و اینکه به نظرتان این خانم با توجه به روحیه ای که دارند بواسطه شکست، چه پیشنهادی برای شروع رابطه و زمان آن دارید؟ مثلا من فکر کردم یه صحبت کوتاه دو نفره چند ماه دیگر داشته باشیم، اگر همه چیز خوب پیش رفت خانواده رو یک جلسه بفرستم برای صحبت کردن . بعد از آن برای این خانم صبر کنم تا شرایطشان برگردد.
هیچ وقت در اما و اگرها زندگی نکن ، دوست من .:72:
اگر این خانم را فرد مناسبی می بینید – و شرایط ازدواج هم داری و دوست دارید شناخت بیشتری از ایشون پیدا کنید
به نظرم از ایشون اجازه بگیرید و به خواستگاری ایشون بروید. و ادامه بحث را همراه با خانواده ها انجام دهید
اون جور که بیان کردید – الان تقریبا 7- 8 ماه میگذره از عقد گذشته ایشون
اون خانوم نکنه دوست داره سالگرد بگیره ! برای عقد گذشته خودش . :huh:
اگر رسمی به خواستگاری بری ، همراه با خانواده محترم - به نظرم بهتره - چون به اون دختر غیر مستقیم میگی که من به اعتقاد پدر و مادرت احترام میزارم و دوست ندارم مزاحمت ایجاد کنم .
البته نظر خودم را خدمتتون عرض کردم - شاید اشتباه باشه . ببخشید :72:.
ان شالله هر چی خِیره .