-
راه حل آسان شدن طلاق
سلام دوستان.
بعد از طلاق چه طوری به زندگی عادی خودم برگردم؟
فکر کردن به جدا شدن از کسی که اسمش توشناسنامم هست و دوسش دارم(نمیدونم شاید دارم به خودم تلقین میکنم که دوسش دارم! ) سخته.
نمیتونم به طلاق درست و حسابی فکر کنم. عقلم یه چی میگه احساسم چیزه دیگه!
-
سلام
اول باید راههای خوب رو پیدا کنی
چرا طلاق ؟ این آخرین آخرین راهه
-
-
زندگی موفق: میدونم طلاق آخرین راهه ولی این چیزیه همسر من انتخاب کرده و منتظر جواب منه که بگم جدایی رو میخوام.
درسته من بچگی کردم و یه اشتباهی هم داشتم ولی متاسفانه ایشون اینقدرا قوی نیستن و اینکه حاضر نیست یه حرفی که به نفعش نیست زده شه ولی خودشون بدون فکر هر حرفی رو به زبون میاره فکر میکنه کاراش درسته. خب بلاخره منم یه آستانه تحملی دارم.
و اینجور که از حرفایی که زد من برداشت کردم این زندگی و من براش مهم نیستیم.
ـــــــــــــــــ
مائده عزیز: ممنونم لینک ها رو خوندم.
-
سلام عزیزم مشکلتو واضح تر بگو
- - - Updated - - -
سلام عزیزم مشکلتو واضح تر بگو
-
-
دیگه با کاراو حرفایی که زده برام خودش رنگ باخته. برام مهم نیست ولی بازم راضی به طلاق نیستم.
این دوگانگیه که تو من بوجود اومده و بد جوری درگیرشم.
نمیدونم چیکار کنم این دوگانگی رو از بین ببرم. از این حس دوگانگی خسته شدم.
لطفا کمکم کنید
-
چه حس خوبیه دارم به زندگی خوبی که قبلا داشتم بر میگردمممممم
-
اولا بهت تبریک میگم
ایشالا روز به روز بهتر بشی
دوما اگه میشه کارایی رو که کردی و چه جوری زندگیتو به دست آوردی رو برامون بگو
راستش اینقد حرص میخورم وقتی نمیفهمم مشکل بقیه که راجع بهش حرف زدیم چیشد و چه خواهد شد و اصن حل شد یا نه؟؟؟؟
-
هنوز مشکل اصلی حل نشده ولی دارم خودمو براش آماده میکنم. دارم میشم همون آدم سابق. و همیشه دعا میکنم که بتونم قوی باشم. دارم از این شکستم درس میگیرم دنیا به آخر نرسیده واسه این باید بهتر از دیروز و گذشته به زندگیم امیدوار باشم. کافیه آدم خودش بخواد اونوقت زندگیش خیلی شیرین میشه
. ارتباطم با خانواده وفامیلم رو زیاد کردم. خودمو سرگرمه کاری میکنم که دیگه زیاد بهش فکر نکنم.
رمز این حس خوبم، خانواده و اطرافیان خوبم هست که همش به فکر من هستن. و من براشون اهمیت دارم
-
سلام بچه ها من حالم خیلی بده کمکم کنید بلد نیستم خودم یک موضوع ارسال کنم
- - - Updated - - -
سلام بچه ها من حالم خیلی بده کمکم کنید بلد نیستم خودم یک موضوع ارسال کنم