راستش با این توضیحاتی که شما نوشتین، من فکر میکنم اون استقلال لازمی که باید بشما داده بشه و ازتون گرفتن.
شما شدین
یک آدم آهنی که از خودش حق اختیار نداره، حق تصمیم گیری نداره،
حق فکر کردن نداره فقط باید طبق برنامه ریزی ای که براش میشه عمل کنه، اگه فکر کرد، تصمیم گرفت، حرف خلاف نظر اون آقا داد باید تنبیه بشه باید کتک بخوره.
شما یک مرد مغرور، سلطه گر، خودخواه کنترل گر با خشونت زیاد و دوست دارین؟
گفتین اینجا مقالات زیادی خوندین ؟ درسته؟
تاپیک هایی خوندین که همسرشون به نظراتشون اهمیت نمیده حرف فقط حرف خودشه و این مسله چقدر همسر و غذاب میده هم خوندین؟
تاپیک هایی خوندین که زن از احساسش میگه وقتی مردش کتکش میزنه؟؟
الان داغی پر از احساس عشق فردا تو زندگیت فکر میکنی چقدر اذیت میشی وقتی برای نظراتت ارزش قایل نیستن؟
وقتی به تصمیمات احترام نمیذارن؟
انگار اصلا وجود نداری.
تازه کتک هم میخوری اونم از خواستگارتون!!!!!!!!!!
شش سال رابطه دلیل نمیشه خواستگار بخواد کتک بزنه!!!
بنظرت حس عشقی هم دیگه بعد این اتفاقات برات میمونه؟
فکر نمیکنی داری خیلی احساسی تصمیم میگیری.
ایشون خودشون آدم منطقی نیستن، بعد میگن بذار حرف اول و اخر با من باشه قول میدم منطقی نظر بدم!!!!!!!!!
منطقی یعنی اینکه مشورت کنین نظر بهتر و انتخاب کنین حالا یا نظر شما یا ایشون میشه نظر غالب.
اما اینکه هر دفعه نظر ایشون مورد تایید باشه و شما حق اظهار نظر نداشته باشی میشه تحمیل عقاید.میشه تحمیل کردن نظرات و تصمیمات.
ببینین شما یک انسان هستین که خداوند بهتون حق اختیار و انتخاب داده و براش هیچچچ محدودیتی تعیین نکرده یعنی شما تا آخر عمرت این حق و داری، اونوقت شما خودتون برای این حقتون با دست خودتون اعتبار تعیین کردین. دارین بعنوان آخرین بار از این حق استفاده میکنین و مردی و انتخاب میکنین که قراره تا آخر عمرتون این حق و ازتون دریغ کنه. یعنی حقی که خدا، خالق شما بهتون داده و دارن دریغ میکنن.
امیدوارم خوشبخت بشین ولی حواستون باشه فردا تو تربیت فرزندتون حرف حرف شوهرتونه شما حق نظر دادن ندارین.
تو مراسمات و مهمون دعوت کردن و نکردن حرف حرف ایشون.
تو مسافرت رفتن ها حرف حرف ایشون
چی بخریم چی نخریم حرف حرف ایشون.
اصلا تو تصمیمات زندگی شما دیگه اختیار ندارین حق نداری نظر بدی چه خونه ای بگیریم، کجا بگیریم. وسیله خونمون چه مارک باشه چه رنگی باشه.
چه نیاز هایی داریم چه نیازهایی نداریم
حرف زدی باید کتک بخوری! !! حق نداری اظهار نظر کنی.
اگه همچین زندگی ای میخوای بسم الله، راهش بازه.
فقط حواست باشه نجواهایی که قبل ازدواج میشنوی بعدش به فریاد تبدیل میشه.
بعد ازدواج غول چراغ جادو از تو چراغش بیرون نمیاد تا همه چیو برات درست کنه.
عشق و علاقه شرط کافی برای داشتن یک زندگی موفق نیست.مطمعن باش.
درسته برات دل میسوزونن، فکر هم میکنی از پدر و مادر دلسوز ترن برات اما تا کی با این فکر میتونی دوام بیاری، بعد یک مدت حس افسردگی و بی ارزشی پیدا میکنی، انگار وجودت و تصمیمات هیچ ارزشی نداره، انگار اون عقل و خدا بهت داده که همونطور آکبند و بدون استفاده بذاریش بمونه.چون لازم نیست اصلا ازش استفاده کنی، اون آقا از عقل خودش استفاده میکنه به شما القا میکنه.
- - - Updated - - -
تاپیک های خانوم زن امیدوار و خوندین؟
از هم خونه بودن خسته شدم میخوام زنش باشم.
شوهر ایشون هم بنظرات و تصمیمات ایشون اهمیت نمیدادن،فقط حرف حرف خودشون بود. بهتره بخونیش و با احساس یک زن بعد از مدت ها زندگی کردن با همچین مردی آشنا بشین، ببینین میتونین این شرایط و تحمل کنین و همیشه چشم بگین.