-
دانلود آهنگ هاي عاشقانه و ارزشمند ( كيفيت مناسب و حجم كم)
سلام
از همه دوستان كه احيانا آهنگ عاشقانه و يا آهنگ هاي دلنشيني كه كمتر شنيده شده رو در اختيار دارند درخواست ميكنم آهنگاشونو بزارن تا بقيه هم استفاده كنند
ترجيحا در صورت امكان تا اونجا كه ميتونيد حجم آهنگ رو پايين بياريد تا همه به راحتي بتونند دانلود كنند ( البته دقت داشته باشيد كه زياد روي كيفيت تاثير نداشته باشه )
براي شروع من چند تا آهنگ رمانتيك اسلو و آرام ميزارم :
:16:
1- نامه اي از آسمان (600 كيلوبايت ) ------ دانلود
باور تلخه مرگ من ، توي سياهي هاي شب .... از اون همه خاطره ها ، مرثيه اي مونده رو لب
2- تو بارون كه رفتي (464 كيلوبايت ) ------ دانلود
يه شب تو بارون كه چشمم به راهه ... ميبينم كه كوچه پر نوره ماهه .... تو ماهه مني كه ....
3- يه روز منم عاشق ميشم (507 كيلوبايت ) ------ دانلود
يه روز يكي پيدا ميشه ، با دلم آشنا ميشه ... عشق و به من هديه ميده ، طلسم من هم وا ميشه
3- غزل (420 كيلوبايت ) ------ دانلود
ساده نبود گذشتن از تو برام ... ساده نبود ، كوچ تو از لحظه هام
:16:
من شخصا آهنگ نامه اي از آسمان رو خيلي دوست دارم . هم از نظر آهنگسازي هم تنظيم و هم شعر و جنس صداي خواننده ( ميتونم بگم خيلي فراتر از ايران كار شده )
-
RE: دانلود آهنگ هاي عاشقانه و ارزشمند ( كيفيت مناسب و حجم كم)
حرف من ، حرف خودم نیست
حرف خاکه ، حرف ریشست
حرف دیروز ندیده ، حرف فردا و همیشست
صحبت سکوت سرده ، آدمای توی قابه
حرف این صورتکها نیست ، حرف اون ور نقابه
دانلود آهنگ............................... : حرف آخر
-
5- يه روزي يه عاشقي بود (494 كيلوبايت ) ------ دانلود
اگه تو پيشم مي موندي ،غصه هام به سر مي اومد .... آخه وا كردن قفل ها فقط از تو بر مي اومد
6- كتاب سرنوشت (624 كيلوبايت ) ------ دانلود
برگرد تو اي همه كسم ... برگرد تو اي همنفسم .... رفتي و من دلواپسم
بي تو نميشه زنده بود.... ....
( آهنگ كتاب سرنوشت به قدري با بغض خونده ميشه كه اشك آدم و در مياره )
-
سلام من چجوري ميتونم آهنگايي كه دارم براي دانلود بزارم
كجا بايد فايلهام رو آپلود كنم اگه امكان داره يه سايت معرفي كنيد
-
سلام Escapee عزيز فايلهاتون رو ميتونيد در سايتهاي آپلود فايل رايگان كه تعدادشان هم كم نيست آپلود كنيد فقط سعي كنيد در سايتي آپلود كنيد كه لينك مستقيم بده !
دعوتنامه يه سايت رايگان و پر قدرت كه لينك مستقيم هم ميده رو براتون با پيام خصوصي فرستادم ( چون متاسفانه تعداد دعوتنامه محدوده )
موفق باشيد
-
سلام
فكر ميكردم دوستان اينجا به موزيك علاقه مند باشند ، ولي ظاهرا اينطور نيست ..فكر كنم بهتره حداقل در رابطه با موزيك و اشتراك موزيك هاي كاربران به يه فروم ديگه مراجعه كنم.شايد هم خودم يه فروم براي اشتراك موزيك كاربران ايراني ايجاد كردم .
به هر حال ببخشيد كه با قرار دادن موزيك در اينجا وقتتون رو گرفتم و صفحه رو اشغال كردم ، واقعا ببخشيد .. ولي ديگه توي اين سايت در رابطه با موزيك پستي ارسال نميكنم .. چون فكر كنم اينجوري شما هم راحت ميشيد.
خدا نگهدار !
-
سلام anigma
چطور به این نتیجه رسیدید!!!
معمولا بازخوردها سریع نیست. و از همه مهمتر ممكن است در فراوانی سایر پستها گم بشه....
و بعد از مدتی یك تاپیك با حمایت خود ایجاد كننده تاپیك فعال میشه....
اما نوع خاص كاربران این تالار هم شاید در این امر موثر باشه. چون افراد معمولا با جستجو و در پی مشاوره و كسب نظر به اینجا سر میزنند و مسائل سرگرمی و علاقمندیهای آنها در گام بعد هست.
به هر حال من قدردان زحمات شما و سایر دوستان فعال هستم.
-
آقای انیگما انقدر زود صحنه رو ترک نکنید :D
من هر کاری می کنم این آهنگها دانلود نمیشه، اجرا میشه ولی دانلود نه، چی کار کنم؟؟؟؟
-
سلام
من كارم به موزيك ربط پيدا ميكنه و به موزيك علاقه زيادي دارم، شايد هم همين باعث شد بدون توجه به فضاي تالار چند پست درباره موزيك ارسال كنم ( و البته موزيك براي من فراتر از علاقه مندي و سرگرميه ) !
( به قول مدير : نوع خاص كاربران این تالار هم شاید در این امر ( عدم علاقه مندي به موزيك ) موثر باشه. چون افراد معمولا با جستجو و در پی مشاوره و كسب نظر به اینجا سر میزنند و مسائل سرگرمی و علاقمندیهای آنها در گام بعد هست. )
shad جان من صحنه اي رو ترك نميكنم چون جايي كه فقط يكي دو نفر فعال باشن اصلا صحنه به حساب نمياد . .. به هر حال نيت من اين بود كه با اين كار و سوق دادن كاربران به سمت موزيك ، كمي هرچند ناچيز ، ذهنشون رو از فشار مشكلات دور كنم. ( كه البته ظاهرا اشتباه ميكردم ).
اما در مورد دانلود : من تست كردم مشكلي نبود . از يه برنامه مديريت دانلود استفاده كنيد :
مثل ( 2.5 مگابايت ) Internet Download Manager
پسورد : www.p30download.com
به هر حال ممنونم
-
سلام anigma
نگاهتون به موضوع اصلا منصفانه نيست
اگه دقت كنيد با اينكه فقط يه مدت كوتاهه كه اين تاپيك باز شده بازديد كننده مناسبي داشته . اين بخش به افرادي مثل شما نياز داره براي پيشرفت . قبول دارم اعضا در ارسال موزيك همكاري نكردند يا كم كاري كردند ولي شما نبايد نا اميد بشيد.
خيلي ها حتي نمدونند چجوري بايد آهنگهاشون رو ارسال كنند و .....
البته اگه جناب مدير همدردي يه خورده به اين بخش اهميت بيشتري بدهند مطمئنا اوضاع بهتر خواهد شد . براي نمونه اكثر تاپيك هاي بخش موسيقي تاپيك هاي تقريبا بي محتوا يا كم محتوا هستند . چه خوب بود اگه يه سر و ساماني به اين بخش داده ميشد و از اين درهم ريختگي كه به نظرم يكي از دلايل عدم استقبال اعضا شده در مي اومد .
من قبلا هم اين پيشنهاد و به دوستان داده بودم : "يه قسمت مخصوص دانلود موسيقي ايجاد بشه و زير شاخه هاي دسته بندي شده داشته باشه : اسلو . رپ . راك . جاز . كانتري و ... و هر پست هم فقط شامل لينك دانلود آهنگ و قسمتي از شعر اون باشه "
اينجوري هم نظم جالبي خواهد داشت و هم ارزش تاپيك حفظ ميشد...( ضمن اينكه اينجا پاتوقي براي علاقه مندان به موزيك نيز خواهد شد ! )
به هر حال اين پيشنهاد منه ، اميدوارم مدير همدردي هم نظرشون رو در اين مورد بگن .
-
سلام
من آهنگ های شما را داون لود کردم و گوش دادم و البته برخی را مطابق سلیقه خود نیافتم و برخی نیز زیبا و قابل تامل بودند. من را می بخشید که دیر پاسخ می دهم اما ضمن تشکر از زحمتتون می خوام یه چیز را بدونم :
با توجه به عنوان تاپیک و این که شما در حیطه موسیقی فعالیت می کنید ملاک شما برای ارزشمند بودن یک موسیقی چیست ؟
-
سلام خسته جان
عرض كنم در اينكه موسيقي سليقه هستش ، جاي هيچ بحثي نداره... ولي منظور من از موسيقي ارزشمند اينه كه موسيقي بايد براي شعور شنونده ارزش قائل باشه ( البته بازم ميگم موسيقي سليقه اي هستش ) .
موسيقي اي كه نه از لحاظ شعري و نه از لحاظ آهنگسازي و تنظيم و حتي نه از لحاظ حس خواننده هارموني نشده باشه و به بيرون انتشار داده شده باشه ، به نظر من بي احترامي به فهم شنوندست ( البته به نظر من )
من كاري با موسيقي هاي كوچه بازاري و مجلسي ندارم ، چون اون موزيك ها معمولا براي پر كردن فضا و يا .. ساخته ميشوند.
نميخوام نظرم به كسي تحميل بشه ( اينكه نوشتم موسيقي ارزشمند : هدفم اين بود كه - حداقل - كسي كه ميخواد آپلود كنه ، بهترين موزيك هاشو آپلود كنه )
در كل به نظر من موسيقي اي ارزشمنده كه بتونه در احساس شنونده تاثير داشته باشه ، نه موسيقي اي كه اصلا قدرت جذب حس و نداشته باشه ( متاسفانه امروزه سطح ذائقه موسيقي اكثر مردم در داخل ايران بسيار پايين اومده كه به نظر من بيشتر تقصير بر گردن خواننده هاي تازه وارديه كه بدون علم موسيقي و بر اساس تقليد و تبليغات غير موسيقيايي ( مثلا روابط دختر و پسر و .. ) موزيكشون رو در بين مردم جا انداختند ) ( به نظر من اوج فاجعه در موزيك ايران موقعي اي نمايان شد كه آلبوم بنيامين بهادري در ايران پرفروش ترين آلبوم شد !!! - آلبومي كه به جز دو آهنگ ساير آهنگهاش از نظر موسيقي حرفي براي گفتن نداشت ).
فكر نكنم اينجا جاي پرداختن موضوعي به اين بحث باشه ..اما در آينده و شايد در فرومي ديگه به بحث درباره ي اين موضوع پرداختم ( چون همونطور كه قبلا گفتم قرار بر اين شد كه ديگه اينجا پست موزيكال ارسال نكنم )
" من معتقدم نوع موسيقي اي كه افراد مختلف دوست دارند تا حدودي نمايانگر شخصيت ذهني و سطح فكريشون هست "
مرسي از توجهتون
-
آهنگ کتاب سرنوشت خیلی قشنگ بود . ممنون anigma جان
-
سلام من چنتا از آهنگهاي شما رو دانلود كردم و يك پيشنهاد براي شما دارم . اگه بشه اين پست سرگرمي رو در بقيه پستها تبليغ كنيم چون من تا الان به اين پست دقت نكرده بودم و يك خواهش ديگم اينه كه از آهنگهاي قديمي و كم ياب هم اگه كسي داره بياره.
تشكر
-
سلام
یه آهنگ کمیاب از داریوش :72:
این اهنگ با صدای مرحوم فریدون فروغی نیز شنیده شده ، اما خوب داریوش چندین سال قبل از انقلاب احتملا بصورت تک آهنگ این و خونده . و خیلی هم غمگینه
من مسئولیت گریه زاری های شمارو به عهده نمیگیرم !
...
خالی سفره مونو پر از شقایق می کنه
واسه موج های سیاه ، دستا رو قایق می کنه
مثل یک معجزه اسمش تو کتابا اومده
تن اون شعرای عاشقانه گفتن بلده
...
همیشه غایب من ، زخم هامو مرحم میذاره
همیشه غایب من ، گریه هامو دوست نداره
نکنه یه وقت نیاد ، صداش به دادم نرسه
آینه ها سیاه بشه ، کور بشه چشم ستاره
...
دانلود آهنگ "
همیشه غایب "
-
دوباره سلام
راستي اينجا كسي ديگه آهنگ نميزاره ؟!!
اين يه آهنگ بي كلام و آرام بخش و البته بر اساس ويولن كه سنگ رو هم عاشق ميكنه ( شايد هم قبلا شنيده باشين __جز 10 آهنگ برتر جهان در سال 2006 شد __البته در اجراي ويولن ) :72:
دانلود موزيك بي كلام __ " روح عشق "
:72:
-
يك آهنگ بي نظير و يا احساس و البته متفاوت : نيازي به تعريف نداره \ خودتون گوش كنيد تا بفهميد.
...
كي با يه جمله مثل من ، مي تونه آرومت كنه
اون لحظه هاي آخر ، از رفتن پشيمونت كنه
..
آخر يه شب اين گريه ها ، سوي چسام و مي بره
عطرت داره از پيرهني ، كه جا گذاشتي مي پره
..
پيدات كنم حتي اگه ، پروازم و پرپر كني
محكم بگيرم دست تو ، احساسم و باور كني
...
دانلود آهنگ تقدير pحجم آهنگ : كيلوبايت 888
-
ممنون
من نمی دونم چه طوری آهنگ بزارم خیلی دوست دارم ولی....
در ضمن روح عشق رو متاسفانه نتونستم دانلود کنم
-
سلام
یادم رفت بگم خواننده آهنگ تقدیر هم شادمهره
شیلا خانم میتونید آهنگ هاتون رو توی یک سایت آپلود کنید و لینکش رو بزارید اینجا , یه بیت شعرش رو هم بنویسد , عالی میشه .
یه سایت برای آپلود فایل یا آهنگ با لینک مستقیم : سایت عالی برای آپلود فایل
تو این سایت رایگان ثبت نام کنید و هر چی خواستید آپلود کنید . و بعد لینک دانلود اون فایل رو برای استفاده بقیه بزارید اینجا .
راستی یه لینک مستقیم دیگه برای دانلود این آهنگ معروف : روح عشق
ممنون :72:
-
آقای persian man از دیدنتون خوشحال شدم
-
سلام
من دقیقا متوجه نشدم یه دفعه این persian man از کجا پیدا شد ؟!!!!!!!
دستتون درد نکنه shad ...! , ولی کاش حالا که نظر دادید , حداقل یه فحش هم که شده به ما می دادید .که دلمون خوش باشه :302:
:P شوخی کردم
..امیدوارم persian man با این بازگشت عجیب و غریبشون دوباره اینجا فعالیت کنند . :72:
:82:
-
search عزیز، این چه حرفیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من آهنگ شادمهر رو دانلود کردم اما اجرا نمیشه، با چه برنامه ای اجرا میشه؟؟؟
-
سلام آقا /یا به احتمال زیاد , خانم search عزیز از اینکه می بینم اینقدر به موسیقی علاقه مند هستید خیلی خوشحالم و ازتون ممنونم که فعالیت میکنید.
من هم خیلی دلم میخواد که دوباره اینجا فعالیت کنم ولی قبلا اعلام کردم که دیگه توی این تالار پست موسیقیایی نمیزنم ( کاش این حرف و نمی زدم ) و برای همینم الان نمی تونم زیر حرفم بزنم.
ولی خوب اون موقع که من تو این تاپیک بودم , استقبالی ازش نشده بود ..احتمالا حظور شما باعث بالا رفتن آمار این تاپیک شده . به هر حال خوشحالم که شما همچنان اینجا فعال هستید و ای کاش تعداد پست هاتون رو بالاتر می بردید .
می بینید 2175 نفر بازدید کننده داشته , اما همه فقط دانلود کردند , هیچکسی چیزی ارسال نکرده .اما مهم نیست . مهم اینه که هر کس کار خودش و انجام بده و نیت کار مهمه وقرار نیست انتظاری از کسی باشه .
براتون آرزوی موفقیت میکنم .
راستی آهنگ تقدیر شادمهر هم استثنایی بود , هم کار موسیقی و هم موزیک ویدئو فوق العاده بود.
موفق باشید
-
برای بار دوم می پرسم، این آهنگها با چه برنامه ای اجرا می شوند؟
:D
-
search عزیز شرمنده که تشکر نکردم :302:
مثل همیشه از مطالب مفیدی که در این تالار قرار می دین سپاسگذارم...
-
دیگه نمی خواد بگین، خودم فهمیدم
:300:
آهنگ شادمهر نصفه بود؟؟
به هر حال قشنگ بود ممنون:72:
-
سلام
persian man براتون پیغام خصوصی فرستادم . خواهشا روش فکر کنید :72:
shad گرامی و عزیز من معذرت میخوام که جواب پست شما رو ندادم ولی منتظر بودم که " مرد ایرانی " این کار و انجام بده و عدم فعالیت خودش و تو این تاپیک فراموش کنه که متاسفانه ایشون لجبازتر از این حرف ها هستند.
پسوند آهنگ mp3 هستش و با هر نرم افزاری پخش میشن. اما اگه برای شما پخش نشد احتمالا درست دانلود نشد.
( راستی کاشکی یه آهنگ قشنگ هم همراه پست هاتون ارسال می کردید .)
این یه لینک غیر مستقیم اما مطمئن و با کیفیت بالا :
تقدیر / شادمهر : دانلود از لینک غیر مستقیم
آخر یه شب این گریه ها
سوی چشام و میبره
عطرت داره از پیرهنی
که جا گذاشتی می پره
-
search عزیز سلام:72:
منم چند بار سعی کردم یه آهنگ کوچولوی خوشگل بفرستم ولی نشد. الانم تو این سایتی که می گید برای آپلود کردنه نمیره.:302: خیلی خیلی ممنون از آهنگهای قشنگی که می ذارید.
persian man عزیز سلام.بازگشت مجددتون رو تبریک می گم:73:
ما مشتاقانه منتظر آهنگهای قشنگ شما هم هستیم:72:
موفق باشید.
-
سلام
اون سایت که برای آپلود فایل معرفی کردم ، توی آدرسش یه h جا مونده بود ( از همه معذرت میخوام ، الان اصلاح شده) :
http://uploadingit.com
اگه میشه لطفا مدیر محترم آدرس این سایت و در پست اول این تاپیک اضافه کنند تا توی دید باشه و بقیه ببینند و فابل هاشونو بتونند آپلود کنند.
ممنون
-
سلام دوستان
search عزیز ممنون, من تو یه سایت دیگه آپلود کردم آهنگمو:72:
آهنگ فیلم لیلی مجنونه که کوتاه و قشنگه:72:--------دوست دارم
-
من به شخصه عاشق موسيقي هستم و زندگيمو با موسيقي ميگذرونم از 9 سالگي هم موسيقي كار ميكنم فكر نكنم درست باشه همه رو مورد قضاوت قرار بدين!