بمانم یا نمانم (تردید در ازدواج به علت رابطه دختر در گذشته)
با سلام به همه ی دوستان عزیز
من الان حدود یک سالی هستش که با دختر خانمی دوستم بعد از دوستیمون به رابطه های جنسی ایشون باخبر شدم که قبلا با فردی رابطه جنسی داشتند و الانم به روی خودش نیاوردم ولی دوستیشونو میدونستم و الانشم موقعیت برا رفتن به مرحله خواستگاری برایم پیش اومده و از این خانوم خوشم میاد و ایشون هم همینطور ولی میترسم که بعد عقدمون و ازدواجون مشکلات بیشتری برایمون پیش بیاد من ادم خیلی ریلکسی هستم و حتی این موضوع رو طی یه نامه به خودش دادم و ازم معذرت خواهی کرد من الان واقعاً از این خانوم خوشم میاد و مشکل اصلی من اینه که این خانوم با اونی که رابطه داشته یکی از فابریکترین دوستام بوده و هستش دوست بودند و الانم اون آقا از دوستی ما خبر داره و حتی به صورت مستقیم به ایشون گفتم که از رابطتون با خبرم و الانشم با طرف مقابل قصد ازدواج دارم ولی از اینده میترسم که به زندگی خودش پایبند نباشه
اینم اضافه کنم که وقتی به دوستم گفتم قصدم ازدواجه با فلان خانومه گفتش اگه واقعاً قصدت این باشه من به هیچ عنوان دیگه باهاش کار نخواهم داشتو جوابشو هم نخواهم داد حتی به توهم اطلاع خواهم داد و اینوری هم شد و به دختره هم همین حرفو زدم که بعد اون قضیه به هیچ مشکلی بر نخوردم چون بهش گفتهخ بودم که اگر باز یه بار دیگه به هر دلیلی به طرف مقابلت اس بدی هرطور شده میفهمم چون با دوستمم همکار هستم تو یه ساختمان و زیر دست بندست یه اداره قدرتمند که به هر طریقی باشه از کارای خانومی که بهش علاقه دارم اطلاع پیدا میکنم من الانش که مجردم به رفتو امدهای خونه خیلی حساسم تا حدی که دوربین وصل کردمو رفت امدارو نگا میکنم بدون اطلاع افراد خونه و این کارو هم بعد ازدواجم انجام میدم که اگر بعد ازدواجمون متوجه چیزی بشم در اولین فرصت جدایی را به باهم بودن ترجیح میدم الانشم منتظرم تا خانوم یه کار که بهش تذکر دادم انجام بده تا کنارش بذارم نه اینکه دنبال بهونه باشم چون من همه چیزو نادیده گرفتم و بعد از تذکر دادن بازم انجام بده اونو دیگه پایبند به من و حتی به خودشم نیستش اصلیترین حرف من پایبند بودن در زندگیه
RE: بمانم یا نمانم (تردید در ازدواج به علت رابطه دختر در گذشته)
:316::305::305::305::160::160::305::305::305::316:
بهترین کار همینه
نه به این دلیل که اون خانم این کار رو دورباره تکرار میکنه بلکه به دلیل اینکه دوستان گفتن زندگیه با آرامش
اون با دوست شما دوست بوده فردا به هم سلام کنن فکرت جای بد میره
همش فکرت اینه که زنت الان کجاست کجا رفته با کی حرف زده
می خواهی گوشیش رو بگردی ، اون خوشش نیاد ، دعوا بشه
واییییییییییییییییی
نه ، اصلا زیر بار این قضیه نرو
ضمنا نمی گم زود واسه ازدواح، اما به نظر من یکم صبر پیشه کن. به عنوان یک دختر 26 ساله الان که به 3 سال پیشم نگاه می کنم ، اگه بر می گشتم نمی کردم اون کار ها رو
هر سال فکر آدم متفاوت تر از سال قبل میشه
و اگه یک نظر دیگه رو از من قبول کن ، با دختری ازدواج کن که به سختی بهت حتی واسه دوستی پا بده هرچند من زدواج سنتی روترجیح میدم
سلام آقای عزیز
بستگی داره که چقدر این خانومو شناختی؟!!یعنی از کرده ی ثبلش پشیمونه؟
یا با افتخار تعریف میکنه؟!!
خیلی از زوجین قبل ازدواجشون با کسی رابطه داشتن.اما کلا میذارن کنار.می ترسن که همسرشون حتی بویی ببره.یعنی به یه خانمی که عاشق زندگیش میشه هیچ وجه دوس نداره زندگی شون خراب شه
حالا این خانم چی جوریه؟!
اگه اینقدر شیفته زندگی با شما که نمی خواد دیگه حتی حرف رابطه شو بزنید.چشم ببندیدو برید خواستگاری
اگرم که خودتون قبلا با کسی رابطه داشتید باید این موضوع براتون قابل هضم باشه و مثل خودتون اون خانومو نگاه کنین
...
پیروز باشید:72:
hamedd_1992 گرامی
نکاتی را عرض می کنم خوب دقت داشته باش .
ابتدا باید بگم که بسیار خوب کاری کردید که در این رابطه بنا به حساسیتهای خاص خود باب مشاوره را باز کرده ای :104:.
نکته دیگر این هست که همین مقدار که خود را شناخته و از سابقه خود گفته ای،سنخیتی بین شما و چنین کیس هایی بسیار ضعیف هست و پتانسیل دچار مشکل شدن زندگی شما با هم بالا هست (در رابطه با این دختر بخصوص که با دوست به قول خودتون فابیریک شما همزمان با ارتباط با شما رابطه داشته یعنی نوع نگاه فرد مشخصه )
در پستت خوندم که رابطه را قطع کرده یا میخواهی قطع کنی . کار بجا و درستی انجام می دهی :104:.
آنچه اشاره کردم با توجه به آنچه از خود تا کنون شناخته ای و به منتقل کرده ای هست . باید بگم شما نیاز داری شناخت بیشتری از خود کسب کنی . به نظر میرسدزمینه پلیس گرایی و شکاکیت در شما هست . که بنا به مصداق برایتان دلیلش را عنوان می کنم :
مجرد هستی ، 23 سال داری ، در منزل پدری زندگی می کنی ....... در همین منزل اقدام به نصب دوربین بدون اطلاع بقیه یعنی مخفیانه ، برای کنترل رفت و آمدها کرده ای . این یعنی نشانه .... که با پاسخ به سئوالاتم می توانیم بهت کمک کنیم دریابی نشانه چه چیزی هست و شناختت از خودت بیشتر شود .
1 - به چه دلیل نیاز دیده ای که رفت و آمدهای منزل پدری را تحت کنترل بگیری ؟
2 - آیا پدر شما در قید حیات است ؟ اگر پاسخ مثبت هست ، آیا او را به عنوان مسئول خانواده پذیرفته ای ؟
3 - آیا کسی از والدین مراقبت از خانواده و کنترل رفت و آمدها را از شما خواسته ؟
4 - چه نوع رفت آمدی و آمد و شد چه کسانی برای شما پذیرفته نیست ؟ و اگر در تصاویر ضبط شده ببینی ، چه اقدامی خواهی کرد ؟
فعلاً به این 4 سئوال پاسخ دهید تا بعد .
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
hamedd_1992 گرامی
1 - به چه دلیل نیاز دیده ای که رفت و آمدهای منزل پدری را تحت کنترل بگیری ؟
2 - آیا پدر شما در قید حیات است ؟ اگر پاسخ مثبت هست ، آیا او را به عنوان مسئول خانواده پذیرفته ای ؟
3 - آیا کسی از والدین مراقبت از خانواده و کنترل رفت و آمدها را از شما خواسته ؟
4 - چه نوع رفت آمدی و آمد و شد چه کسانی برای شما پذیرفته نیست ؟ و اگر در تصاویر ضبط شده ببینی ، چه اقدامی خواهی کرد ؟
فعلاً به این 4 سئوال پاسخ دهید تا بعد .
[/b]
با سلام و تشکر
پاسخ سوال شما رو به صورت خصوصی براتون میفرستم(اینم که امکان پذیر نمیشه حسابم مسدود شده اگر امکان پذیره ایمیلتونو برام بفرسیتید تا جریان دوربینو براتون بگم)
از دوستان عذر میخوام که نمیتونم دلیلمو به صورت آشکارا بذارم
این دوربین گذاشتنو ول کنید برید سر اصل مطلب
.
دوست عزیز
می تونم بپرسم سطح تحصیلات و سن شما و اون خانم چیه؟وایا شما تا حالا رابطه ی جنسی داشتی یا نه؟
تماس جان گفتند که نداشتند!
حامد عزیز باور بفرمایید شما که سهله پسرهایی که تا انتهای راه مسائل جنسی وارد شدند بعد از ازدواج مرتب خودشون رو معمولا سرزنش می کنند که چرا با دختری که با اونها وارد رابطه جنسی شده (نه با کس دیگری حتی!!) ازدوج کردند(چون می ترسند و فقط می ترسند که شاید این کارو پیشتر کرده باشه با کس دیگری)
می شه چند تا از مزایای این خانومو بگی؟ طوری که این مسئله که به جرات مهمترین حسن یک دختر پاک بودنشه رو پوشش می ده؟
برا من خیلی سخت بود ولی چند دقیقه پیش یازدهو 20 دقیقه از پیشم رفت
واقعاً میگم بغل هم گریه کردیمو حرف زدیمو برا همیشه از هم خداحافظی کردیم کنار گذاشتن راحته تحملش سخته ولی این کنار رفتنو بخاطر خودم و خودش انجام دادیمو انجام میدیم چون اگر باشیم باهم فرضیه هزاران فرضیه پیش میاد پس نمیخوام با فرضیه زندگی کنم هم خودم رنج بکشم و اون"یکی باشم بسمه"
الان بغظ گلومو گرفته ولی یه بغل میخوام که بغلم کنه تا گریه کنم
از همه دوستان که منو راهنمایی کزدند ممنون و متشکر
یه پیشنهاد برا همه و خودم دارم
بهتر دوستانی که قصد ازدواج دارند از شهرهای دیگه ازدواج کنند یاهم اصلاً قبل ازدواج در پی این نباشند که دختره با یکی رابطه جتنسی داشته یا نه بعد ازدواج این مسائلو به هیچ عنوان پیش نیارید حتی اگر فهمیدید
اینم بگم من نبخاطر خودم دوربین نصب کرده باشم این نصب دوربین بخاطر اهمیت کاریمه و چون این اهمیت کاریم اجازه نمیداد که به راحتی بتونم این خانومو کنار بذارم نمیتونستم ولی دیگه ...
بازم ممنون از دوستان که راهنماییم کردند
تا آینده ای بهتر خدانگهدار