تو خودت رو چطوری شارزمی کنی؟!
تو خودت رو چطوری شارژ می کنی؟!
سلام به همه دوستان گرم و صمیمی خانه ی پر مهر همدردی:43:
یه مثال می زنم و سوالم رو می پرسم !:rolleyes:
گوشی موبایلها رو دیدیت یه موقع اگر فراموش یا غفلت کنی و شارژش نکنی گاهی سر به زنگا چه جور خاموش می شه و گویی هیچ خاصیتی نداره !
ما آدم ها هم همین طور نیاز به شارژر داریم !
تقریبا باید هرروز به این نکته توجه داشته باشیم !
چه بسا ,اگر غفلت کنیم و بی توجه باشیم ممکنه کار به اینجا ختم بشه:320:
پس سوالم از شما اینه :
شارژر شما چیه !؟
شما هرروز به طور مرتب خودتون رو شارژ می کنید ؟!
این شارژر درونی یا بیرونی؟!
توسط شخص خودتون انجام می شه یا دیگری؟!
ایامتوجه هشدارهایی که داده می شود :"باتری ضعیف هست" می شوید یانه ؟!
لطفا دوستان مثال های عملی و عینی ارائه بدهند!
ببینم تو دوست من چگونه خودت رو شارژ میکنی؟؟؟ !!!
رجوع به تاپیک مربوطه
setareh
.
RE: تو خودت رو چطوری شارزمی کنی؟!
شارژ من به اينكه صبح چه طور بيدار بشم مربوط ميشه..دوم به اينكه از خواب بيدار شدم احسان مسيج صبح به خير زده باشه يا نه.بعدش اينكه مامانم خوشحاله يا نه...مامانم كه معولا شاده منم شاد ميكنه...
و اما اخر شب كه شارژم داره ضعيف مشه...زنگ ميزنم به دلبندم و كمي لوس بازي در ميارم.....بعدش هم شارژ ميشم و خوابم ميبره....
اصولا من شارژم درونيه اما به اين عوامل بيروني كه گفتم مربوط ميشه.....وكلا تريپ اون روزم ....
[b]سلام gh.sana:
از جواب و همراهیت ممنونم :72:
مثال عملی خوبی زدی .:104:
نقل قول:
شارژ من به اينكه صبح چه طور بيدار بشم مربوط ميشه..دوم به اينكه از خواب بيدار شدم احسان مسيج صبح به خير زده باشه يا نه.بعدش اينكه مامانم خوشحاله يا نه...مامانم كه معولا شاده منم شاد ميكنه...
و اما اخر شب كه شارژم داره ضعيف مشه...زنگ ميزنم به دلبندم و كمي لوس بازي در ميارم.....بعدش هم شارژ ميشم و خوابم ميبره....
این شارژر ها بیرونیه! مگر نه ؟یعنی توسط فرد دیگری مثل همسر و مادر و اینها ......صورت میگیره
اگر خدایی نکرده مدتی این شارژرهای بیرونی غیر فعال بشن به هر دلیلی ,حال یا دلایل منطقی یا غیر منطقی, آیا باید معطل بمونی یا جایگزینهایی براش داری؟!.
در ادامه گفتی :
نقل قول:
اصولا من شارژم درونيه اما به اين عوامل بيروني كه گفتم مربوط ميشه.....وكلا تريپ اون روزم ....
در مورد این ها (شارژرهای درونیت)هم توضیح و مثال ,لطفا!
در اولین اقدام صبح ها جلوی آینه می روم
به خودم می گویم : سلام عزیزم صبح قشنگ ( بهاری - تابستانی - پائیزی - زمستانی ات) بخیر . امیدوارم روز خوبی داشته باشی آنی خانم گل :46: چه خبر ؟ چکار می کنی ؟! امروز چکاره ای ؟! و....
بعد از آینه جدا می شوم و پنجره اتاق خوابم را باز می کنم صدای گنجشکها همیشه به گوش می رسد . صدای آنها بازنوازی خاطره ای است که به یاد نمی آورم " کی و کجا" اما به شدت حس خوبی در من ایجاد میکند و حسابی شارژ می شوم .من عاشق و مست و دیوانه ی صدای گنجشک جماعت هستم.
و.....
شب ها هم عود و شمع و موسیقی سنتی و کتاب
یا
عود و شمع و ساز .
با این کارها شارژ می شوم و احساس خوب و سالمی به دست می آورم .
بله بعضی وقتها شده که بنا به دلائلی از خودم غافل شده ام و مثلا منتظر نشسته ام از بیرون کسی تحویلم بگیرد و ....... و به هر ترتیبی توقعی داشته ام و انتظاری که بنا بر تجربه نتیجه پاک مایوس کننده بوده و به مرور به این نتیجه رسیدم که برای شارژ کردن موبایل صاحب موبایل است که احساس مسئولیت می کند و بلند می شود و دوشاخه را به پریز برق می زند و من هم باید خودم در مورد فول شارژ خودم احساس مسئولیت بکنم . دیگران خیلی هنر کنند سر کچل خود را دستمال ببندند و دوشاخه ی خودشان را به پریز برق بزنند . :311: حالا به هر روشی که فکر می کنند انرژی می گیرند .
یکی نماز می خواند و آرامش به دست می آورد . یکی ریکی و مدیتیشن و یوگا کار می کند و .........خلاصه هر کسی مسئول خودش است و این انرژی را از یک طریقی به دست می آورد . در نهایت نتیجه ی آن مهم است که فرد به نتیجه ی مطلوب دست پیدا کند .
به نظر من به تعداد آدمهای روی کره ی زمین راه و روش برای شارژ شدن وجود دارد .
تا اینجا بعد سازنده و سالم ماجرا بود اما از آن طرف افرادی را هم دیده ام که سر صبح شیشه ی عرق را سر می کشند و یا مواد استفاده می کنند .:163: این گروه هم خودشان را اینجوری می سازند و شارژمی کنند و...
شارژم به اینه که خوب عمل کرده باشم ، یا ایده جدیدی یافته باشم ، به نکته ای رسیده باشمو... در یک کلام لحظاتم خوب بگذرد و مفید باشم ( در درجه اول به حال خودم بعد اطرافیان ). به نظر من شارژ حقیقی ما در دورن اتفاق می افتد ، عوامل بیرونی فقط وسیله اند . مثلاً من طبیعت را خیلی دوست دارم ، ولی هر گز در چهار دیواری خونه هم احساس نمی کنم در دل طبیعت نیستم ، چو خیلی چیزها هست که می تونم با اون شارژم را لبریز کنم ، مطالعه ، تفکر ، از همه مهمتر خونه داری و نظافت و تغییر و تنوع در چیدمان خونه که برام خیلی شیرینه ، آشپزی ، صحبت با دوستان ، رفتن به کلاس های مورد علاقه ام ، حتی استراحت . اغلب مواقع هم حس خوبی را در درون احساس می کنم و جالب اینه که ناخوداگاه بازگویی درونیش می کنم .
مثلاً اخیراً با این که کسالتی عارضم شد که کمی اذیتم می کرد ، ولی در درون احساس خوبی داشتم و در اوج درد به خودم گفتم احساس خوبی دارم ، یه بار حتی خندم گرفت ، گفتم اگه در این شرایط به کسی بگم چه حس خوبی دارم ، حتماً متعجب میشه ، میگه این یا آدم نیست یا خیلی الکی خوشه که با وجود کسالت اینو میگه ، ولی واقعاً در این شرایط جسمی نامساعد هم این حس خوب همراهم بود و از خدا بابتش تشکر می کنم .
به ندرت یادم میاد که شارژم خالی شده باشه . فکر می کنم شارژر حقیقی " امید " باشه ، چون هر چه جستجو کردم چی باعث شده یادم نیاد شارژم خالی شده باشه ؟!!! ، فقط اینو پیدا کردم ، این که همیشه امیدوارم ، چون همه امیدم به یک منبع است یعنی خدا ، و هرگز هم از خدا ناامید نشدم تا حالا و به غیر اونم امید نبستم ، یقین دارم که هر چی غیر اونه وسیله های خود اویند پس تا او هست جای ناامیدی نیست و تا امید هست ، شارژمون تموم نمیشه ، مطمئن باشید .:310::310::72::72::104::104:
من معمولا اینقدر خسته ام که تا می رسم خونه (اغلب چون دیر خونه می رسم) خوابم. همین میشه شارژم ...
صبح که بیدار میشم باطریم فول فوله ، الحمدلله
کلا کم پیش میاد دشارژ شم ، در طول سال چند روزی هم هست که شارژ نیستم اون موقع به خودم فرصت میدم ، بعد شارژ میشم.
در نهایت باید بگم که شارژ بودن /شارژ شدن به نگرش ودید آدمی به زندگی وابستس.:104:
بحث قشنگي رو پيش كشيدي ستاره جان.......
اولا يه توضيح براي روشن شدن مطلب.....من با فرض اينكه حالت ديفالت من و هر كس ديگه اي روي حالت فول شارژ تنظيم شده اين حرفارو ميزنم......يعني بايد فرض بر شارژ داشتن باشه و اين عوامل رو چه دروني چه بيروني عامل افزايش شارژ بدونيم نه عامل ايجاد شارژ.......كل شارژ و انرژي هاي هر ادمي كاملا درونيه.....
حالا........
ببين اگه مثلا يه روزي عوامل بيروني كه اسم بردم نتونن شارژ منو بيشتر كنن....سعي ميكنم با فك زدن باهاشون ببينم علت ناراحتيشون چيه؟موضوع رو حل كنم و من شارژ اونا رو بيشتر كنم....به نظ من خود همين كار هم به ادم انرژي ميده....وقتي سعي ميكني كسي رو شارژ كني خودت هم سرحال ميشي......اينم از پاداش رواني كارهاي خير...:310:.
و اون عوامل دروني هم كه گفتم برميگرده به حس و حالم توي اون روز...بعضي روزا به قول خواهرم هاپو ميشم.هيچ كس نبايد طرفم بياد تا خودم به حالت نرمالم برگردم...البته معمولا اين در موارديه كه به طرز فجيع از خواب بيدار بشم:311:
مثلا با جيغ خواهر جان....يا يه صداي مزاحم از خيابون....يا حتي خواب بد و غمگينhttp://www.pic4ever.com/images/pillowfight.gif
سلام شارژ من چند مدله
اینکه شب قبلش خوب خوابیده باشم و بحث و دعوایی نکرده باشم
صبح وقتی با انرژی احسان از خواب بیدار میکنم اونم با انرژی جوابمو بده
روزهایی که همسرم سرحال من سرحال ترم
البته نه اینکه اون سرحال نباشه من نیستم ولی وقتی اون شارژه من شارژترم (اینا می دونم عوامل بیرونیه )
زمانی که از دست خودم ناراحت نباشم خیلی خوب و شارزم ولی اگه از دست خودم ناراحت باشم خیلی بدم
مثلا زمانیکه کاری کردم و موجب دلخوریه احسان شدم و میدونم که مقصر منم اون موقع بدترین حال ممکنه رو دارم ولی زمان هایی که درست رفتار میکنم خوبم
در کل وقتی کاری میکنم که میدونم درست بوده حالا چه تو محیط کارم یا تو زندگیم شارز میشم
شارژ من :
اول بسم الله که چشمم رو باز میکنم« یا الله » میگم و آغاز روز... خدایا به امید تو امروزم رو هم آغاز میکنم ...
بعد سلام به آقا امام زمان (عج) وهمراه با یک لبخند ( و مطمئنم که جواب میگریم )
نماز صبح و دعای عهد تو تاریکی ( خیــــــــلی باحاله):316:
صبحانه ..........سرویس............اداره .............کار ...........
شارژ من درونیه
72:
سلام
واقعا سوال سختیه !
خیلی فکر کردم به اینکه چی می تونه در وجود آدم اونقدر قوی باشه که او رو همیشه شارژ نگه داره ؟
برای اینکه بتونم زود جواب این سوال قشنگ رو بدم مجبورم بلند بلند فکر کنم .پس لطفا منو ببخشید.:46:
خب این یه واقعیته که اگه تو دلخوشیهات رو در توجه و داشتن و وجود چیزهایی غیر از خودت جستجو کنی قطعا شارژت شارژ موقتی خواهد بود که هر بار و با هر کم و کاستی به روغن سوزی می افته و در مواقع لزوم خاموش می شه ،تو رو بی پشتوانه رها می کنه و تبدیل می شی به یه آدم هندلی که برای حرکت نیاز داری به یه کسی یا یه چیزی که هُلت بده . چرا ؟ چون اگر تکیه ات به محبت و توجه و داشتن آدمای دیگه (اعم از مادر ، پدر ، همسر ، فرزند، خواهر ، برادر ، دوست ، همکار و ...) باشه همیشه این امکان وجود داره که اونها به هر دلیلی که می تونه منطقی و درست و حتی غیر منطقی و نادرست هم باشه مطابق میل تو رفتار نکن و یا جایی پشتت رو خالی کنن و یا اصلن برن و تو دیگه نداشته باشیشون ... از طرفی طاهره جون ! همه که موظف نیستن تو رو درک کنن و یا حتی تحملت کنن . نه؟ ضمن اینکه اگه تو هم برای جلب رضایت اونا و کسب محبوبیت و مطلوبیتی که به دنبالش هستی بخوای دست به هر کاری بزنی که شارژت بدتر خالی می شه و ریپ می زنی که ! مگه تو بانکت چقدر سرمایه داری که همش رو بخوای به دیگران وام بدی اونم از نوع بلاعوض . ها ؟
تازه اگر هم به پول ، تحصیلات ، پست ، موقعیت اجتماعی و ... دلخوش باشی که معلومه دلخوشیهات خیلی لرزون و نامطمئن هستن چون اگه هم یه ذره بخوای رو مرام و معرفت بعضی از آدما هم حساب کنی روی این یکیا که اصلا نمی شه حساب کرد ... اونقدر پایه ی این نوع دلخوشیا لغزان و سست و بی مایه ست که به کوچکترین تلنگری فرو خواهند ریخت .. چرا؟ یعنی تو واقعا نمونه های بسیار دور و برت رو نمی بینی دختر ؟ بزار به چند تا نمونه ی ساده ی دور و برت که خیلی هم تو چشم هستن اشاره کنم : آقای کردان مرحوم ، آقای جزایری مصدوم و ... تو همین دور و بر و نزدیکتر : مگه همین عمو قدرت جلوی چشم خودت 3 سال پیش ورشکست نکرد و هست و نیستش نابود نشد و حتی آبروش ؟ و ... نتیجه : اینکه اینها هم نمی تونن به تو قدرت حرکت دائمی بدن و یه جاهایی باتریت رو بد رقم خالی می کنن.
پس .... باید عامل شارژ خودت رو جایی غیر از بیرون خودت جستجو کنی . اما کجا؟ به نظرت کجا؟ واقعا اون پریزه که باید سیم شارژت رو بهش وصل کنی کجاست ؟ یا دکمه ای که به کوچکترین اشاره ای پیغام بده « باتری شما Full Charge است » کجا قرار گرفته ؟ حسیه؟ لمسیه؟ دیدنیه ؟ شنیدنیه ؟ برای بدست آوردنش باید جنگید ؟ یا احیانا باید یه مهندس نرم افزار پیدا کرد تا یه برنامه اتومات طراحی کنه که بشه همیشه ازش جواب گرفت ؟ تکلیف ویروسهاش چیه؟ باید یادش گرفت و تمرینش کرد؟ یا .. ؟
خب اگه بگم سرچشمه از درونه ، که هر چند درست به نظر میاد اما خیلی جای بحث داره . مثلا اینکه اصلا درون یعنی چی ؟ از درون شارژ شدن به چه معناست ؟ یعنی درون تو باید چه اتفاقی بیفته که منبع شارژ مداوم تو باشه ؟ یا به نوعی تو باید به چند آمپر و یا چه سطح ولتاژی مجهز باشی که بتونی وجود پیچیده و ظریف خودت رو هندل کنی ؟آیا در درون تو باید یک نیروگاه عظیم اونم از نوع هسته ای وجود داشته باشه که بتونی در پیچ و خم های بی برو برگرد زندگی ساده و لذت بخش حرکت کنی ؟ واقعا اگر وجود آدم رو در حد یک نیروگاه هسته ای تجسم کنیم به نظر تو غنی سازی اون رو چه کسی باید انجام بده ؟ آیا باید راه اندازی اون رو به افراد دیگه یا چیزهای دیگه بسپریم و یا سعی کنیم تکنولوژی پیچیده ی مورد نیازمون و نیروی متخصص و فنی رو خودمون با آزمون و خطا تربیت کنیم ؟ ....
نمی دونم ! به هر حال خیلی پیچیده ست . خیلی .... فقط می دونم که برای اینکه بتونی کمترین تاثیر رو از افراد ، محیط ، شرایط و .. بگیری باید "احساس ارزشمند بودن " خودت رو باور کنی و اون رو از درون خودت و با تمام وجود درک و ستايش كني ، باید معنی و الزامات "استقلال"رو بفهمی و قدرت لازم برای عبور از پیچ خودخواهی و خودبینی ناشی از اون رو در خودت پرورش بدی تا بتونی از آسیب هاش به سلامت عبور کنی و گذشته از اینها باید از نظر عاطفی بتونی بین "وابستگی صرف" و "اتكاي متقابل" تمییز قائل بشی ... یعنی چی ؟ یعنی بتونی درک کنی که تو به عنوان انسان نیاز به حمایت ، محبت و توجه دیگران داری اما نه اونقدر که وجودت کاملا بسته به اون محبت و توجه باشه و بدون اونها احساس هیچ بودن بکنی ...
اگه هم بخواییم فلسفیش کنیم اینجوری می شه :
برای اینکه بتونی کمترین تاثیر رو از افراد ، محیط ، شرایط و .. بگیری و همیشه در مسیر زندگی ثابت قدم باشی باید ارزشهای خودت و ذات زندگی رو درک کنی . مفهوم خالق رو بفهمی و به خودت بقوبولونی که باید غنیمتی که به عنوان دنیا در اختیارت هست رو مثل یک تجربه ی شیرین طعم و مزمزه کنی بدون اینکه تلخی بخشهایی از اون تو رو به زانو دربیاره .. بدونی که تو بسیار بالاتر و بهتر و قدرتمند تر از اون چیزایی هستی که اجازه می دی غنای تو رو زیر سوال ببرن . ... و شاید رمزش در این باشه که تو درک کنی ، با تمام وجود ، که هیچ چیزی در این دنیا ماندنی نیست و همیشه یه چیزی بهتر و بالاتر از هر چیزی که در اختیار داری وجود داره و این تویی که باید اون بالاتره یا بهتره رو کشف کنی ... شاید فهم اینکه تلاش تو ارزشمند تر از از اون چیزاییه که داری و حتی دنبالشون می گردی ... و در عین حال فهم اینکه تو با دیگران هستی که معنا خواهی داشت و هم اینکه تو در عین همه چیز بودن یک هیچ به تمام معنایی ....
ولی اعتراف می کنم که در کل فرایند خیلی سختیه و به تمرین و جنگ با خود نیاز داره ..
:72:
قربان لطف شما:43::46:
:72::72:
سلام
دوستان از همراهی خوبتون بسیار ممنونم .
یه خلاصه برداری از نظرات دوستان و آنچه که من فهمیدم را در ذیل می آورم . این نظرات کاملا شخصیه دوستان هر گونه ایراد یا راهنمایی دارند همراهی کنند .
نقل قول:
gh.sana
خواب خوب و راحت
ارتباط خوب و مناسب مابادیگران و دیگران با ما و شادی اون ها
نقل قول:
آنی:
در اولین اقدام صبح ها جلوی آینه می روم
به خودم می گویم : سلام عزیزم صبح قشنگ ( بهاری - تابستانی - پائیزی - زمستانی ات) بخیر . امیدوارم روز خوبی داشته باشی آنی خانم گل چه خبر ؟ چکار می کنی ؟! امروز چکاره ای ؟! و....
ارتباط خوب وحسنه با خود
نقل قول:
بعد از آینه جدا می شوم و پنجره اتاق خوابم را باز می کنم صدای گنجشکها همیشه به گوش می رسد . صدای آنها بازنوازی خاطره ای است که به یاد نمی آورم " کی و کجا" اما به شدت حس خوبی در من ایجاد میکند و حسابی شارژ می شوم .من عاشق و مست و دیوانه ی صدای گنجشک جماعت هستم
دقت و توجه ارتباط خوب با محیط و طبیعت
نقل قول:
فرشته مهربان :
شارژم به اینه که خوب عمل کرده باشم ، یا ایده جدیدی یافته باشم ، به نکته ای رسیده باشمو... در یک کلام لحظاتم خوب بگذرد و مفید باشم
رضایت از خود
نقل قول:
مثلاً من طبیعت را خیلی دوست دارم ، ولی هر گز در چهار دیواری خونه هم احساس نمی کنم در دل طبیعت نیستم ، چو خیلی چیزها هست که می تونم با اون شارژم را لبریز کنم ، مطالعه ، تفکر ، از همه مهمتر خونه داری و نظافت و تغییر و تنوع در چیدمان خونه که برام خیلی شیرینه ، آشپزی ، صحبت با دوستان ، رفتن به کلاس های مورد علاقه ام ، حتی استراحت . اغلب مواقع هم حس خوبی را در درون احساس می کنم و جالب اینه که ناخوداگاه بازگویی درونیش می کنم .
انجام کار مفید و انجام وظایف و مسئولیت های روزمره
نقل قول:
مثلاً اخیراً با این که کسالتی عارضم شد که کمی اذیتم می کرد ، ولی در درون احساس خوبی داشتم و در اوج درد به خودم گفتم احساس خوبی دارم ، یه بار حتی خندم گرفت ، گفتم اگه در این شرایط به کسی بگم چه حس خوبی دارم ، حتماً متعجب میشه ، میگه این یا آدم نیست یا خیلی الکی خوشه که با وجود کسالت اینو میگه ، ولی واقعاً در این شرایط جسمی نامساعد هم این حس خوب همراهم بود و از خدا بابتش تشکر می کنم .
واگویه های درونی (مثبت)ومثبت اندیشی
نقل قول:
به ندرت یادم میاد که شارژم خالی شده باشه . فکر می کنم شارژر حقیقی " امید " باشه ، چون هر چه جستجو کردم چی باعث شده یادم نیاد شارژم خالی شده باشه ؟!!!
فقط اینو پیدا کردم ، این که همیشه امیدوارم ، چون همه امیدم به یک منبع است یعنی خدا ، و هرگز هم از خدا ناامید نشدم تا حالا و به غیر اونم امید نبستم ، یقین دارم که هر چی غیر اونه وسیله های خود اویند پس تا او هست جای ناامیدی نیست و تا امید هست ، شارژمون تموم نمیشه ، مطمئن باشید
امیدو توکل و یاد خدا
BABY
نقل قول:
:
من معمولا اینقدر خسته ام که تا می رسم خونه (اغلب چون دیر خونه می رسم) خوابم. همین میشه شارژم ...
صبح که بیدار میشم باطریم فول فوله ، الحمدلله
خواب خوب وتاثیرات مثبت آن در روح و جسم
نقل قول:
در نهایت باید بگم که شارژ بودن /شارژ شدن به نگرش ودید آدمی به زندگی وابستس
دید ونگرش مثبت به زندگی
نقل قول:
gh.sana
ببين اگه مثلا يه روزي عوامل بيروني كه اسم بردم نتونن شارژ منو بيشتر كنن....سعي ميكنم با فك زدن باهاشون ببينم علت ناراحتيشون چيه؟موضوع رو حل كنم و من شارژ اونا رو بيشتر كنم....به نظ من خود همين كار هم به ادم انرژي ميده....وقتي سعي ميكني كسي رو شارژ كني خودت هم سرحال ميشي......اينم از پاداش رواني كارهاي خير... .
کمک کردن وشاد کردن دیگران
نقل قول:
mamfred
زمانی که از دست خودم ناراحت نباشم خیلی خوب و شارزم ولی اگه از دست خودم ناراحت باشم خیلی بدم
مثلا زمانیکه کاری کردم و موجب دلخوریه احسان شدم و میدونم که مقصر منم اون موقع بدترین حال ممکنه رو دارم ولی زمان هایی که درست رفتار میکنم خوبم
توجه و رعایت اخلاقیات _کسب رضایت دیگران ازما
نقل قول:
m.mouod
شارژ من :
اول بسم الله که چشمم رو باز میکنم« یا الله » میگم و آغاز روز... خدایا به امید تو امروزم رو هم آغاز میکنم ...
نماز صبح و دعای عهد تو تاریکی ( خیــــــــلی باحاله)
شارژ من درونیه
نام و یاد خدا
امید
لبخند
تغذیه
کار
نقل قول:
طاهره:
خب این یه واقعیته که اگه تو دلخوشیهات رو در توجه و داشتن و وجود چیزهایی غیر از خودت جستجو کنی قطعا شارژت شارژ موقتی خواهد بود که هر بار و با هر کم و کاستی به روغن سوزی می افته و در مواقع لزوم خاموش می شه ،تو رو بی پشتوانه رها می کنه و تبدیل می شی به یه آدم هندلی که برای حرکت نیاز داری به یه کسی یا یه چیزی که هُلت بده . چرا ؟ چون اگر تکیه ات به محبت و توجه و داشتن آدمای دیگه (اعم از مادر ، پدر ، همسر ، فرزند، خواهر ، برادر ، دوست ، همکار و ...) باشه همیشه این امکان وجود داره که اونها به هر دلیلی که می تونه منطقی و درست و حتی غیر منطقی و نادرست هم باشه مطابق میل تو رفتار نکن و یا جایی پشتت رو خالی کنن و یا اصلن برن و تو دیگه نداشته باشیشون ... از طرفی طاهره جون ! همه که موظف نیستن تو رو درک کنن و یا حتی تحملت کنن . نه؟ ضمن اینکه اگه تو هم برای جلب رضایت اونا و کسب محبوبیت و مطلوبیتی که به دنبالش هستی بخوای دست به هر کاری بزنی که شارژت بدتر خالی می شه و ریپ می زنی که ! مگه تو بانکت چقدر سرمایه داری که همش رو بخوای به دیگران وام بدی اونم از نوع بلاعوض . ها ؟
داشتن یه شارژر کلی واصلی و دائمی
نقل قول:
نمی دونم ! به هر حال خیلی پیچیده ست . خیلی .... فقط می دونم که برای اینکه بتونی کمترین تاثیر رو از افراد ، محیط ، شرایط و .. بگیری باید "احساس ارزشمند بودن " خودت رو باور کنی و اون رو از درون خودت و با تمام وجود درک و ستايش كني
توجه به ارزش های خود احساس ارزشمندی
نقل قول:
باید معنی و الزامات "استقلال"رو بفهمی و قدرت لازم برای عبور از پیچ خودخواهی و خودبینی ناشی از اون رو در خودت پرورش بدی تا بتونی از آسیب هاش به سلامت عبور کنی و گذشته از اینها باید از نظر عاطفی بتونی بین "وابستگی صرف" و "اتكاي متقابل" تمییز قائل بشی ... یعنی چی ؟ یعنی بتونی درک کنی که تو به عنوان انسان نیاز به حمایت ، محبت و توجه دیگران داری اما نه اونقدر که وجودت کاملا بسته به اون محبت و توجه باشه و بدون اونها احساس هیچ بودن بکنی ...
قطع وابستگی ها
رهایی از خود و قید و بندها
خودمتمایز سازی
نقل قول:
اگه هم بخواییم فلسفیش کنیم اینجوری می شه :
برای اینکه بتونی کمترین تاثیر رو از افراد ، محیط ، شرایط و .. بگیری و همیشه در مسیر زندگی ثابت قدم باشی باید ارزشهای خودت و ذات زندگی رو درک کنی . مفهوم خالق رو بفهمی و به خودت بقوبولونی که باید غنیمتی که به عنوان دنیا در اختیارت هست رو مثل یک تجربه ی شیرین طعم و مزمزه کنی بدون اینکه تلخی بخشهایی از اون تو رو به زانو دربیاره .. بدونی که تو بسیار بالاتر و بهتر و قدرتمند تر از اون چیزایی هستی که اجازه می دی غنای تو رو زیر سوال ببرن . ... و شاید رمزش در این باشه که تو درک کنی ، با تمام وجود ، که هیچ چیزی در این دنیا ماندنی نیست و همیشه یه چیزی بهتر و بالاتر از هر چیزی که در اختیار داری وجود داره و این تویی که باید اون بالاتره یا بهتره رو کشف کنی ... شاید فهم اینکه تلاش تو ارزشمند تر از از اون چیزاییه که داری و حتی دنبالشون می گردی ... و در عین حال فهم اینکه تو با دیگران هستی که معنا خواهی داشت و هم اینکه تو در عین همه چیز بودن یک هیچ به تمام معنایی ....
درک درست معنا و مفهوم زندگی
[b]شارژرهای جسمی[/b/]
* خواب خوب وتاثیرات مثبت آن در روح و جسم
*لبخند
*تغذیه
*کار
و.......
[b]شارژرهای روحی و فکری[/b/]
* نام و یاد خدا
*امید
*دقت و توجه ارتباط خوب با محیط و طبیعت
*توکل
*واگویه های درونی (مثبت)ومثبت اندیشی
* دید ونگرش مثبت به زندگی
*انجام کار مفید و انجام وظایف و مسئولیت های روزمره
* کمک کردن وشاد کردن دیگران
*ارتباط خوب و مناسب مابادیگران و دیگران با ما
*ارتباط خوب وحسنه با خود
*رضایت از خود
* توجه و رعایت اخلاقیات _کسب رضایت دیگران ازما
و....
[b]شارژرهای معنوی و اخلاقی[/b/]
*رهایی از خود و قید و بندها
* قطع وابستگی ها
*خودمتمایز سازی
* داشتن یه شارژر کلی واصلی و دائمی(توکل)
* درک درست معنا و مفهوم زندگی
و......
سلام setareh
:104::104::104:
به شما تبریک می گویم به خاطر این پردازش ظریف و هنرمندانه از محتویات تاپیکی که بنیان گذاشتید.
دسته بندی، تحلیل و جمبعندی مفاهیم یک تاپیک علاوه بر اینکه از حاشیه روی موضوع اصلی تاپیک جلوگیری می کند، موجب کاربردی شدن و بهره وری بیشتر تاپیک می شود.
همچنین به اعضاء فرصت آشنا شدن به دبدگاه دیگران در قالب پارامترهای مختلف را داده و آنها بهتر می توانند با تعاملات خود مفاهیمشان را کامل کنند.
به خاطر این تاپیک محتوایی و پست پردازشی 11 آن که به پردازش تاپیک خود اقدام کردید، مدت 30 روز شارژ رایگان به شما اهداء می گردد.
ستاره عزیز
من هم به نوبه خودم از وقت گذاری وتلاش اثربخشتون در جمع بندی این تاپیک تشکر ویژه می نمایم. این کار شما باعث شد که وقت بیشتری در تاپیکهاتون بزارم . بازم ممنون:104::104:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
شارژ من :
نماز صبح و دعای عهد تو تاریکی ( خیــــــــلی باحاله):316:
شارژ من درونیه
من هم به ستاره خسته نباشید عرض میکنم :72:
ولی ستاره جان شارژ منو بیشتر تو گروه شارژ جسمی قرار دادی ؛ در حالیکه سطر آخر نوشته هام جز شارژ کننده های من نبود و اونا رو به منظور شروع فعالیت روزانه ذکر کردم وگرنه « سرویس » هم باید جز موارد شارژ قرار میگرفت که در صورت نبود سرویس شارژ من خالی بشه !!!. یا اینکه مثلا" صبحانه که بعنوان تغذیه مطرح شد ؛ چون نه تنها صبحانه من گاهی ناهار هم نمیخورم تا عصر اما اون روزها احساس نمیکنم شارژ ندارم و حتی ممکنه از بعضی روزهای دیگه بهتر و سرحالتر هم باشم .
یا حتی « لبخند » منظور من کلا" لبخند و لبخند به هر کسی نبود منظور من ارتباط روحی با شخص خاصی بود که گفتم .
البته اشتباه از خودم بود که واضح و کامل توضیح ندادم وگرنه شارژ من همسو با شارژ
« فرشته مهربان » و کمی هم « آنی » هست در واقع.
مثلا" هر روز اول صبح به آینه نگاه میکنم و اینو میگم : تبارک الله احسن الخالقین
یا اینکه هر روزی که کار خوبی در حق کسی انجام بدم یا به وظائفم درست عمل کنم و احساس کنم خدا ازم راضیه ف خودمم راضی میشم و ...
یعنی : نام و یاد خدا - توکل -امید - رضایت از انجام وظائف -کمک به دیگران و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط setareh
m.mouod
شارژ من :
نماز صبح و دعای عهد تو تاریکی ( خیــــــــلی باحاله)
شارژ من درونیه
نام و یاد خدا
امید
لبخند
تغذیه
کار
[/quote]
سلام موعود عزیز:43:
ازنظرات خوب شما دوستان بهره مند شدم .هر کدام از شما عزیزان پنجره ای رو به سوی موضوع گشودید .که هرکدومش قشنگی خودش رو داره و به موضوع جامعیت می بخشه .
دست گلتون دردنکنه و خداقوت !:104:
ستاره عزیز
آفــــــــــرین و صد آفرین :104::104:
خیلی برام خوشحال کننده هست :310:وقتی می بینم بعضی از دوستان به موضوعات و باز کردن تاپیکهایی اقدام می کنند که به نوعی کارگاهی باعث آموختن و واکاوی خود اعضاء می شود . به نظرم این یه ضرورته که اعضاء فعال ضمن این که به راهنمایی مراجعین می پردازند با یک همیت جمعی به فکر تقویت خود و دوستان دیگر با پرداختن به این نوع تاپیکها هم باشند .
و ستاره عزیز دقیقاً همین گام رو برداشته و مهمتر از همه این که روی موضوعات و با بیانی دست گذاشته که توجه برانگیز و به نوعی به روز است ، و این نشونه اینه که با نظر به درون و یک درک همدلانه موضوع رو انتخاب می کنند .:104:
باز هم تبریک و تشکر و آفرین به شما .:104::104:
من به شخصه منتظر و مشتاقم که تاپیک دیگر ( چگونه دیگران را شارژ می کنید ) را نیز به همین شکل پیش ببرید . و ما را به حظ برسونید .:43::72:
موفق باشی عزیزم
نقل قول:
نقل قول:
طاهره:
داشتن یه شارژر کلی واصلی و دائمی
به نظرم یکی از شارژرهای دائمی می تونه پاستوریزه کردن فکر باشه .
یعنی مراقب باشم فکرم به ویروس آلوده نشه . پیشگیری هایی براش داشته باشم و همین طور آنتی ویروس هایی رو برای وقتی که حالا به هر دلیلی آلوده شد داشته باشم .
یعنی یه مراقب برای ذهن و فکرم داشته باشم .واز این طریق فکرهای مثبت ,مفیدو موثر- انرژی دهنده -امید وار کننده به راحتی در جاده های ذهنم تردد کنند .
اما این مراقب نیاز به شارژکردن هر روزه ( توجه!) داره .
مراقب, اگر خوب حواست بهش باشه وخوب تعلیم دیده باشه اجازه نمی ده هر فکر مسمومی وارد ذهنت بشه. یا به ذهنت اجازه نمی ده هر موضوعی رو پردازش کنه . اون وقته که دیگه از شلوغی و بوق و سرو صدا و به هم ریختگی ذهنی , هم خبری نیست . همه روزه شارژت پره ! حتی برای کوره راه ها و سر بالایی هاو جاده های تنگ زندگی هم ,ذخیره داره .
پاستوریزه کردن ذهن = پرهیز و دوری از غیبت - دروغ - سوءظن - تجسس - قضاوت -افکار مخرب و منفی-حسادت -خودخواهی و....
هر کدوم از این ویروس ها کلی شارژ و انرژِی رو به صورت غیر مستقیم هدر می ده گفتم غیر مستقیم ,چون در ابتدا یه لذت یا یه جور راحتی کاذب ایجاد می کنه .
[color]
[align=justify]سلام ستاره جان:72:
باز هم یک تاپیک قابل تامل. :104:
خیلی وقتها روزمرگی ها روح انسان رو خسته می کنن، و این از اهمیت بالایی برخورداره که ما بدونیم در این شرایط به چه شکل به اصطلاح شما خودمون رو شارژ کنیم، یا به اصطلاح من "زنده" بشیم.
من از این 2 روش استفاده می کنم:
1:: شناور شدن و محو شدن در طبیعت.
هم آوا شدن با هر آنچه در پرورنده ی من پرورده شده، "زنده" م می کنه.
بعنوان مثال:
*دور یه نهنگ حلقه می زنم. تا وقتی با شادمانی اقیانوس ها رو طی می کنه، آب ذره ذره خستگی های من رو هم بشوره. بعد اونقدر در اون حالت می مونم تا کم کم به اون نهنگ نفوذ می کنم و چیزی نمی گذره که من او می شم، خالص.
آروم و شاد می لغزم و آب رو می شکافم. البته منظورم از شادی اصلا خوشحال یا خوش بودن نیست.
وقتی یه نهنگم، آب برام مثل نوره. یا شاید بهتر باشه بگم روشنایی.
*شاید هرکس من رو ببینه که گوشه پذیرایی دراز کشیدم، متوجه نشه که من دیگه سارا نیستم، بلکه یه برکه م.
یه برکه پر از حیات. که قورباغه ها تالاپ تالاپ می پرن توش و برکه سرمست از تفاوت و در عین حال هم آوایی شیرین "جان"دارانی که در خودش داره، به آرامی نفس می کشه و در صدا ها غرق می شه:
تالاپ...
تالاپ...
*یا "زمین" رو بغل می کنم، و اونقدر باهاش می گردم و می گردم که خاک بشم.
در طی مراحل خاک شدن، آلودگی هام محو می شن، و بعد که دوباره شروع می کنم به شکل گرفتن، وقتی پروسه خلقتم رو به نظاره می نشینم، باز هم من هستم و پروردگارم. تنهای تنها.
*یا کنار یه گلدون دراز می کشم، و در وجود آرام اون گل که عمیقا با پرورنده ی من هم آواست شناور می شم. با صدای رشدش مست می شم، و میرم تو یه خلصه ی روحانی.
* یا غرق شدن در طعم میوه ها.
...
2:: بهشت... (سرخاک)
صبحش رو هم دوست دارم، اما آفتاب داغ و سوزان ظهرش در من تاثیر حیرت انگیزی داره.
ناخالصی هام رو تبخیر می کنه و من می مونم و "او".
از قبرهای جدید شروع می کنم، و به سمت قبرهای قدیمی قدم می زنم.
و در نهایت قطعه شهدا. جایی که من حقیقتا از فضاش لذت می برم.
خلاصه اینکه "مرده" می رم و "زنده" برمی گردم.
"سنگین" می رم و "سبک" برمی گردم.
...
ستاره جان اینها شارژر های اصلی من بودند. گاهی هم صحبت کردن با یه دوست، که می تونه من رو ببینه، و احساساتم رو لمس کنه، همین تاثیر رو روم داره.
یا دیدن یک فیلم و ...
:72:[/align]
سلام دوستان :72:
وضعیت شارژرها تون چه طوره ؟؟؟؟
فول هستید ؟
راستی آقای مدیر یه شارژر همگانی و قابل دسترس به همه ی اعضادادند!:104::227:
یه راهی که برای شارژ خودم پیدا کردم سر زدن هرروزه به این تایپیکه http://www.hamdardi.net/thread-11329-post-105102.html#pid105102
امیدوارم همیشه پر انرژی و سرحال باشید و برای خودتون شارژر سر خود و برای دیگران نیز سر شار از انرژی و فرحبخشی :104:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط غریب آشنا
سلام عزیزان
بعضی ها نیروی روانی اشان گویا با نیروگاه اصلی و پایان ناپذیر انرژی مرتبط هست. دائما روشن و در حرکتند. تعداد این خوبان زیاد نیست. اگر ذره بین صحیح و سالمی داشته باشید و بگردید شاید بتوانید، یکی از این افراد را پیدا کنید.
مثل جواد عزیز....
این افراد نقش یک قطب نما ساده و دم دست را بازی می کنند ، این افراد خود انگخیته اند. ثبات در روح و روانشان برجسته ترین خصوصیت دلربای این افراد هست. ماکزیمم و مینیم تغییرات احوالشان بسیار نزدیک به هم هست. اما همیشه چون دریا عمیق و گسترده ، ساحل امنی هست که به راحتی برای همه فصول می توانید در آنجا بیارامید و استراحت کنید و تنی به آب آرامش بخش و آبی آنجا بسپارید. ساحل امن این عزیزان همیشه به روی همه باز و آزاد است. هر کسی می تواند به راحتی از آنها کمک بگیرد. شاید راز ثبات و انرژی آنها همین بخشندگی ذاتی آنهاست. بدون اینکه حس بخشندگی بکنند.
اگر تا اینجای مطالبم با
جواد آشنا شده اید، تصدیق می فرمایید که معنای جواد با این بیت قرین هست که:
چشمان شورانگیز تو چه زییاست
آنجا که باید دل به دریا زد همین جاست
اگر جواد را نمی شناسید، برای پیگیری و پیش نیاز این مقاله خواهشمندم حتما موضوع
جواد را مطالعه کنید.
هم اکنون با احتیاط و توجه کامل قصد دارم کمی (فقط کمی) از جواد عزیز فاصله بگیریم، تا ببینیم افراد دیگر چگونه شارژ می شوند. و مدت شارژ آنها چقدر طول می کشد و باقی می ماند ، و چه چیزهایی روی تخلیه شارژ آنها تاثیر می گذارد.
می خواهیم کمی دورتر از
جواد (آنهایی که تقریبا ثبات دارند و تقریبا شارژهای طولانی دارند)را مشاهده کنیم. .
چه چیز موجب می شوند آنها بتوانند مرتب خود را شارژ کنند و از این نظر درمانده نیستند؟!
و پس از آن به سراغ کسانی می رویم که اصلا ثباتی ندارند و شارژهای گهگاه آنها موجب آزارشان می شود. منابع شارژ را نمی شناسند. یا در استفاده از آنها مصمم نیستند. یا اصلا نمی دانند که نیاز به شارژ دارند.
کسانی که اصلا و ابدا با کارکرد روانی خود آگاه نیستند و عدم ثبات خود را خودبخودی می پندارند یا بدتر از آن تصور می کنند به دیگران مربوط می شود. و شگفت انگیز تر کسانی که تغییرات خود و شارژ روانی خود را حاصل شانس و تصادف و اتفاقات پیرامونی می دانند.
- شما جزء کدام دسته اید؟
- آیا جزء گروه دائما شارژ هستید؟
- آیا خود همیشه منبع شارژ دیگران هستید؟
- چه وقتهایی شارژتان تمام می شود؟
- چه چیزهایی روی تخلیه شارژ روانی شما تاثیر می گذارد؟
- چه کسانی در اطراف شما روی پر شدن یا خالی شدن شارژ شما تاثیر می گذارند؟
- شما چگونه روی پر یا خالی شدن شارژ دیگران اثر می گذارید؟
- معمولا چه مدت و با چه شرایطی نیاز به شارژ مجدد ند ارید؟
- شارژ شما با چه قوت و به چه میزان روی انتخاب و استمرار بخشیدن به اهدافتان موثر هست؟ آیا هدفتان هم به صورت دوسویه روی شارژ شما تاثیر می گذارد؟
- اگر شارژ را به معنی همان برانگیختگی و با انگیزه بودن و با انرژی بودن برای فعالیتها بدانیم، و وجود آنرا لازمه تحرک ، پویایی و نشاط قلمداد کنیم، آیا تا کنون به طور جدی در مورد نحوه شارژ خویشتن تدبیری اتخاذ کرده اید؟
- آیا هر منبع شارژی برای هر کسی کاربرد دارد؟ به دیگر سخن تناسب شارژکننده و شارژ شونده در چیست؟
و مسائل مربوط به شارژ آدمی ، ثبات برانگیختگی و نشاط آرامش بخش انسان ، آن چیزی هست که در اینجا دنبال می کنم.
من در
موضوع جواد ، در توضیحاتی که از جواد عزیز دادم تجربه ای منحصر به فرد از ثبات و شارژ را مبسوط بیان کردم. شاید چنین امتیاز و موقعیتی نصیب هر کسی نشود که با جواد همراه شود، من همه سعی ام را کردم که این امکان و موقعیت را به شما هدیه کنم.و شما عزیزان را با بافت ذهنی جواد آشنا کنم.
هم اکنون شما هم در بطن این تجربه ارزنده زندگی هستید. نیازی نیست که عمری دیگر داشتیم یا جای دیگر به دنیا می آمدیم تا در معرض آنها قرار می گرفتیم. حالا در کنار صدها تجربه زندگی دیگر....، این امکان برای ما فراهم هست که تجربه جدیدی را هم به آن اضافه کنیم. و راز و سر پویایی و آرامش و رشد جواد را بشنویم.
اگر شما هم در کنار جواد بودید؛ ملامتم نمی کردید که چرا چنین از او می نویسم که :
جواد عزیز دلم کجایی؟ میدونی چقدر دلم برات تنگ شده!!!!؟
http://www.hamdardi.net/imgup/12/127...2e4d3c21f5.gif
نقل قول:
- چه چیزهایی روی تخلیه شارژ روانی شما تاثیر می گذارد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام
ببيند لطفا از واژه هايي كه بار رواني خاصي بر شما تحميل مي كنند استفاده نكيند.
مثلا : بازيچه
سلام دوستان
نمی دونم درجاده ی زندگی هر کدوم شما دوستان, کدوم قسمتش قرار گرفتید ؟
در اتوبان ؟
یا درکوره راه ؟
سر بالایی ؟
یا سرپایینی ؟
جاده ی آسفالت ؟
یا جاده خاکی؟
در بزرگراه ؟
یا جاده فرعی ؟
فقط این رو می دونم و تجربه کردم جا ده ی زندگی همه افراد بدون استثنا از این قسمتها تشکیل شده چه بخوان چه نخوان!
!گاهی راه سخت میشه از هر طرف فشار! هوا بارونی !جاده لغزنده !
گاهی جاده خاکیه ,هرکار کنی خاک و خاشاک و ...
گاهی متوجه میشی داری دور خودت می چرخی یه دفعه متوجه میشی افتادی تو جاده فرعی ها و خیابون اصلی رو گم کردی !
گاهی توی اتوبان با سرعت داری می گازی و به اصطلاح میری جلو !
جاده صافه و هیچ دست اندازی نداره! مواظب باش !!!!:316:خوابت نبره !:324:
می دونی وقتی جاده دست انداز داره باعث میشه تو خوابت نبره ؟و همین یه نعمته !
عجب جاده ایه این جاده زندگی!!!!!!
حالاببینم تو در کدوم قسمتی ؟
می دونی که اگه یه دفعه آّب روغن قاطی شه . رادیا تور جوش بیاره و ......وااااای:163::163: مراقب باش !:305:
ببینم !
باک بنزینت رو پر کردی ؟
لاستیک یدکی؟ زنجیر چرخ ؟
روغن ترمز ؟
باتری ها رو چک کردی ؟
همه چی مرتبه ؟
پس بریم همسفر !الهی به امید تو !
سفر خوش !
الهی سلامت سفر کنی هم در اتوبان هم جاده خاکی :323:
چقدر مثالام ماشینی شد !
دوستان گاهی عدم توجه به خود و موقعیت و هدف و وضعیت بد جوری باتری آدم رو خالی می کنه !گاهی غفلت باعث میشه کاملا شارژت خالی بشه اون وقت هزینه و وقت بیشتری می گیره
آخرین باری که خودت رو شارژ کردی کی بوده ؟
یه ساعت پیش ؟
یه روز قبل ؟
دو روزقبل ؟
یه هفته قبل ؟
یه ماه قبل؟
یه سال پیش ؟:163:
به روز رسانی تاپیکی فوق العاده
از دست ندید تاپیک های ستاره رو
:72: