كارهاي دور از اخلاق خواهرم وارتباط شوهرم با او .ايا نگران باشم؟
سلام 32 ساله هستم وشوهرم 37 ساله خواهر بزرگم 35 ساله زيبا خوش زبان و زني موفق است 2دختر دارد اما تاكنون به خاطر ارتباط ودوستي با مردان (البته هيچوقت نخواستم ببينم تا كجا ادامه مي داده)مزاحمتهاي زيادي داشته و3 فقره شكايت كرده جداگانه كه يه مدت با اين افراد بوده اما اكنون نمي خواهد باشد وهر سه انها اورا تهديديد كردند واو شكايت كرده دوستيهاي زيادي داشته ؛قصدم تعريف از خود نيست اما من نقطه مقابل او هستم وبه خاطر همين با درگير شدم وچند ماهي هست قهريم.خواهرم هميشه ميگه من مردارو جذب مي كنم دست خودم نيست اين انرژي رو دارم يه مرد خوب تو دنيا نيست همه مردا به من پيشنهاد ميدن .يه روز تمام اين حرفا رو جلو شوهرم با وقاحت ميگفت شوهرم با خنده گفت دست شما درد نكنه پس من چيم؟خواهرم گفت خودتم ميبينيم.شوهرم خوشتيپ وزيبا هست كارمند بانكه.خواهرم شوهرشو كامل كنا زندگيش گذاشته تنهايي زمين ماشين خونه ميخره بدون هماهنگي با شوهرش وبا تمام طرف حسابهاش رابطه ميذاره.چن وقت پيش شوهرم گفت بريم نزديك خواهرت خونه بخريم من گفتم نه ما كه خونه داريم يه خونه ديگه برا سرمايه گذاري مي خواييم پس جاي خوب بخر.خالم گفته بود بميرم زهرا ناراحت نتونسته خونه اي كه دوس داره بخره خواهرم گفته بود شوهر زهرا به من مسج داده ميخوان نزديكي ما خونه بخرن با من مشورت ميكنه .مي دونستم اين حرف چن هفته پيشه از شوهرم پرسيدم اخرين باري كه به مريم مسج دادي كي بود ؟در كمال نا باوري كمي جا خورد گفت صبح دادم بهش گفتم شوهرت كي مياد بيا همه بريم بيرون وچن وقت پيش بهش گفتم كجا برم خطاطي.ناراحت شدم بهش گفتم گوشيتو بده تمام اساشو پاك كرد ديشب باهاش دعوا كردم گفتم تو محرم خانواده ما هستي چي به خواهرم گفتي كه مجبور شدي پاكش كني جواب نمي داد.خيلي ناراحتم ايا بقول شوهرم من مريضم يا بايد نگران باشم ؟كمكم كنيد