نقل قول:
نوشته اصلی توسط
من تنها
سلام.از صبر کردن خسته شدم. میخوام از زندگی لذت ببرم. میخوام حس های خوب رو تجربه کنم. چرا وقتی میتونم با یک نفر محرم شم و مشکلی برای هر دومون پیش نیاد به خودم سخت بگیرم؟! مگه چقدر زنده ام؟! امکان ازدواج دائم ندارم و دیگه خسته هستم. من بچه نیستم. به اندازه کافی عاقلم. از روی بچگی نیست. آدمی که میخوام باهاش محرم بشم آدم خیلی خوب و خوش مشرب و مهربونیه.نمیتونم ازدواج دائم کنم. باید بمونم تا بمیرم؟!؟!
سعی میکنم به سئوالات شما پاسخ دهم :
سلام ..........سلام
از صبر کرن خسته شدم .......... ولی من نه . من و شما یه شباهت داریم - اونم اینکه هر دومون منتظر یاریم.
میخوام حس های خوب رو تجربه کنم.............. باید از قفس دنیا آزاد بشی.
چرا وقتی میتونم با یک نفر محرم شم و مشکلی برای هر دومون پیش نیاد به خودم سخت بگیرم؟............. به خاطر خدا و امام زمانت.
مگه چقدر زنده ام؟............. هیچ کس نمیدونه. به جز خداوند. حتی حضرت اعزائیل.
امکان ازدواج دائم ندارم و دیگه خسته هستم...................هلال کن بانو ..... هلال کن.
من بچه نیستم............ ولی من دوست دارم بچه باشم چون بچه ها شاد اند
به اندازه کافی عاقلم................ مثل دیوی تو کلاه قرمزی حرف میزنی (شوخی کردم ........... خانم بسیار باهوش هستی - مگرنه اینجا نبودی )
آدمی که میخوام باهاش محرم بشم آدم خیلی خوب و خوش مشرب و مهربونیه............. مهربون شاید ولی خوب نه . می دونی چرا ؟ چون آدم به عشقش خیانت نمیکنه.
نمیتونم ازدواج دائم کنم ................. ان شاء الله به موقعش. فعلا برو یه پفک چاکلز خانواده بگیر دونه دونه بخور.( از رموز باغبانیست)
تو نباید شکست بخوری ......نباید.
دوست داری درد و دله یه جوون 28 ساله را گوش بدی :
In The Name of God
My Allah! (ALL) praise is for thee for that which thou decided upon and resolved in the matter of thy friends
.Whom thou purified for thyself and thy religion
:My Allah
Where is the path after the path
Where is the chosen one after the chosen one
Where are the rising suns
Where are the shining moons
Where are the luminous stars
Where is the Everlasting legacy of God
Where is the awaited savior who will set the have – not’s and the depressed on their feet
Where is he who shall blot out dogma in the matter of religion and his ( Muhammad s) children
Where is the cause connecting the earth and the heavens
..............In hope of his reappearance