-
فرشته جان ممنونم نکنه اینوخاصه برای من گفتی؟!!!!!
برای هر که گفتی خودم برش می دارم وشریک می کنم هر کسی که این دعا به دلش می شینه.
خاصه برای نفر بعد دعا می کنم دل نا آرومش رو به یادت و ذکرت آرام کن ودر این آرامش ثبات قرار ده وخودت گفتی هر که را خواهی به راست هدایت می کنی خدایا زندگی اش را در مسیر درست قرار بده به بهترین شکل ممکن.
آمین.
-
مرسی بی نهایت عزیزم، چه قد قشنگ دعا کردی و من این دعات رو برداشتم.... الهی اااااااااااااااااااااااام ین یا الرحمن الراحمین
منم برای همه و نفر بعدی دعا میکنم هیچ وقت امیدش نا امید نشه و دلش و قلبش همیشه مسکن ارامش و لطف و حضور خداوند باشه.
تا به خرمن برسدکشت امیدی که تو راست
چاره کار به جز دیده بارانی نیست
گر گدایی کنی از درگه او کن باری
که گدایان درش را سر سلطانی نیست
نا امید از در لطف تو کجا خواهد رفت
تو ببخشای که درگاه تو را ثانی نیست
التماس دعا:72:
-
ممنون خانم یک دختر سرگردان... ان شالله همین طور باشه...
منم دعا می کنم واسه نفر بعد هیچ وقت موجب رنجش کسی نشه...( لُپ اخلاق دو کلمه است: مرنج و مرنجان)
فرقی نمی کنه مجرد باشه متاهل باشه در شرف ازدواج باشه یا نباشه... توی فکر ازدواج باشه یا نباشه...
در هر صورت ارامش داشته باشه و هیچ وقت لحظه ای از خدا و ارامیش حقیقی جدا نشه.
امین.
-
ممنونم
خدایا کمکم کن
خدایا به اعضای نزدیک نفربعدی سلامتی و امید به زندگی بده
-
سلام ساناز نازنينم ....... اميدوارم حالت خوب باشه و از دعاي خيرت بي نهايت ممنونم.
خدايا به عزيزانم سلامتي بده كمك كن درد و بيماريشون رو هرگز نبينم . عمر طولاني و با عزت بهشون بده .خدايا كمكمون كن.
براي نفر قبل و بعد خود هم همين آرزو را دارم.
-
سلام اعجاز عشق خوبی؟؟؟؟
ممنون از دعای خوبت
منم برا نفر بعد و قبل اصلا برای همه دعا مبکنم روحیه ای شاد و امیدوار داشته باشهو خدایا همیشه دستشو بگیر تنهاش نذار آمین:203:
-
سلام به همه
پرواز جان ممنونم از دهعای خوبت.
برای نفر بعدیم دعا میکنم هیچ وقت ازخدا ناامید نشه و مشکلاتش باعث نشن حتی 1 لحظه حس کنه خدا تنهاش گذاشته و صداشو نمیشنوه آمین
-
سلام دوستای مهربونم،:72:
ممنونمtanhaeii عزیز از دعای قشنگت، امیدوارم هر چه زودتر مشکلاتت حل بشه:203:
منم امروز براتون اینگونه دعامیکنم! خدایا !
بجز خودت به دیگری واگذارش نکن! تویی پروردگار او!
پس قرارده بی نیازی درنفسش ! یقین دردلش !
اخلاص درکردارش! روشنی دردیده اش! بصیرت درقلبش !
و روزى پر برکت در زندگیش
آمین
-
ممنونم، دعاتون خیلی عالیه سوده خانم.
امیدوارم لذت دعا و درخواست از خدا، برای خود خدا و نه برای چیزهایی مثل پول ، خونه و ... نصیب نفر بعد بشه.
-
با تشكر از دعاي خوبتون .
خدايا مراقب بانوي مهر و پسرش باش كمك كن مسير اشتباه رو برگردند . خودت مواظبشون باش و كمكشون كن ........ خدايا اونها رو به تو سپردم.
نفر قبل و بعد را هم به خدا مي سپارم .همچنين دعاي خوب نفر قبل را براي خودشون و نفر بعد آرزو مي كنم :
امیدوارم لذت دعا و درخواست از خدا، برای خود خدا و نه برای چیزهایی مثل پول ، خونه و ... نصیب نفر بعد بشه.