خب آگوای عزیز
حالا که دست یا علی داده ای با هم پیش می رویم .
اولین حرفم بریت این است و نیازه برای همینم ازت قول بگیرم . اینکه به توصیه خوب صبا که گفت حد اقل مدت 6 ماه انتظاراتت
از شوهرت را بزار کنار توجه کنی .
به عبارتی آگوای خوب و نازنین ، بهتره این مدت از تمرکز روی همسرت و هر اشکالی که در او می بینی و هر ناراحتی
که از او داری بیرون بیا و فقط و فقط روی خودت متمرکز شو و تصمیم بگیر که مهارت بیاموزی و به کار ببندی و در یک کلام سهم
خودت را ایفا کنی .
برای این کار نیاز هست به تکنیکهای توقف فکر ، بستر زدایی و بستر سازی .
توقف فکر >>> ذهنت را از هرگونه وسوسه اعتراض به همسرت و کنترل او و اعلام انتظارات حفظ کن و نگذار این ذهنیتها
وادارت به رفتارهایی بامحتوای انتظارات و اعتراضات و ..... به شکل غرغر و سرکوب و تندی و منت گذاری و .... با بی صبری و
عجله،کند .
با کنترل ذهنت آرامش را مهمان دلت و خانه ات کن و آرام آرام با ما پیش برو تا گلستانی در کنار شوهرت بسازی پر از صفا و
صمیمت و لذت
بستر زدایی >>> از هرموقعیتی که ترا متمرکز بر شوهرت و اعتراضات و انتظاراتت نسبت به او می کند دوری کن . مثلاً
اگر در کنار مادر دلسوزت قرار می گیری و او از شوهرت میگه یا حرف را عوض کن یا بشنو اما گوش نکن ( یعنی حواست به
چیز دیگری باشد که عمق حرفها را نگرفته باشی ) یا از موقعیت دور شو یا با او نجرأتمندی ای که در تو سراغ دارم مادرت را
ببوس و بگو قربونت برم که اینقدر به فکر مایی ، دلم نمیخواد این همه خودتو اذیت کنی ، دنیا دوروزه حیفه بخاطر ما بچه ها
همهاش خودتو اذیت کنی . نگران نباش من گلیمم را از آب می کشم و از زندگیم راضی هستم و شوهرم هم مرد خوبیه و دوستش
دارم و به این نتیجه رسیده ایم که عجله نکنیم و آرام آرام پیش بریم . اینه که ازت خواهش می کنم دیگه حرفی در باره شوهرم
نزنی و بسپاری به خودم و نگران نباشی . دوست ندارم دیگه این حرفها را بشنوم چون روحیه ام خراب میشه و به زندگیم
صدمه می زنم .
بستر سازی >>> شرایط محیطی خونه را شاد و با نشاط کن . با همسرت رابطه ای گرم و صمیمانه داشته باش و با هم
قول و قرار بگذارید و پیمان ببنید که به مدت 6 ماه به هیچ کدام از اختلافات سابق میدان ندهید و فقط خوش باشید و
اجازه ندهید کسی در زندگیتان دخالت کند . اگوای نازنین ، نقش شما خیلی مهم و سازنده هست . اگر بتوانی محیطی
با نشاط و پر از محبت و احترام به شوهرت و بچه فراهم کنی که می توانی ، نمیگم چه اثری دارد تا خودت ببینی . فقط عجله
نداشته باش و آرام و صبور پیش برو .
اگر می شود تغییراتی در دکوراسیون و چیمان خونه بده . یک طرفه همسرت را غرق محبت و دلدادگی کن .
آقا پژمان این راهکارها را شما هم در پیش بگیر و سهم خودت را ایفا کن . اما هیچ کدام از دیگری هیچ انتظار تغییری نداشته
باشد بلکه هرکس به تغییرات در خودش مشغول باشد و خودش را در رابطه با خودش موظف بداند .