-
سلام:72:
انشالله که مشکلتون هر چه زودتر حل بشه.
برای عضو شدن در انجمن ازاد باید هزینه اش را بریزید به حساب. انلاین هم می تونید پرداخت کنید. یک ماهه 10 تومان. در قسمت بالای سایت یک گزینه حق اشتراک و یک گزینه پرداخت اشتراک وجود دارد از این طریق می تونید اقدام کنید.
:203::203::203:
:72::72::72:
http://www.hamdardi.net/payments.php
-
خیلی ممنوم salehe92 ....دیگه نمیدونم باید چیکار کنم ... همونطوری که دوستان گفتن سعی کردم واسه پدر مادرم توضیح ندم .. همش گفتم شرایطم بده .... باید برم مشاور ...اما پدر مادرم رو کلمه مشاور خیلی حساست نشون میدادن ... تا میگفتم مشاور انگار که بدترین حرف دنیا رو میزدم .... دلم واسه این بچه تو شکمم بیشتر میسوزه .... کاش وجود نداشت... نمیخوام اونم مثل باباش شه ...از آینده بچه هام خیلی میترسم ... پسر بزرگم داره شبیه باباش میشه .... مثل باباش قلدره....
-
سلام ستاره ف خانم
آدم حالش بهم ميخوره از آدمهايي كه انسانيت سرشون نميشه و ادمهايي كه به خودشون اعتماد نميكنن .بنظرم شما در عين حال كه زندگيتو ادامه ميدي بايد مستندات تمام رفتارهاي مجرمانه شوهرتو مستند كني از عكس و فيلم و ضبط صدا و خاطره نوشتن و..هر چي شاهد و شكايت به پدر و مادرت.
بعد كه دستت پر شد آنوقت حقوق متقابل زن و شوهر در قانون را برا شوهرت توضيح بده و ازش بخواه كه گذشته هر چه بود گذشته ولي بايد مثل دو انسان با حق متقابل باهم برخورد و زندگي كنيد( در اين وسط شما اصلاً به فكر بچه ها نباش و هيچي را بخاطر آنها ملاحظه نكن توضيح هم نميخواد قبول كن)
صراحتاً بگو به هيچ دليل و بهانه اي حق زدن منو نداري بايد رفتارتو اصلاح كني ( شوهرت مخالفت و پرخاش خواهد كرد ولي مطمئن باش كه در رفتارش تجديد نظر ميكند و حد اقل با استرس رفتار ميكند تا بمرور بهتر شود )احتمالاً تغيير زيادي اتفاق نيافتد بايد مرحله بعدي را با جديت و جسارت تمام انجام دهي و با دست پر و آن مراجعه به مراجع قضاييو درخواست تامين جاني است قطعاً برخوردهاي واكنشي شوهرت سختتر از الانت نخواهد بود خانوادت هم مجبور به پشتيباني ميشوند . ديگر كوتاه نمياي تا به حق و حقوقت با حكم قضايي برسي شوهرت هم برخلاف ظاهر تو را بحساب خواهد آورد چون خودت از حقت دفاع ميكني از طرح شدن موضوع نترس اين تنها نكته ضعف شوهرت و خانوادت است ازش استفاده كن
من دقیقا باید چیکار کنم ؟ یعنی چه رفتاری داشته باشم ؟[/quote]
-
بانو ستاره
با نشستن و زانوی غم بغل کردن هیچی عوض نمیشه.میخوای تغییر بدی جو خانواد خودت را پس خودت تغییر کن.
همانند جوجه ای که سر از تخم در میاره این تغییر از درون شروع میشه نه بیرون.پوسته تخم مرغ همانند جهانیه که در تصوراتته پس اگه میخوای دیگران را تغییر بدی یه یاعلی بگو و شروع کن به خواندن مقالات سایت.
این مقاله را حتما بخوان نکات کاربردی در زندگی متاهلی
(:) نکته های کاربردی عمومی >>>
لینک های مهارت های ارتباطی و رفتار جراتمندانه
مهارتهای ارتباطی
چگونه منفعل نباشیم؟
اینا هم تاپیک های she هستش.
مشاوره تخصصی با جناب sci
کارگاه آموزشی - رفتار جرات مندانه
حداقل روزی نیم ساعت تا یکساعت وقت بزار و بخوان.
یه عضویت انجمن آزاد هم بگیر یکه محشر میشه زیر نظر مشاورین سایت قدم بردار.صبور باش و امیدوار :104:
-
با سلام
شما تمام جزییات رفتار همسرت با خودت را باید به خانواده بگویی ، اینکه صرفاً گفته ای تحت فشاری که نشد حرف . آنها از کجا بدانند که شما چه به سرتان آمده است . در خصوص کتکها می توانید به پزشک قانونی مراجعه کرده و طول درمان بگیرید . یعنی هروقت کتک زد شما وقتی او نیست برو پزشک قانونی و کبودیها و جای ضربه ها مورد معاینه قرار می گیرد و برگه ای به نام طول درمان می دهند ف بعد اینها را پنهان کن برای هروقت لازم شد ، یعنی اگر مشاوره و تغییر رفتار شما و حمایت خانواده کارساز نشد و ایشان بجای بهتر شدن بدتر شدند و شدید تر عمل کرد می توانید از طریق قضایی از وی شکایت کنید و اعلام سوء رفتار و ضرب و جرح کنید و ... که اگر کار به اینجا کشید آنوقت راهنمایی در این زمینه داده می شود . فعلاً تمرکز ما در دادن راهنمای تغییرات در خود شما بخصوص در زمینه جرأت ورزی هست .
لطفاً اگر می توانید وارد انجمن آزاد شده و در شاخه مشاوره خصوصی تاپیک ایجاد کنید تا بهتر و جزئی تر و ..... به شما راهنمایی داده شود
-
سلام
خانواده شوهرت چطوری هستند؟
پرخاشگر ند؟
تو را دوست دارند؟ با مادر و پدرش راحتی ؟
پدر شوهر و برادر شوهرت با زنشون چطور رفتار میکنن؟
این رفتار های شوهرت را میپسندند و ازش حمایت میکنند ؟
اصلا خانواده شوهرت میدونند که شما ازش کتک می خوری ؟
رفتارشون با تو چطور هست؟
-
از همتون ممنونم حرفای همتون درسته و قبول دارم.....اما من خیلی ضعیفم .... در مقابل همه...مخصوصا شوهرم ... بعضی وقتا فکر میکنم واقعا برده اش هستم ....برادر شوهرم اصلا با خانمش اینطوری نیست .. خانمش سر کار میره ... تنهایی بیرون میره ... پدر شوهر و مادر شوهرم میدونن اما فکر میکنن فقط چند بار بوده ... که اونم حق رو به اون دادن ... گفتن حتما عصبیش کرده ... زن گرفته که ماه آرامشش باشی تو که فقط واسش اعصاب خوردی داری ... راستش نه اصلا باهاشون راحت نیستم ... من تو خونه مادر شوهرم فقط یه کلفتم که مثلا اگه مهمون داشتن شوهرم منو میبره اونجا که همه کارهارو بکنم .... اما خواهر شوهرام و زن برادر شوهرم وقتی همه چی آماده شد میان... وقتی هم که مثلا همه هستیم( منظورم خواهر شوهرام و زن برادر شوهرمن) مثلا مادر شوهرم اگه بخواد چای بیاره میگه ستاره پاشو بیار ... به بقه هیچوقت نمیگه... فرشته مهربون چشم من وارد انجمن آزاد میشم ...
-
با این خصوصیاتی که از شوهرت گفتی هرگونه شکایت و دادگاه و ... کار رو بدتر میکنه
بازم با محبت باهاش صحبت کنی و باز تاکید میکنم علت عصبانیتش روپیدا کنی و رگ خوابشو به دست بیاری بهتره . شما که قصد جدا شدن نداری میخواید زندگیتون بهتر شه
-
زندگی موفق یک دور دیگه مشکلاتی که ستاره باهاشون رو به روست رو بخون.
اگر ستاره بتونه کتک خوردناشو اثبات کنه حکم زندان رو پیشونی شوهرشه.
دادگاه و مراجع قضایی رو برای همچین وقت هایی گذاشتن.
-
بخدا دیگه بریدم....دیگه خسته شدم.... نمیدونم چرا هیچ کس حمایتم نمیکنه ....انگار هیچ کس منو نمیخواد....بابامم آدم تحصیل کرده ایه ... ولی نمیدونم چرا عقایدش اینطوره...مخصوصا واسه من