درود بانو keysun
من هم واسه پست بانو پونه هم بانو آویژه سپاس زدم چون هردوشون دارن درست میگن فقط زاویه دیدشون فرق میکنه
1.شما از همین الان اینو هم در نظر بگیر ایشون شاید خوب بشن شاید توی این وضعیت بمونن
اگرم خوب بشن شاید بطور کامل نباشه و شما مجبور باشین یه سری محدودیت هایی برای خودتون در نظر بگیرین
اگرم خوب بشن شاید یه مدت یکسال یا چند سال طول بکشه چون این مورد شک چیزی نیست که یکروزه و یکماهه بوجود اومده باشه
این مورد بالا رو بدترین حالت مشکلتون در نظر میگیریم
2.بیا اینو در نظر بگیریم که شما میخواین بمونین و تلاشتون رو کنین تا ایشون برگردن به حالت عادی خوب پیشنهاد من
1.اولا پیگیر وقت گرفتن بعد عید از یه دکتر روانشناس باشی
2.خواهشا عجله نداشته باشین و انتظار اینکه طی مدت خیلی کوتاه و با تهدید ایشون خوب بشن
3. همین الان بالای سایت زده حق اشتراک روش کلیک کنین و جزو مشترکین انجمن آزاد بشین سه ماه و یکساله هرکدوم برات مقدوره بگیر تا اونموقع خیلی میتونه کمک کنه بهتون
شماره3. میشه خیلی ساده در نظر گرفت که ایشون مثل بعضی پسرا یکم بدبین شدن چون شوربختانه یه عده دختر و زن هستن که برای خودشون و جسمشون ارزش قائل نمیشن و باعث بدبینی ما مردا نسبت به بانوان میشن:72:
حالا میرسیم به آخرین موضوع دست خودم نیست عادت کردم تجزیه و تحلیل کنمو نکته بین باشم یه چیز هست منو یکم اذیت میکنه و میترسونه
اینکه شما فقط فقط فقط زووم کرده باشین روی این مشکل ایشون و از بقیه موارد که یا اشتراک دارین یا اختلاف دارین با همدیگه قافل شدین حواست به این موضوع هست بانو؟
میشه چنتا خصوصیات مثبت خودت و ایشون و همچنین خصوصیات منفی خودت و ایشون رو بگین.
درآخر بستگی بخودت داره ولی اشتراک انجمن آزاد یادت نره یه خوب یهم داره خصوصیه یعنی کسی نمیتونه ببینه مشکلتون چیه و فقط مشاورا میان نظر تخصصیشون رو میدن:72:
مشترکین انجمن آزاد