[QUOTE=141985;300199]با سلام و احترام خدمت 141985
ادامه بدیم یا جدا بشیم؟؟ (farhad20886)
تردید و پشیمانی بعد از عقد (محسن 1986)
تردید و پشیمانی بعد از عقد 2(محسن 1986)
پشیمانی بعد از جدایی(محسن 1986)
چکار کنم که همسرم صدمه کمتری ببیند (قصد جدایی به خاطر ظاهر خانمم)(bivojdan)
چکار کنم که همسرم صدمه کمتری ببیند (قصد جدایی به خاطر به دل ننشستن همسرم2)(bivojdan)
کسی شرایط بدتر از این هم میتونه تجربه کنه؟(toojih)
این تاپیک ها خیلی شبیه به موضوع شماست.لطفا این لینک هارو مطالعه بفرمایید.
البته با این تفاوت که این آقایون متاسفانه به ندای درونیشون در مورد ظاهر طرف مقابلشون در دوران قبل از عقد توجه ای نکردن و تازه بعد از عقد و با وجود دلبستگی دختر خانوم قصد جدایی داشتن درسته که بعضی از این اقایون عذاب وجدان گرفته بودن اما عذاب وجدان برای دختری که احساساتش نادیده گرفته شده فایده ای نداره ، اینو من بعنوان یدختر میگم.
اما خوشبختانه شما باز هم یک قدم از این افراد جلوتر هستین و عاقلانه تر با این مسله برخورد کردین ، اتفاقا به بعضی از این افراد همین خانواده هاشون گفته بودن علاقه و دلنشینی بعد از عقد بوجود میاد که متاسفانه بعد از نزدیک یه سال براشون بوجود نیومده و قصد جدایی داشتن.
شما خودتون ، بهتر از خانواده تون شخصیتتون و میشناسین پس بهتر از خونواده میتونین تصمیم بگیرین خصوصا در مورد ظاهر که این قدر طبق گفته ی خودتون واستون مهمه.
خانواده اگر میگن زیباست از دید خودشون میگن کلا همه ی آدما سلایقشون باهم متفاوت هست پس بهتره تصمیم نهایی خودتون بگیرین که بعدا سرنوشتتون مثه این کاربران نشه.
البته این آقایون میگفتن که حتی از حضور در کنار همسرشون احساس بدی دارن و زمان هایی که در کنار همسرشون نیستن یا میرن مسافرت خیلی احساس بهتری دارن
شماهم اگر همچین حسی دارین بهتره این قضیه رو جدی بگیرین البته دقت هم داشته باشین که مدت زمانی که این افراد در کنار همسرشون بودن حدود چند ماهی بوده اما شما هنوز دو جلسه است که با این خانوم ملاقات کردین.
بهتره با خودتون روراست باشین این خانوم هم ما که ندیدمشون ولی از نظر خیلی از آقایون ممکنه واقعا زیبا باشه ، پس حقشه یک زندگی موفقی تجربه کنه.
من مشاور نیستم اما چیزی که توی این تالار فهمیدم اینه که بهتره آقایون تا از انتخابشون مطمعن نشدن اقدامی نکنن چون خانوم ها خیلی زود وابسته میشن و جدایی واسشون سخت میشه.ممکنه آقایون هم عذاب وجدان بگیرن و برای آقایون هم سخت باشه اما خانوم ها اینجور شکست هارو خیلی طول میکشه فراموش کنن خصوصا اگر متوجه بشن بخاطر ظاهرشون بوده در کل شکست بدی میخورن و در انتخابهای بعدی که براشون پیش میاد راحت نمیتونن برخورد کنن و اعتماد بنفسشون خیلی پایین میاد . و ممکنه آینده خودشون بخاطر پایین اومدن اعتماد بنفسشون خراب کنند.
ببینین اگه فرهنگ های خونواده هاتون این اجازه رو میده یه چند وقتی با هم رفت و آمد بدون محرمیت داشته باشین تا هردوتاتون بهتر همدیگرو بشناسین و بهتر بتونین تصمیم بگیرین چون اگر عقد بکنین جدایی برای خانوم خیلی سختر میشه .
امید وارم انتخاب درستی داشته باشین
بدرود