نوشته اصلی توسط
فرشته مهربان
سلام بهار خانم
ببین عزیزم
اگر هم الهی نگاه کنی یعنی جهان بینی تو مادی نباشد که تازه اوضاعت بهتر هم میشه . چون وقتی خدایی که به بخشندگی شناختی را ببینی . می دانی که
آغوش بازی دارد برای کسانی که به
آغوشش پناه آورده اند . او نه می راند ، نه تهدید می کندنه سرزنش می کند ............ ، بلکه میگه من برای همین کارت دوستت دارم ، برای این برگشتت ( ان الله
یحب التوابین ) ، برای این فهمت که دریافتی به خودت آسیب زدی . بیا در آغوش من . بیا که پناهت منم ، بیا که مرهم دردت پیش منه ، اما قول بده دیگه این راه
رو نری و اینجوری به خودت آسیب نزنی . که من سلامتی تو را می خواهم و همه قوانین و قواعد من هم برای همینه که تو راه زندگی را در سلامت طی کنی.
تو از دردهات بهش میگی . از ترسهات ، ..... و او به تو میگه به من اعتماد داری ؟ منو به عنوان
قادر قبول داری ؟ می دانی که هرچه اراده کنم می شود ؟
و اگر تو این باورها را داشته باشی و لبیک بگی ، میگه پس به من بسپار و نگران نباش ، تو فقط مواظب باش از این به بعد راه را درست بری . آگاهی و
شناختت را برای شناخت درست بالا ببر تا بدانی درست کدام هست . من کمکت می کنم . وسیله سر راهت قرار میدهم تا تو راه درست را بری و بقیه را
بسپار به من و نگران نباش .
رها شو و خودت را بسپار به دستان توانای خدا و مدتی از هرچه دغدغه هست
آزاد شو . به خدا اعتماد کن و فقط به یک چیز فکر کن . بهار در جاده صحت و سلامت .... یعنی فقط به اینکه از این روز به بعد مراقب خودت باشی که درست فکر کنی .
درست حرف بزنی ، درست رفتار کنی . درست ببینی و ... مصمم باشی که هیچ چیز ترا در این راه متزلزل نکند .
چیزی نمی گذرد که خواهی دید در درون و برون گره ها باز می شود و راه روشن می شود و آنچه باورت نمیشه و از جایی که انظار نداری به سویت روانه می شود .
بها باور کن و برای آنکه باور کنی عمیق ببین اما ساده و روان و با معنا و محتوا
همه خشم تو که به اطراف بخصوص خانواده ات برون فکنی می شود ، خشم تو نسبت به خودت هست ............
اگر این راهکار و دوا را توجه نکنی . به جرأت میگم هیچ دوای دیگری درد و دغدغه های ترا درمان نخواهد کرد و در دور تسلسل باطل درمی مانی ....
سلامت ، شادکامی و موفقیتت را آرزومندم :46:
.