سلام
- بنویس "من". به جای پارسا و یا ما بنویس من.
البته فعلا. چون باید خودت رو محکم کنی. روی خودت و دوست داشتن خودت کار کنی. تو از همه کس برای خودت باید مهم تر باشی.
نقل قول:
اصلاح حضور رفتاری پارسا در تالار باعث نشه تا دوستانم فکر کنند که پارسا حالت مصنوعی داره و کاذبه و اون پارسای واقعی نیست
- میشل نوشت "همفکری" و خوب هم نوشت. درسته این سایت همدردیه. اما هیچکس نمی تونه برای هر ادمی احساس بذاره. خودت اسیب می بینی. مثل این میشه که بگی من موهام سفید شه واسه یکی حرص بخورم تا فقط یک شب خواب خوب ببینه. این میشه مهرطلبی زیاده از حد. اینکه خودتو ول کنی و همش به فکر دیگران باشی. فرشته مهربان می گن که ادم باید اول خودشو خیلی دوست داشته باشه بعدش سرریز عشق به خودش رو به دیگران هدیه بده. اینطوری هم کیفیت اون کمک هایی که ادم بکنه بهتره هم خودش در صلح با خودشه. اخه واسه چی خودتو داغون کنی برای هر مراجع؟ کمکی به اون می کنه؟؟ راه حل پیدا کن. همدردی هم دوست داری بکن اما کم.نقل قول:
نظر شخصی من اینه باید با مراجع کننده هم حس شد باهاش گریه کرد اونو تسکین داد اونو در آغوش گرفت (عذر میخوام حاشیه نرید ) با او هم عقیده شد حتی اگر عقیده اش اشتباه باشه .
اون لحظه وظیفه اصلی ما آرامش دادن روح فرده ضربه خوردست اینکه مقصر هست یا نیست مهم نیست فعلا ترمیم حالت شکستگی مهمه بعد که بهتر شد اونو متوجه اشتباهات خودش و رفتارش خواهیم کرد .
ببین خود مشاورها و روانشناسا و روانپزشک ها اصلا نباید خودشونو از نظر احساسی درگیر کنن با مراجعشون. غلطه. چون بیخودی خودشونو پیر می کنن ضمن اینکه وقتی احساسی می شن اعصابشون خورد میشه و نمی تونن راهکارهای لازم رو بدن.
- می تونی روی پست های مدیرهمدردی کلیک کنی. همه ارسال های مدیر رو شروع کنی به خوندن. هم محتوای ارسال ها برات مفیدن. هم متن هایی که می نویسشن اغلب اوقات عاری از هر گونه احساس هست و یا حداقل درگیری احساسی با مراجع ندارن. خوبه بخون پست هاشونو. همه جوره برات مفیده. یادته گفتم مطالعه کن. به نظرم پست های مدیرهمدردی رو شروع کن به خوندن هم محتوا هم سبک نوشتار هم شیوه ی مشاوره دادن همه چیش اموزنده است.
- پارسا جان نوشتی تولدی جدید. نه. هر کسی همین که هست خوبه. نمی شه تغییر اساسی کرد. اما باید سعی کنیم خودمونو به بهترین شکل خودمون برسونیم. یعنی هر چی هستی عالیه فقط اعتدال و تناسب بده بهش.
- در مورد نوشتنت. رعایت نکردی که توی این 3 پستت. هم طولانی هستن هم چکیده نیستن. انقدر ویرایش کن نوشته ات رو که بتونی ازش یه متن کاملا گویا از مشکلت و کوتاه در بیاری.
در نوشتنت هم محکم باش. مطمئن باش. خودت رو در همه چیز بذار تو اولویت. یه کم خودخواه باش.
مهرطلبی رو سرچ کردی؟ سرچ کن. خوبه مهرطلبی عالیه اما وقتی از حدش بیشتر شه به خود ادم اسیب می زنه. هیچی به هیچکی نمیشه. خودت اذیت می شی فقط.
موفق باشی.