با درود خدمت دوست عزیزمون آقای
sady-ns
اول بگم خیلی خوشحالم از اینکه خواستگاری کدرید و بلاخره انشاالله گوش شیطان کر دارید ازدواج میکنید.:72:
انشاالله که خوشبخت باشید:323:
با سپاس بسیار از جناب فرهنگ 27 عزیز که مثل همیشه خیلی خلاصه و عاقلانه به موضوعات توجه می کنند بدور از احساسات :104: بشخصه خیلی دوست دارم دادا :43:
شما دوست عزیز تازه اول راهی تازه اومدید خواستگاری خیلی خوبه تا اینجا اومدی ولی بزار اول مراسم عقد بگیرید بعد عروسی بعد برید داخل زندگی و یک مدت را طی کنید بعد از این موراد بیایید و دوباره در همین تاپیک مطرح کنید وضعیت خودتان را :72: ایاشلله اونموقع هم همینجور خوشحال و خوشبخت باشید
لطفا لطفا لطفا بانوان محترم تالار همدردی جوگیر نشید :81: کلا تجربه 30 ساله زندگیم اینو بهم یاد داده سعی کنم هیچوقت توی جو قرار نگیرم به هیچ عنوان چون اصلا چیز خوبی نیست.
خیلی خوب بخوایم درصد بگیریم فقط 10تا 20 درصد رابطه های قبل از ازدواج دوستی دختر و پسر به ازدواج ختم میشه.بعضیا فکر میکنم مثلا چون 25یا 27یا 33 سالشونه بزرگ شدن و مسیر را درست انتخاب کردن ولی این قانون همیشه هست مخصوصا توی جامعه ما.
بزارید با یه جوک بهتون بگم بهتر متوجه میشید.
تو کشور اسپانیا 30% ازدواج از طریق آشنایی با فیسبوک که انجام میشه اونوقت توی ایران بعد 3ماه رابطه عاشقانه تازه متوجه میشی طرفت پسر بوده نه دختر :58::311:
این قرار بود جوک باشه ولی واقعیت حال حاضر جامعه ماست.
تازه خوب بگیریم 10% تا 20% به ازدواج ختم میشه تازه بعد اون شروع میشه بخاطر داشتن رابطه کاملا احساسای و وابستگی های عاطفی که بوجود میاد و اینکه زمان شناخت دوطرف از همدیگه مربوط میشه به زمان های محدود سینما یا کافی شاپ و ساندویچی و طی کردن این مسیر آشنایی غلط تازه بعد عقد و عروس یمتوجه میشن چی به چیه و چقدر باهم تفاوت دارن.
در رابطه های احساسی دو طرف قصدشون فقط رسیدن به همدیگست واسه همین خیلی از تفاوت ها را نمیبینند:72:
که به احتمال زاید خیلی از این رابطه ها شکنندست و بخاطر تفاوت در دیدگاه و تفکرات و شخصیت دوطرف منجر به طلاق میشه (آمار دقیقشو ندارم وگرنه مینوشتم)
خیلی جالبه بجز جناب فرهنگ 27 عزیز که تقریبا هم سن هستیم و ایشونم آقا هستند :72: بقیه افراد خانوم هستند و نظراتی که دارن خیلی جالبه برام میشه به خیلی چیزا پی برد از همین نظریات.
بدبین نیستم ولی سعی میکنم عاقلانه نگاه کنم و رفتار کنم.
پ.ن: تجربه شخصیم بهم میگه اکثر این روابط منجر میشه به جدایی و رابطه جنسی و بیشترین ضربه را هم این وسط دختر میخوره.من 30 سالمه دوستای زیادی داشتم که روابط متعددی داشتم اینو بجرات میگم یه کاری که پسرا انجام میدن برای اینکه جلوی هم سن و سالاشون خودشونو بزرگ جلوه بدن و اینکه بچه زرنگ هستند برقراری رابطه جنسی با دخترا و بقول معروف مخشونو بزنن این یه رقابته
هرچی بیشتر رابطه جنسی و مخ زنی از نظر ما مردا = بچه زرنگتر بودن و باکلاستر بودنه
خود دانید بانوان محترم اگه میخواید اینجوری رابطه برقرار کنید و فکر میکنید به ریسکش میارزه که آبرو و شرف جسم و روحتون رو بخطر بندازید و وارد رابطه ای بشید که هیچی توش معلوم نیست بفرمایید اینم یه کف مرتب برای شماها :104:
بقول فردوسی پور بعضی وقتا واقعا میخوام از دست این دخترا با سر برم توی دیوار :161::102: