-
دوست عزیز کاملا درک می کنم که تو الان خودتو بدبخت ترین موجود می دونی و روح و جسمت آسیب دیده.
اما توجه کن این کتک کاری و عصبانیت شوهرت بمبیه که چاشنیاش دست خودته. تو با همسرت زندگی کردی و بالاخره می دونی به چی حساسه و نقطه ضعفش چیه. وقتی کلمات تحریک کننده بکار می بری و فحش می دی این بمب منفجر میشه.
من هرگز خشونت آقایون رو توجیه نمی کنم این مسئله غیرقابل قبوله.
گرفتن گواهی پزشکی هم راهکار خوبیه ولی باید راهکار اساسی برای مدیریت زندگیت پیدا کنی اگر می خوای با این فرد زندگی کنی باید خودتو و نحوه زندگیتونو اصلاح کنی.
مواردی بسیار حادتر بوده (خود من) که تونسته این خشونت رو مهار کنه و از انرژیش برای زندگیش استفاده کنه.
بخدا توکل کن و امیدوار باش.
-
ممنونم از همه شما ، خیلی دوستای خوبی هستید ، توی این وضعیتی که اصلا نمیتونم حرفم رو به هیچ کس بزنم ، بودن شما خیلی برام ارزش داره .
آره قبلا هم کتک زده ، ولی این دفعه از همه دفعه ها بدتر بود ،دیشب من فرار میکردم میرفتم توی اتاق در رو قفل میکردم ، ولی اون کلید های زاپاس رو میاورد و باز میکرد و بهم حمله میکرد .
من میدونمکه باید در برابرش فقط سکوت کنم تا اون هم این طور نشه ، واقعا هم جواب میده ، ولی به خدا انقدر سکوت کردم در برابر تمام حرفاش ، از ترس اینکه کتک نخورم ، که تمام غرور و شخصیتم از بین رفته . تمام روز بهم متلک میگه ، اگر ناراحت شم یا بخوام طوری حرف بزنم که بگم از این حرفات ناراحتم خیلی زود عصبانی میشه . یک هفته پیش هم هر چی از دهنش در اومد بهم گفت ، خیلی فحش داد ، همه جوره ... ولی در برابر همش سکوت کردم ...مجبورا همه چی رو توی خودم ریختم .تا اینکه دیگه دیشب نتونستم .
قبول دارم که من هم مقصر بودم ، ولی منم خیلی داغون بودم ، وقتی میدیدم که همسرم انقدر راحت سر یک موضوع الکی باید با خیال راحت که چون مرد هست هر کاری دلش میخواد میتونه انجام بده ، و میتونه زور بگه ، وقتی دهنم رو محکم گرفته و روی دستم با زانوش نشسته ، هرچی تلاش میکردم که بخوام بگم دارم خفه میشم ، دارم از درد دستم میمیرم ، ولی دهنم رو محکم گرفته بود نمیتونستم هیچ کار کنم ، حتی نمیتونستم از درد فریاد بزنم ، فقط میتونستم پا بزنم ، خدا کنه که برای هیچ زنی پیش نیاد ، ولی فقط اگر کسی توی موقعیت من بود میفهمید من چی میگم . وقتی دهنم رو ول میکرد از درد جیق میزدم ولی باز اون ادامه میداد ...
بعد از این کارایی که کرد من واقعا نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و بهش فحاشی کردم ، خیلی درد داشتم ، خیلی حرص داشتم . هیچ کاری هیچ کاری نمیتونستم بکنم مگر اینکه فحش بدم تا حداقل یکم منم ناراحتش کنم .
دیشب خیلی بهم سخت گذشت ، ولی امروز هم تمام صورتم زخمه ، تمام صورتم ورم کرده ، پشت چشمم کبود شده ، من اصلا نمیتونم از خونه برم بیرون . کافیه یک نفر من رو ببینه ، خدا میدونه پیش خودش چه فکرا که نمیکنه ، مردم میگن این زنه معلوم نیست چی کار کرده شوهرش به این وضع کتکش زده . نمیخوام هیچ کس من و ببینه .
دلم خیلی برای خودم میسوزه ، گذشته از همه اینا میدونم که حالا میاد و میخواد بهم بگه که من و تو نمیتونیم با هم زندگی کنیم ، باید جدا شیم ، این حرفاش دیگه از همه اون کتک هاش بیشتر درد داره . وقتی روی دنده لجبازی میفته دیگه هیچ کس و هیچی نمیتونه جلوش رو بگیره .
تو رو خدا بگید من چی کار کنم ؟ اگر این حرف ها رو زد من چی بگم ؟ من نمیخوام جدا شم ، من میخوام فعلا آروم شه تا بعد بتونم یک فکری بکنم ، که میدونم تنها راهش هم هینه که در برابر تمام حرفاش سکوت کنم ، انقدر که دیگه هیچی از من باقی نمونه .
-
سلام عزيزم
چرا نميگي چرا نمي توني ازش شكايت كني؟
ميدوني اونو ميبرن زندان ؟ ميدوني ديه داره كاراش؟
چرا اينطوريه ؟ازت بدش مياد؟ ميخواد فراريت بده؟
-
paria جان از من بدش نمیاد ، وقتی دعوا میشه این طوری میشه ، وقتی عصبانی میشه نمیتونه جلوی خودش رو بگیره
عزیزم نمیتونم از خونه برم بیرون ، اگر بفهمه من ازش شکایت کردم بدتر میشه ، اونوقت تا طلاقم نده ول کن نیست ، نباد باهاش لجبازی کنم
-
سلام عزیزم
وقتی تاپیکت رو خوندم خیلی ناراحت شدم عزیزم یکم صبور باش واقن درکت میکنم که الان چقدر ناراحتی
خونسردی خودت رو حفظ کن و دیگه جوابش رو نده ریشه یابی کن که چرا باهات اینطوری رفتار میکنه؟ چرا خوردت میکنه ؟ شاید ازت یه کینه ای به دل گرفته ؟
-
خيلي ناراحت شدم خوندم خدا بهت صبر بده
چرا به خانوادش نميگي يا به خانواده خودت ؟
- - - Updated - - -
ميشه سن خودت و همسرتم بگي
چند ساله ازدواج كردين و از كي دست بزن پيدا كرد
-
سلام خواهرم
من ی مردم اگه خدا قبول کنه ولی به بزرگیه خودش قسم متنفرم از مردی که دس رو زن بلند کنه آخه چرا خوب اینکار واقعا غیر انسانیه میدونم خیلی ناراحتی و روحه لطیفت آسیب دیده ولی سعی کن دس رو نقاطه حساسش نزاری که عصبی بشه اگر یکم زیرکی به خرج بدی میتونی جلوی این اتفاقارو بگیری من با تمامه وجودم احساس میکنم چقدر ناراحتی به خدا توکل کن انشاالله درس میشه امیدوارم .
-
نميدونيم به تو كه هم نمي خواي طلاق بگيري هم شكايت و بترسونيش و از طرف ديگه نميخواي ديگه دس روت بلند كنه چي بگم؟
فقط خدا صبرت بده و يه نوري تو دل شوهرت بندازه كه كم اذيتت كنه
دوستان راست ميگن باهاهش كل ننداز سر به سرش نزار و بزار توو حال خودش باشه
-
دوست عزیز واقعا از شنیدن این مطالب متاسفم
ظاهرا همسر شما به کتک زدن عادت داره . حالا شما هر قدرم که سر به سرش نذارید و کاری به کارش نداشته باشید بالاخره اون یه بهانه ای پیدا میکنه . نمیتونید که تا آخر عمرتون از ترس کتک خوردن هیچ حرفی نزنید و اعتراضی نکنید دوست من به فکر جوونیت باش اگر خدایی نکرده زیر یکی از همین کتکها دچار صدمات جسمی جبران ناپذیر بشید یا بلایی سر شما بیاد اون وقت چی بازهم نمیخواید از طرق قانونی اقدام کنید ؟!
بعد شما میگید که او منتظر یک بهانه است تا شما رو طلاق بده . خب این چه زندگی ای هست که شوهرتون دوست نداره باهاتون زندگی کنه . شما این زندگی رو به چه بهایی میخواید حفظ کنید ؟
من معتقدم شما اولین کاری که میکنید برید پزشک قانونی و برگه بگیرید اصلا لازم نیست شکایت کنید فقط برگه پزشک قانونی بگیرید و نگهدارید در آینده حتما به کار شما میاد
-
سلام دنیا جان،
اینطور که از توضیحاتت پیداست، مسئله اصلی انفعال هست که پرخاشگری رو هم به دنبال داره (علاوه بر لذت نبردن از زندگی). این طبیعیه که وقتی سکوت میکنی و همه چی رو تو خودت میریزی، بعد از یه مدت عصبی میشی. و چون همسرت هم پرخاشگره، الان خونواده شما شده ترکیب دوتا پرخاشگر، که نتیجش این شرایط هست.
خوشبختانه قبلا تو تالار روی موضوع انفعال کار شده. تاپیک هاش رو برات میذارم، خوب تمرین کن و فضای زندگی رو عوض کن که ما حسابی نگرانت هستیم عزیزم.:72:
http://www.hamdardi.net/thread-19883.html
http://www.hamdardi.net/thread-30336.html
نازنین هم قبلا با مشکل مشابهی مواجه شده بود که دوستان پست های آموزنده ای براش گذاشتن:
http://www.hamdardi.net/thread-26466.html
البته مشکل نازنین در مقیاس خیلی کوچکتری بود، اما راهکاری که استفاده کرد میتونه برای تو هم خیلی مفید باشه.
تو این انجمن تاپیک های دیگه ای هم با موضوع مشابه هست، سرچ کن چیزای خوبی پیدا می کنی. البته مراجعه حضوری به مشاور میتونه خیلی مفیدتر از همه اینها باشه.
مواظب خودت باش عزیزم، زیاد هم غصه نخور، این مشکل هم مثل همه مشکلات، حل میشه.:72: