یک زن از مردش چه توقعاتی داره. خواهشا کمک کنید. زندگیم داره از هم می پاشه.
من 32 سالمه و خانومم 29 سالشه. 6 سالی است ازدواج کردیم ولی خانومم می گه تو زن داری بلد نیستی و منو درک نمی کنی. همش بهونه می یاره و الان دوماهی هست قهر کرده رفته خونه باباش و به هیچ عنوان راضی به برگشتن نمی شه می گه تو پشت و پناه من نیستی و درکم نمی کنی. خانومای محترم به من کمک کنند تا اطلاعاتم بیشتر بشه تا مشکلم رو حل کنم.
خانمم نمی تونه با شرایط خانوادم کنار بیاد. در صورتی که من اصلا تنها خونه پدر و مادرم نمی رم و دو هفته ای یک بار باهم اونجا می ریم ولی همش می گه تو پشت و پناه من نیستی و بچه مادرتی تا شوهر من. می گه اونا وقتی تو هستی به من احترام می ذارن و وقتی نیستی به من کم محلی می کنن بعدش هم به من می گه بهشون چیزی نگو و می ریزه تو خودش. آخه من چطوری می تونن پشت و پناهش باشم وقتی بی منطق حرف می زنه.
من زنم و زندگیمو دوست دارم ولی اون دوماهه که قهر کرده رفته و خانوادش شرط کردن به شرطی برمی گرده که دخترمون دیگه اصلا خونه پدر و مادرت نمی یاد. در صورتی که خانمم می گه مشکل من این نیست.
یک بار هم که قبلا رفتیم پیش مشاور، مشاور گفت مشکل شما جدی نیست و طی 2-3 ماه حل می شه ولی دیگه حاضر نیست پیش مشاور بیاد. می گه چه فایده داره وقتی من نمی تونم حرفم رو بهت بزنم مشاور چه کار می تونه بکنه.