تو رو خدا کمکم کنید ۵۱ روزه بابام فوت شده دارم دیوونه میشم حامله هم هستم چی کار کنم ای خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا
نمایش نسخه قابل چاپ
تو رو خدا کمکم کنید ۵۱ روزه بابام فوت شده دارم دیوونه میشم حامله هم هستم چی کار کنم ای خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا
از طرف خودم و کاربرای سایت همدردی به شما دوست عزیز تسلیت میگم لطفا مارا در غم خویش شریک بدانید.
مرگ یه عزیز خیلی سخته من خودم مادرمو از دست دادم 8سال قبل حسی که دارید را درک میکنم.ولی شما باردار هستید و اولویت اول شما فرزند شماست.
کسی نیست؟
سلام عزیزم
تسلیت میگم انشالله غم آخرت باشه.
اما بهتره به بچتون هم فکر کنین، اگه خودتون و اذیت کنین ممکنه به اون بچه آسیب وارد کنین.شما میخواین مادر بشین، سعی کنین با این واقعیت روبرو بشین و قبولش کنین.
پدرتون هم راضی نیستن شما اینجوری خودتون و بچتونو اذیت کنین.
سعی کنین آرامشتونو حفظ کنین.
و فقط به سلامتی بچتون فکر کنین.
اگه خدایی نکرده برای بچتون اتفاقی بیوفته که غمتون دوچندان میشه.پس بیشتر مراقب باشین
راسی برای تاپیکتونم میتونین عنوان گویاتری بذارین تا دوستان همدردی بهتر متوجه مشکل شما بشوند.اینکارم میتونین از طریق مثلث کوچیک کنار پستتون انجام بدهین.
بطور مثال عنوانی مثه این: با مرگ پدر عزیزم بعد از گذشت دوماه نتواسنتم کنار بیایم ( حامله هم هستم )
یا حاملگی خودم و کنار نیامدن من با مرگ پدرم بعد از گذشت دوماه.
دوست عزیز خدمت شما تسلیت عرض میکنم .انشالله خدا به شما وخانوادتون صبر بده.
اقا/خانم خاله قزی: این رفتار شما اصلا پسندیده نیست. که به محض اینکه کسی تاپیکی با عنوان مبهم باز میکنه بلافاصله در پست دوم بهش تذکر میدید و دیگران رو هم نهی میکنید از پست گذاشتن . یک لحظه خودتون رو بزارید جای اون کاربر که در اون لحظه فقط به فکر این هست که مشکلی که روی دلش سنگینی میکنه رو با کسی مطرح کنه تا سبک بشه و حالا برای همدردی به این سایت رجوع کرده ، شما سریعا به خاطر تخطی از قوانین که انجام داده سرزنشش میکنید و موضع میگیریدو اون بنده خدا چقدر ممکنه حال گرفته اش گرفته تر بشه. قوانین سایت ایه قران نیست که اینطور موضع گیری میکنید. یا اینکارها تذکراتی رو واگذار کنید به مدیران سایت . یا اینکه حداقل بگذارید چند نفر پست همدردی بگذارند طرف اروم بشه بعد شما تذکر بدین و یا اینکه حداقل خودتون چند خطی به اون بنده خدا همدردی و راهکار بدید و در انتها بعنوان پی نوشت بهشون این تذکر رو هم بدید.
ببخشید اگه جسارت کردم چون امروز دیدم توی دو تا تاپیک اینکار رو کردید و خودم رو گذاشتم جای اون استارتر تاپیک دیدم چقدر کار شما میتونه اثر منفی در اون نفر داشته باشه.
سلام
تسلیت عرض می کنم بابت وفات پدر محترمتان و از خداوند صبر و اجر بر این صبر را برای شما خواستارم . روح پدرتان شاد باد
لطفاً لینکهای زیر ر بخوانید که می تواند به شما کمک کند . همچنین حضوری به یک مشاور مراجعه کنید تا در موضوع داغدیدگی شما را یاری رساند ، نباید در دادغدیدگی بمانید بخصوص با شرایطی که دارید .
روانشناسی مرگ - داغ عزیزان
بازم مرگ عشوه گری می کنه....
http://www.hamdardi.net/thread-15332.html#post137441
سلام
وقت بخیر
تسلیت عرض می کنم
درک میکنم که چقدر سخته و چقدر تلخه مرگ پدر چون منم سه سال هست که این داغ را بر دل دارم (پدرم را از دست دادم) البته من هیچ وقت جیغ نزدم و بلند گریه نکردم که شاید اگه این کار برام شدنی بود الان کمی راحتر بودم
( نه اینکه فکر کنی کنی نخواستم گریه کنم کلا ادمی نیستم که راحت اشک بریزم )
و باید بهت بگم که هیچوقت هیچوقت وهرگز این درد را فراموش نمی کنی
اما روشی که من با ان به ارامش نسبی رسیدم این بود که
یکی به من گفت که هر قدر خودتو عذاب بدی هیچ فایده ای برای تو و اون خدا بیامرز ندارد به من گفت از بی تابی و گریه و افسردگی چیزی عاید پدرت نمی شود و اون هرگز زنده نمیشود و برای خودت هم فایده ای ندارد
اما اگه به نیابت و برای شادی روحش فاتحه ای بخوانی یا صلواتی بفرستی حتما براش فایده داره و خداوند مهربان این نیکی را به ایشون میرساند
این حرف واقا منو مجاب کرد و باید اعتراف کنم که خیلی رو من تاثیر گذاشت و حالا تمام کارهای خوبی که انجام میدم میگم خدایا ثوابش را به روح پدر مهربانم برسان ( وقتی بچه هایم را می بوسم -وقتی شوهر خسته ام میاد خونه و من با روی خوش ازش پذیرایی میکنم -وقتی موقع رانندگی یه زن بچه بغل میبینم و یه نیش ترمز کوچک میزنم تا از خیابان رد شه و...)
حالا شما اگه سعی کنی برای رضای خدا و خشنودی پروردگاری که زندگی و مرگ همه به دستش هست فرزند صالحی تربیت کنی مطمئن باش این کار پیش خدا بی اجر نیست و از خدا بخواه که روح پدرت را به خاطر این کارت غرق نعمتهای خودش کنه سعی کن برای خشنودی خدا بچه ای تحویل جامعه بدی که افتخار همه مسلمان باشه
من دلم میخوا بمیرم دیگه به زندگی امید ندارم رفتارم با همه بد شده دلم میخوا برم پیش بابام همش عذاب وجدان دارم با این که هیچ وقت دوس نداشتم ناراحتش کنم با این که حتی شوهرمم به اونا هیچ وقت ترجیح ندادم الانم فقط دلم میخوا بمیرم حال خوبی ندارم عشقم خانوادمن
درود بانو titititititi
اگه گفتم عنوان عوض بشه چون جزو قوانین سایت هستش و یه حسن بزرگ داره که مدیران سایت بخصوص بانو فرشته مهربان یا مدیر همدردی مجبور میشن به این تایپیک سر بزنن و نظر خودشان را بنویسند در اکثر موارد اینجوریه :72:
کسی نمیتونه کاری کنه یا چیزی بگه که از داغتون کم بشه من خودم 9ساله از فوت مادرم میگذره بعضی وقتا شبا گریم میگیره دلم براش تنگ میشه بعضی چیزا رو زمان هم نمیتونه کاریش کنه یه زخم هایی هست همیشه با آدم میمونه یه خاطراتی که هیچوقت از ذهن آدم پاک نمیشه همیشه همیشه همراه آدمه اینکه هرچقدرم باهاشون خوب باشی ولی بعد رفتنشون پیش خودت میگی ایکاش اون کار رو انجام نمیدادم یا براشون کارایی رو انجام میدادم که اونموقع انجام ندادم این حس برای همه آدمایی که یه عزیز رو از دست دادن مشترکه.
خوبی مذهب شیعه اینه تا 40 روز عزاداری دارن اینکه آدم گریه زاری میکنه و خودشو خالی میکنه اینکه اطرافیانش هستند تا غم فراق و دوری از اون عزیز راب راش کم کنند.این خیلی خوبه و به آدم خیلی کمک میکنه تا زودتر آروم بشه.
حرفی ندارم برای شما بزنم.نازنین2010 خیلی زیبا نوشتن کسی که همدرده بهتر میتونه آدم را درک کند.من خودم اینجوری خودمو آروم میکنم.که نزدیک 21 سال بالا سرم بود و فکر کنم درسته جاش واقعا خالیه ولی هرچی که لازم بود را بهم یاد داده بقول معروف خدا یک روزی به آدم یه نعمتی را میده و یکروزم اون نعمت را از آدم میگیره من خودم فکر کنم تونستم اونقدر که لازمه از مادرم یاد بگیرم.سعی میکنم آدم خوبی باشم و مفید که مادرم وقتی از اون بالا بهم نیگاه میکنه بهم افتخار کنه و منو نشون بده بگه این گلپسریه که من تربیتش کردم
داغ مادر یا پدرتا آخر عمر با آدم میمونه.مخصوصا داغ مادر :54:
هرکاری هم براشون انجام بدی بازم پیش خودت میگی ایکاش اینکارم انجام میدادم و عذاب وجدان دار یولی یکچیزی یادت نره شما در دوران حساس بارداری هستی فکر نکنم پدر خدابیامرز شما هم راضی باشه به اون
نی نی خوشگلی که در وجود شماست آسیبی وارد بشه خواهشا خواهشا حواست بهش باشه بانو :72:
دوستان یه حمد و سوره برادی پدر بانو tititititi بخوانید
گریم گرفت اقای khalghezi بابای من درس خوندنو خیلی دوس داش به خاطرش دکترا قبول شدم خیلی دوسش داشتم بابام خوب بود یه دفه ریش درد گرفت ۱۲ بهمن رفت دکتر گفتن سرطان خون داره ۲۴ بهمنم فوت سد اصلا قبل از ریش هیچی معلوم نبود که مریضه حتی فرصت نکردم ببوسمش میگفتن سیستم ایمنیش ضعیف شده نذاشتن ببوسمش تهران بود ۳ شنبه رفتم تهران دیدمش پنج شنبه صبحم رفت دیگه از هیچی خوشم نمیاد نمیخندم نگران مامانم هستم امتحان دارم ماه دیگه نمیتونم بخونم شرایطم خیلی بده بدتر از همه این که میترسم خدایی نکرده زبونم لال اسیبی به بقیه اعضای خانوادم برسه نمیدونم چی کنم گیجم
سلام titititititi به خاطر اسپم که اینجا می ذارم منو ببخش
چون چاره دیگری ندارم این کار را میکنم و وقتی جواب گرفتم میام و ویرایش می کنم
می خوام حق اشتراک پرداخت کنم که از طریق رمز دوم کارت نتونستم (یا اینکه من بلد نیستم)
به مدیر هم خیلی وقت پیش پیام دادم جواب ندادند
چی کار باید بکنم ؟
برم بانک دلخواهم و از اونجا حق اشتراک پرداخت کنم بعد بیام با نام کاربری خودم شماره فیش پرداختی و مبلغ را بنویسم؟
دقیقا باید چی کار کنم؟من هیچوقت کارهای بانکی انجام ندادم لطفا منو راهنمایی کنید
درود بانو
من خودم از طریق کارت به کارت ریختم اینجوری بنظرم بهتره میتونید فیش هم پر کنید ولی کارت به کارت هم امکانش هست بعد شماره پیگیری داره و کاربری را وارد کنید سریع رسیدگی میشه
http://www.hamdardi.net/payments.php
- - - Updated - - -
مادر منم توی تصادف مرد اول گفتن فقط لگنش شکسته بعد زد به قلبش و جالبه توی شهرمون بهترین بیمارستان بردیمش و دکترشم خوب بود ولی اتاق icu نداشتن شب زنگ زدن بریم بیمارستان ما هم رفتیم دیدم آبجی بزرگم روی تخت نشسته داره گریه میکنه و منو دید بدتر شد منم نشستم روی تخت و مثل بچه کوچوکا گریه میکردم و پام رو میزدم به زمین هنوز یادمه آبجی سومیم تهران بودش چجوری گریه میکرد و باور نداشت مادرمون فوت کرده اینا چیزایی نیست که از یاد آدم بره.میگن آدما وقتی میخوان بمیرن مریض میشن و اینجوری گناهاشون بخشیده میشه نمیدونم چه حکمتیه توی کارای اوستا کریم ولی حداقلش میدونی خیلی درد بزرگیه یه عزیزی از دست بدی ولی خوبیش اینه حداقل این فرصت رو داشتیم یه دل سیر نیگاشون کنیم ولی بجاش داداش دومیم توی تصادف مرد سوار ماشین لعنتی پراید که هیچی بدنه نداره هم خودش مرد هم برادر خانومش اونم چند روز توی تخت توی خونمون افتاده بود 20 روز زنده بود بعدش مرد آخرین نگاهش رو داداشم میگه وقتی میرفت توی اتاق خودشم میدونست دیگه برنمیگرده ولی بازم خوبیش اینه فرصت داشتیم نیگاشون کنیم.
یه مرد 37 38ساله با 100 کیلو وزن افتاده بود توی تخت هیچ کار یهم نمیتونست کنه بخدا نمیتونستم داداشمو اینجوری ببینم فقط یکبار رفتم دیدمش خیلی سخته دادشا یکه تا دیروز میخندید رو اینجوری روی تخت ببینی افتاده :54::54:
زندگی همینه بانو ولی بجاش الان یه همسر خوب دارم که خیلی مهربونه و دوسش دارم و یه دختر خوشگل 10 ماهه دارم که هم شیکمو هستش هم شیطون و بازیگوش همشم باید ببرمش بیرون دورش بدم تا سفره هم میندازم سریع میپره وسط سفره :58::311:
مواظب نی نی خوشگلت باش.یه پیشنهاد بهتون میدم اگه دختره ببین چه اسمی بابات دوست داشت اونو روش بزار مثلا داداشم پسر داره اسم داداش دومیم که فوت کرد رو روی پسرش گذاشت.
داغ عزیز خیلی سخته فقط زمان و نعمت فراموشیه که میتونه این داغ رو کمترش کنه :72:
سلام عزیزم همدردی من رو بپدیر شرایط بارداری و مرگ عزیزترین کسان ادم سخترین حالتی که میشه گفت...
فقط به خودت فشار نیار تو داری مادر میشی مادر یه انسانی که قرار سالها سالم زندگی کنه پس یادت باشه از وقتی آدم مادر میشه فداکار میشه به خاطر فرزندت فداکار باش سعی کن روحیت رو حفط کنی تا اون کوپولو به دنیا بیاد و بتونه با شادی ورودش به دنیا غم از دست دادن پدرتون رو برای افراد کم کنه به خصوص برای مادرتون
از همتون ممن.نم برای همدردیتون دوستون دارم.اقای khaleghezy خدا زن و بچت رو برات نگه داره و مادر و برادرت رو بیامرزه.خیلی سخته خیلییییییییییییی خدا خودش صبر بده به همه خیلی ناراحت شدم براتون.نمیدونم حکمت خدا چیه خودش فقط میدونه.میخواستم اسمی که بابام دوس داشت بزارم ولی نینیم پسره میخوام اول اسم بابامو روش بزارم(محمد)من بابامو خیلی دوس داشتم نمیدونم تا وقتی بود فهمید یا نه البته وضع مالی خوبی نداشتم که براش کادو بگیرم و الان میگم کاش میتونستم بگیرم کاش بیشتر میبوسیدمش و هزار تا ای کاش دیگه که داره دیوونم میکنه.نگران مادرم هستم دوس ندارم حتی یک دقیقه تنها بمونه نمیدونم چه کار کنم خدا خودش کمک کنه خودش.بچه ها ممنون میشم بیاید دلداریم بدین میام میخونم ولی نمیدونم چرا نمیذاره بیشتر از سه تا پست بزارم سایت.پس نمیتونم جواب بدم.برامون دعا کنین خدا صبر بده مخصوصا به مادرم
سلام چرا دیگه کسی به تاپیک من سر نمیزنه؟خیلی دلم گرفته همش حسادت بابای دیگرانو میخورم ای خدا خودت بهمون کمک کن نمیدونم چی کنم اصلا.بابای عزیزم عشق من دلتنگتم خیی دلتنگتم تو برام همه چی بودی همه چیز بی تو چی کنم؟کاش ادمبزاد دکمه داشت هر وقت میخواس خاموش میشد.بابا دلتنگتم دلتنگ دارم دیوونه میشم خیلی تو رو دوس داشتم خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییی
هیچ کس اینجا غم از دس دادن عزیزو نفهمیدن جز اونایی که کامنت گذاشتن نمیدونم خدا خودش رحم کنه به ماها صبر بده بابای عزیزم رفت عزیزترینم رفت خدایا خودت رحمت بیا خودت
بانو titititititi
همه دوستان مشاوران و کاربرای عزیز سایت با شما همدرد هستند در فراغ پدر گرامیتون.ولی چون محدودیت داره نمیتونن خیلی ابراز همدردی کنن باشما.
چرا نمیرید سر خاک پدرتون.فکر کنم اینجوری باهاش حرف بزنید آروم بشید ولی خواهشا حواستون به نی نی خوشگلتونم باشه :72:
نقل قول:
سلام چرا دیگه کسی به تاپیک من سر نمیزنه؟خیلی دلم گرفته همش حسادت بابای دیگرانو میخورم ای خدا خودت بهمون کمک کن نمیدونم چی کنم اصلا.بابای عزیزم عشق من دلتنگتم خیی دلتنگتم تو برام همه چی بودی همه چیز بی تو چی کنم؟کاش ادمبزاد دکمه داشت هر وقت میخواس خاموش میشد.بابا دلتنگتم دلتنگ دارم دیوونه میشم خیلی تو رو دوس داشتم خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییی
نقل قول:
هیچ کس اینجا غم از دس دادن عزیزو نفهمیدن جز اونایی که کامنت گذاشتن نمیدونم خدا خودش رحم کنه به ماها صبر بده بابای عزیزم رفت عزیزترینم رفت خدایا خودت رحمت بیا خودت
سلام دوست من .
اين حرف ها رو نزن خدا قهرش ميگيره يعني چي حسادت باباي ديگران ؟؟؟
شما خدا رو شكر تا الان پدرتون رو داشتيد پدرتون در بهترين روز زندگيتون(عقد )حضور داشتند .خيلي ها هستند كمتر از شما از نعمت پدر برخوردار بودند.بچه هايي بودند كه در زمان بارداري مادر پدرشون رو از دست دادند.هيچ كار خدا بي حكمت نيست.
شك نكن.
براي آمرزش پدرت و تسكين آرامش روحت در اين دو تايپيك همراه ما باش تا كمي آروم بشي.
http://www.hamdardi.net/thread-32764.html
http://www.hamdardi.net/thread-32528.html
هيچ چيز براي اموات بهتر از خيرات نيست خيرات هم اين نيست كه شب جمعه يك خوراكي رو تقسيم كني هر كار نيك شما در پرونده اعمال پدرت ثبت ميشه پس اگر پدرت رو خيلي دوست داشتي گه گاه به نيابت ازش گره از كار يكي باز كن هر موقع دلتنگش شدي براش صدقه بده هر وقت پدري رو ديدي از خدا تشكر كن كه نعمت داشتن پدر رو تا جووني داشتي و همون لحظه براي عمر با عزت پدرهاي ديگه دعا كن.
دلت رو دريايي كن .
سلام ،خیلی متاسفم اما بدون تنها نیستی همسرت ،بچه ای که قراره بدنیا بیاد ،مادرت و بقیه اعضا خانواده ات هر کدوم سهمی توی زندگی ات دارن و بهتره قدر داشته هات رو بدونی و به حکمت خدا شک نکن ،چرا به این فکر نمی کنی که اگه پدرت مریضی اش طول میکشید و اذیت میشد و هر روز با درد بیدار میشد و این براش سخت تر بود من خودم برادرم 21 سالش بود تو تصادف فوت کرد تازه دانشگاه قبول شده بود مادرم بعد از اون کمرش خم شد اما چاره ای نبود خدا خودش صبر این غم رو بهش داد و ما تنها نگذاشتیمش عزیزم به مادرت فکر کن که همسرش رو از دست داده سعی کن تنهاش نزاری و ارومش کنی حداقل بفهمه بچه هاش چقدر بزرگ شدن و دلگرم بشه،اعضای همدردی هم شما رو تنها نخواهند گذاشت:72:
نه حسودی نمیکنم که بابای کسی بمیره خدای نکرده میگم کاشکی من بابا داشتم یه دختر بدون باباش دیگه پناهی نداره به خدا.الان بابای من کجاس؟کسی میدونه؟عالم برزخ چه شکلیه البته بگما بابای من دبیر اموزش پرورش بود مطمینم بهشته خیلی خوب بود دورش بگردم.فقط میخوام بدونم عالم برزخ چه طوریه؟ایمانم بعضی اوقاتمتزلزل میشه میگم واقعا مرگ شاید اخر کاره ادم دیگه تموم میشه.نمیدونم چی کنم گرچه باید دنیای دیگه ای باشه طبق اموخته های دینیمون ولی نمیدونم این فکرا چیه میزنه به سرم
اول تسلیت میگم و ارزو میکنم که روح پرتون شاد باشه.
عالم برزخ عالمیه که روح مجرد بدون وابستگی و پیوستگی و امتزاج با جسم خاکی ومادی به حیات خودش ادامه میده. اعمال و کردار شخص در این دنیا در روح و سیرت شخص تاثیر میذاره که چون حجاب مادی وجود داره نمیذاره اون باطن عمل دیده بشه ولی در عالم برزخ به دلیل نبودن حجاب های مادی اثر اون اعمال که در سیرت روح ثبت شده هویدا میشه و شخص متوفی از اون حالات میتونه معذب یا مسرور بشه. ی چیزی در حد این که وجدان در حد 100% روشن بشه و نفس و حقیقت عمل را ببینه. روح در اون عالم چون از بند ماده ازاده از قید زمان نیز خارج میشه و با توجه به اعمال و کردارش در زندگی دنیوی میتونه خودشو در عذاب یا ارامش ببینه! در هر حال چیزی که پدر مرحومتون بهش احتیاج داره اعمال صالحیه که شما به نیت ایشون انجام بدین وصوابشو بهش هدیه کنین. از فکر کردن زیادم بپرهیزین چون عالم برزخ برای ما قابل درک نیست اونوقت ممکنه به شک و... بیافتیم. ولی مطمئن باشین که اون "من" قابل مردن نیست چون نفخه الهی و روح مجرده ودر مرگ تنها از کالبد فیزیکی خارج میشه و به زندگیش ادامه میده. اینجا یک تالار عمومیه و نمیشه مسایل را خیلی شکافت اما مختصرا اینو بدونین که : جهان های موازی در دل هم وجود داره (اینو فیزیک نوین هم اثبات کرده و دانشمندان بزرگ فیزیک رو جهان های موازی خیلی دارن کار میکنن) که چون طول موج و فرکانس این جهان ها در یک تراز نیست باوجد اینکه درون هم هستن تداخلی ایجاد نمیکنن! ساده تر بگم براتون: عوالمی وجود داره اما برای حواس 5گانه ما قابل درک نیست (درست مثل امواج رادیو که الان وجود دارن اما گوش ما قابلیت دریافت و شنیدنشو نداره مگه اینکه وسیله ای مثل رادیو اون امواج را بگیره و به فرکانس هایی در محدوده درک پذیری ما تببدیل کنه تا بتونیم صدا را بشنویم). همین طور جهان های موازی در بطن همین دنیا ما وجود دارن اما در طیفی از سطوح فرکانسی هستن که ما نمیتونیم ببینیم و درک کنیم. به هر حال روح که از جسم جدا میشه در یکی از اون عالم ها میره (در واقع روح در همین دنیاست اما با توجه به لطافتی که از انجام اعمال صالح یا کدورتی که از انجام گناهان کسب کرده در طیفی از جهان های موازی قرار میگیره که با فرکانسهای اون بطن از جهان های موازی هم خوانی و هماهنگی داره. و طبعا در اون جهان چیزهایی را میبینه و درک میکنه که ما و حتا سایر ارواحی که در سایر سطوح هستن نمیبینن ودرک نمیکنن. از پشت کیبردخیلی خیلی سخته که بتونم این مفاهیمو منتقل کنم. امید وارم به دردتون بخوره ومتوجهش بتونین بشین.اینها حاصل سالها مطالعه و تفکر وتعمق من در عالم برزخه.
برزخ آرامگاه نيست. برزخ يك معبري است مثل دنيا كه انسان با پشت سر گذاشتن برزخ به آرامگاهش كه قيامت كبري است ميرسد. در حقيقت قبر و برزخ آرامگاه نيستند، ...
چرا گاهی اوقات ایمانم سست میشه؟من دوس ندارم اینجوری باشه اقای کامران من خودم دانشجوی دکترای فیزیکم جهان های موازی یه نظریس که دانشمندا اونو مطرح کردن ولی در حد ده نظریس من میخوام بدونم تعبیر دیگه ای از عالم برزخ چیه؟میخوام بدونم الان بابام منو میبینه؟مواظبمه؟حرفامو میشنوه؟:54:ای خدااااااااااااااااااااااا اااااا کمکم کن خودت تا دیوونه نشدم کمک کن به بچم رحمت بیا ارومم کن
- - - Updated - - -
چرا گاهی اوقات ایمانم سست میشه؟من دوس ندارم اینجوری باشه اقای کامران من خودم دانشجوی دکترای فیزیکم جهان های موازی یه نظریس که دانشمندا اونو مطرح کردن ولی در حد ده نظریس من میخوام بدونم تعبیر دیگه ای از عالم برزخ چیه؟میخوام بدونم الان بابام منو میبینه؟مواظبمه؟حرفامو میشنوه؟:54:ای خدااااااااااااااااااااااا اااااا کمکم کن خودت تا دیوونه نشدم کمک کن به بچم رحمت بیا ارومم کن
- - - Updated - - -
کسی نیست؟
خدا که هست:72: خدایی که داشتنش جبران همه نداشته هاست:323:
ائمه که هستند :72: متوسل شید به ائمه برای پدرتان فاتحه بخوانید صلوات بفرستید قرآن بخوانید به مستمندان غذا بدهید و ثوابش را نثار پدر بزرگوارتان بکنید برید سر مزار ایشان و گریه کنید حرف بزنید تا آرام بشوید.
در ضمن حواستان هم به نی نی خوشگلتون باشه :72:
خانومtitititititi حال روحيتون چطور هست تونستيد با اين اتفاق كنار بيايد؟؟؟
نه اقای صبوری زیاد حالم خوب نیست هر روزم بدتر میشم بدتر خیلی فشار روم زیاده خدا خودش بم رحم کنه به نی نیم رحم کنه
تسلیت میگم*ولی واقعا بدجور ناراحت شدم هم بخاطر شما هم خاله غزی
راستی حواست به هسته سیبت باشه(از نظر تغذیه)
از نظر روحی هم بعضی از دعاهای صحیفه سجادیه آرامش بخشه
جون من حواست به اون بچت باشه گناه داره انقد که تو داغون هستی اونم همینطوری میشه
اقای بیت الله بیرون میرم خرید میرم میخورم میخوابم درس میخونم ولی دلم داغونه همش بابام جلو چشممه فک میکنم کاش فلان جا فلان کارو میکردم کاش الان ۶ ماهه پیشبود بابام زنده بود کاش من جای بابام میمردم کاش کاش کاشپکاش میتونستم بابامو بوس کنم تا زنده بود کاش میتونستم درس حسابی ازش خداحافظی کنم ای کاش
خانوم titititititi سلام.
همون طور كه قديمي ها گفتن خاك سرده و فراموشي مياره يعني شما الان نه يك ماه ديگه حساب كنيد دو ماه .ديگه يك سال ديگه بلاخره با مرگ پدرتون كنار مياد.
علميش رو هم حساب كنيد وقتي انسان عزيزي رو ازدست ميده به مرور هرموني در خونش ترشح ميشه كه اين اتفاق رو كم كم براش عادي ميكنه.
نميخوام خاطرات تلختون رو زنده كنم ولي خودتون حساب كنيد حال امروز شما با حالي كه روز اول فوت پدرتون بود يكيه مسلما اينطور نيست.
حالا اين موضوع رو از زاويه مادر شدنتون نگاه كنيد
الان داره يك زندگي از شما در درونتون شكل ميگيره كه شما مسئول آرامش اون هديه الهي هستيد ناراحتي استرس و هر حالت شما روش تاثير داره وقتي به دنيا اومد و تا مدت ها نذاشت شبها بخوابيد و خودشم نخوابيد نگيد بچه به كي رفته ها ياد اين روزهاتون بيافتيد كه چه حالي داشتيد .فرزندتون فقط دوران نوزادي نداره اين حالت در تمام عمر در وجودش نهادينه ميشه. ويك اخلاق براش محسوب ميشه كه شما باعث و باني هستيد حالا تصميم با خودتون هست آرامش يا اين فكرها و حسرت ها...
جناب خاله قزي در اين تايپيك
http://www.hamdardi.net/thread-32812.html
روز دوم رو براي پدر شما در نظر گرفتند
شما براي پدرتون چكار كرديد.؟؟؟
مرسی من واقعا ازتون ممنونم که روز دوم رو به بابای من اختصاص دادید انشاالله هنه به حاجتاشون برسن
در کلی چیز دیگم بهتون بگم و اینکه این مساله را باید گذر زمان حل کنه. همه کسایی که عزیزی از دست میدن تا مدتی ناراحتن و بعد مدتی به روال زندگی سابقشون بر میگردن. شما ه مهمینطور. گذر زمان التیام بخش خیلی زخمهاست!
واقعا سخته سخت خاطرات ادمو دیوونه میکنه همش بابامو تو خاک تصور میکنممیگم کاش خاکو بکنم برم درش بیارم برم یه بار دیگه ببینمش ای خدا
سلام خانومtitititititi شما براي پدرتون چكار كرديد؟؟؟؟؟
اين صحبتهايي كه كرديد اصلا خوب نيست اونم از فرد تحصيل كردهاي مثل شما نگذاريد ذهنتون به اين افكر دامن بده.
برا پدرم نماز میخونم صلوات خیرات ولی کاهی اوقات دیوونه میشم میگم اگه بابام بود چی میشد چه خوب بود کاش قدرشو بیشتر میدونستم و از این حرفا خدا خودش کمکم کنه خودش.میدونم روز قیامتهست برزخ هست ولی خدا منو ببخشه گاهی اوقات میگم اگه نباشه چی؟اگه بابام کلا رفته باشه چی؟بعدش خودم عذاب وجدان میگیرم
من عذاب وجدان بدی دارم همش دارم جستجو میکنم چه کارایی میتونسنم برا بابام بکنم و نکردم ای خدا خودت کمکم کن خودت انقد ک میکنم سردرد میگیرم
سلام tititititi عزیز
درگذشت پدرتان را تسلیت میگم و از خداوند برای ایشان طلب مغفرت و برای شما و خانواده محترمتان طلب صبر و ارامش را دارم.
عزیزم درک می کنم که خیلی ناراحت هستی و قبول این موضوع براتون خیلی سخته، ولی شما الان تنها نیستی و فرزند گلتون هم در کنارتون هستند و ناراحتی شما روی ایشون هم تاثیر میذاره و این اصلا خوب نیست:81: لطفا بیشتر به فکر فرزندتان هم باشید تا دوران بارداری تان با خوبی و خوشی سپری بشه:72: عزیزم الان با فکر کردن به گذشته چیزی درست نمیشه پس لطفا خودت اذیت نکن و براشون دعا بخون و خیرات بکن. درست خیلی خیلی سخته ولی زندگی و کاریش نمیشه کرد. و از این به بعد سعی کن بیشتر با بقیه خانواده وقت بگذرونی و از لحظاتی که در کنار هم هستین بیشتر استفاده کنی. میگن گذر زمان دوای هر دردی است..... غصه نخور، به فرزندت فکر کن و برای پدرتون دعا کن و به چیز دیگه فکر نکن:72:
ما هم برای شما و پدرتان دعا می کنیم:72:
مرسی صالحه جان مرگ پدر خیلی سختهخیلی دارم دیوونه میشم خیلی بهش وابسته بودم البته ما کلا خانواده وابسته ای هستیم خیلی سخته اصلا نمیتونم فکرمو منحرف کنم اصلا هر کاری میکنم فکرم باهامه نمیشه کاریش کرد
بله عزیزم خیلی خیلی خیلی سخته ولی موضوع اینجاست که الان شما تنها نیستی و باید به فکر بچه هم باشی و خودت دیگه مادر شدی:43: ان کوچولو به شما و ارامش روحی تون نیاز داره.
کمی درباره اثرات استرس و ناراحتی در دوران بارداری سرچ کن:72:
مثلا باعث زایمان زودرس و تولد فرزند نارس با وزن کمتر از طبیعی میشه که خیلی بد:54:
من خودم نارس به دنیا امدم و مامانم در دوران بارداری فشارخون بالایی داشتن. و وقتی به دنیا امدم وزنم خیلی کم بود و مدتی در دستگاه بودم و کلی مامان بابام استرس و ناراحتی کشیدن تا به وزن طبیعی رسیدم. عزیزم تو را خدا کمی بیشتر به فکر خودت و بچه باش، ان بچه گناهی نداره و نیاز به ارامش داره، ازش دریغ نکن و نذار مشکلی پیش بیاد.....
همچنین استرس روی فرایند رشد و تکامل ذهنی و روانی جنین هم اثر سوء داره و..............
خدابا خیلی دلم گرفته بابام نبود تا زندگی خوب منو ببینه چه کار کنم چه کار؟زندگی اصلا قشنگ نیست اصلا.من بابامو میخوام میخوامش میخوامش خدایا نمیشه اونو به من بدی ولی میشه منو ببری پیشش ببرم تو رو خداوندیت منم ببر پیش بابام دارم دیوونه میشم وای ییییییییییییییییییییییییی یییییییییی.یا حسین دیگه نمیتونم