RE: خواهشاَ راهنمایيم کنيد
سلام
به جمع ما خوش اومدین
به نظر من(که یک دختر هستم)بهترین کار اینه که بهشون بگید شما به من وابسته شدین و من اینو به صلاحت نمی دونم
بعد یواش یواش از شون فاصله بگیرید
سلام
از اعضاء قدیمی توقع اشتباهات این چنین فاحش نداریم. شاید به خاطر اینکه فعالیتت کم بوده نه؟!
ارتباط دختر و پسر و دوستی بدون وابستگی اساسا وجود نداره.
هر چه بیشتر زمان را از دست بدهید و بیشتر نگران ایشون باشید این وابستگی بیشتر به او آسیب می رساند.
شما زیاد احساس گناه نکنید در رنجشی که او می برد 50 درصد خودش مقصر هست که در این رابطه با تخیلات خاص خود وارد شده است.
شما هم پیشنهاد می دهم که اگر نگرانی آسیب دیدن دختری از وابستگی هستید، اصلا با آنها دوست نشوید.
چون احساس وابستگی آنقدر در این رابطه ها شدید هست که با قول و قرار نمی توانی حذفش کنی:160:
سلام
به همدردی خوش اومدید:72:
برادر عزیز شما که فعلا" قصد ازدواج ندارید بهترین کار اینه که با هیچ دختری رابطه نداشته باشید و به جای یک دختر با چندین پسر دوست بشید البته منظورم این نیست که نه سلام بگید و نه علیک ! منظورم اینه که تو رابطه دختر و پسر وابستگی و عادت کردن به حرف زدن و دیدن همدیگه از بدیهیاته .یعنی بدون شک به همدیگه وابسته میشید حالا ممکنه یکی بیشتر و دیگری کمتر اما در هر صورت وابستگی هست و این دست خود انسان نیست که جلوی وابستگی به جنس مخالف رو بگیره .چون غریزه جنسی که فوق العاده قوی و سرکش هست این وسط همه کاره میشه و کنترلش خیلی سخته.
حالا هم تا دیر نشده بهتره هر چه زودتر رابطه تون رو باهاش کمرنگ کنید تا زمانی که کاملا" از بین بره.
موفق باشید
ممنون از تمامی دوستان
دوستان من تمامی حرفای شما رو قبول دارم
اتفاقا امروز با هم بودیم .
دلایلی آوردمو بهش گفتم باید رابطمون کمرنگ تر از قبل بشه , اولش هیچی نگفت ولی تا اومد چیزی بگه دیدم بغضش شکست و زد زیر گریه ولی اول آخرش که باید ميگفتم گفتم
دوستان تنها دلیلی که نمی دونستم چطوری بهش بگم این بود که می ترسیدم نفرینم کنه که خدا رو شکر کار به اونجا نکشید
آخه چرا وقتی قصد ازدواج ندارید وارد رابطه با دختری میشید؟؟؟؟
تو این رابطه های دوستی بی سرانجام امکان نداره ابراز احساسات به وجود نیاد و همین احساسات سبب وابستگی میشه . تو این رابطه ها بیش ترین آسیب متوجه دخترهاست البته خود دخترهایی که به دوستی های بی سرانجام و بی پایه و اساس پاسخ مثبت میدن مقصر هستند .
نفرين چرا؟شما كه با زور و اجبار يا خدايي نكرده با دوز و كلك رابطه رو با ايشون شرع نكردين!!خودشون عاقل و بالغ هستند و با تصميم و خواست خودشون وارد اين رابطه شدن..شما هم كه اول بهشون هشدار داده بودين نبايد وابسته بشن(كه فعل غير ممكني بوده و در اين جا شما خطاكار هستين!!!)
بهر حال بايد كم كم رابطتون رو كمتر كنيد تا كمتر آسيب ببينه.....