باهمسرم بحثمون شده قهر کرده منم خونه بابامم
باهمسرم بحثمون شده قهر کرده منم خونه بابامم
با همسرم بحثمون شده و ازش خبر ندارم
سلام
روز 5شنبه میخواستیم بیایم خونه پدرم نهار که قبلش همسرم تا 11.30 خواب بود و هرچی نازشو کشیدم و با مهربونی باهاش حرف زدم بیدار نشد
منم یک روز قبل از پریودیم بود و در کل یه کم عصبی بودم خیلی خودمو کنترل کردم و چیزی نگفتم ولی یهو عصبانی شدم و هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم که تو تنبلیو همش خوابی فقط میخوای من نازتو بکشم و شما همتون خانوادگی همینطوریدو کاش بمیرم و این زتدگی تموم شه و ازین حرفا
خودم بعدش خیلی پشیمون شدم و میدونم که کارم کاملا اشتباه بود پس روی این حرفا سرزنشم نکنید
البته که اون هم مقصر بود
خلاصه همون موقع پاشد سریع لباس پوشیدیم اومدیم ولی تو راه حتی یک کلمه حرفم نزدیم بعدم منو پیاد کردو داخل نیومد مامانم که باهاش تماس گرفت هم جواب نداد فقط پیام دادم که مامانم میگه نهار میای گفت نه
عصرش که خیلی پشیمون بودم از حرفام بهش پیام دادم ببین الکی الکی چه دعوای بدی داشتیم بیا همدیگه رو ببخشیم و جواب نداد جمعه هم زنگ زدم بازم جوال نداد
البته قبل از دعوا هم قرار بود من تا جمعه خونه بابام بمونم ولی امروز دوشنبه هستو هنوز هیچ پیام و زنگی نزده
کلا گوشیشو خاموش کرده مامانم زنگ زد به مامانش سربسته گفت که منو شوهرم بحثمون شده مامانش به من زنگ زد و توضیحات بیشتری بهش دادم
فرداش زنگ زد به مامانم که من اصلا دلم نمیخواد دخترتون ناراحت باشه و ازین حرفا بعدم گفت پسرم امشب یا فردا میاد دنبالش
که نیومد
خانوادشم دیگه هیچ خبری نگرفتن
خیلی عجیبه برام.. قبلا اگر مشکلی پیش میومد خانوادش خیلی بیقراری میکردن و خود همسرمم تا نهایت دوروز بیشتر تحمل نداشت ولی الان4 روز گذشته و خبری نیست
من خیلی وقتا کوتاه اومدم ولی اینبار دیگه نمیخوام کوتاه بیام و میخوام یخورده ناز کنم خانوادمم همین نظرو دارن
ولی ازونا هم خبری نیست
چیکار کنم حالا؟