چه کنم همسرم با من حرف بزند وبه من اعتماد کند؟
سلام به همگی
در ابتدا از مهربونی هاتون و پاسخ های راه گشایی که می دهید متشکرم.
من30 و همسرم 37 سالشه و یه پسر 2.5 ساله داریم
و 8سال هست که ازدواج کردیم
هر دو دانشجوی ارشد دانشگاه ازادیم. و چون دانشگاه من 9 ساعت از شهرمون فاصله داره و رشته ام هم فنی هست .هم هزینه رفت آمدو ... و هم زمانیکه برای درس میذارم خیلی بیشتر از شوهرمه که تو شهر خودمون و یک رشته آسون درس میخونه. ایشون کارمنده. البته بخشی از هزینه هام رو از ارثیه ام میدم بقیه اش رو هم همسرم تقبل کرده.
ما با خانواده همسرم زندگی میکنیم و تقریبا تمام مخارج جاری زندگی از سیب زمینی، پیاز و... رو انها می دن.
همسرم خیلی به درد خانواده من میخوره و بعد از فوت پدرم( از 3 سال پیش)، نقش برادر بزرگتر رو برای خواهرام و پسر بزرگ رو برای مادرم بازی میکنه.
خیلی مهربونه به صورت عملی ولی زبانی کم حرفه. همیشه اخمو هست و متاسفانه خیلی زود جوش میاره و داد می زنه . و خیلی قهر میکنه
همیشه من باید انرژی خرج کنم شادباشم بخندونم و... دیگه خودمم از بس یک طرفه انرژی دادم، دیگه انرژی ادامه زندگی رو ندارم.
متاسفانه من آدمی هستم که مناعت طبعم هیچ وقت بهم اجازه نمی داد که از کسی پول بگیرم.بابام اینو می دونست و همیشه خودش بهم می داد. ولی همسرم نه! حتی گاهی الان بهش که میگم ناراحت میشه،قهر میکنه، اصلا به من پول نمی ده، مگر زمانیکه واقعا بدونه که نیاز دارم
بخدا پیش اومده تو جاده ماشین خراب شده و برای ماشین بعدی پول کم داشتم و آبروریزی و...
برای خونه، خودش می ره دکوری می خره و خرج بی خودی میکنه. ولی اصلا به مدیریت مالی من اعتماد نداره و همش استرس داره که من پول ها رو الکی خرج میکنم و به باد میدم. اصلا به من پول نمی ده. فقط کارت یارانه دست منه اونم برای خرج دانشگاه.که همیشه لب مرزی بس میشه. نه لباسی نه گوشتی نه میوه ای ...
بهش میگم حالا که به من اعتماد نداری این موارد رو تو خونه نداریم تهیه کن! سرم داد میزنه و با کلی غر میره خرید.
خیلی وقتا که مطمئن هستم پول داره بهش لیست خرید رو میدم ولی بازم ناراحت میشه. بخدا من خانم قانعی هستم این رو از مقایسه خودم با بقیه همسن و سالهام میفهمم و دوستام و خانواده ام و حتی خود همسرم میگه. موندم چطور ازش پول بخوام که ناراحت نشه؟ چکار کنم که باهام حرف بزنه؟لطفا کمکم کنید:54::47: