نمیدونم برای شوهرم مهم هستم یافقط خانوادش براش مهمن؟
سلام من تازه دیشب عضواین سایت شدم امیدوارم بتونه واقعا مثل اسمش همدردی کنه من 24 سالمه 3ساله ازدواج کردم ویک دختریک ساله دارم باخانواده شوهرم یکجا زندگی میکنم واین وحشتناکه واسه کسی که شوهرش وابسته به خانوادشه همیشه طرفدار مادرشه حتی کلید خونم دست مادرشوهرم هست وقتی نباشم بیام محاله درنبودم نیادتوخونم حق اعتراض هم ندارم واقعا کم اوردم بشدت عصبی شدم توروخدابگیدچیکارکنم.؟
نمیدونم برای شوهرم مهم هستم یا فقط خاهادش براش مهمن؟
سلام اول تشکرمیکنم از راهنماییتون بعد معذرت خواهی میکنم بخاطرنابلد بودم که کجا باید جوابتون رو میدادم میخواستم بگم مشکل من اینه بلد نیستم شوهرمو مال خودم کنم به قول معروف نتونستم رگ خوابشو پیداکنم شوهرم خیلی مغروره فکرمیکنه اگربهم احترام بذاره محبت کنه همه بگن زن ذلیله اما من میخوام یجورایی زن ذلیل باشه اما نمیدونم چه کنم؟
- - - Updated - - -
سلام اول تشکرمیکنم از راهنماییتون بعد معذرت خواهی میکنم بخاطرنابلد بودم که کجا باید جوابتون رو میدادم میخواستم بگم مشکل من اینه بلد نیستم شوهرمو مال خودم کنم به قول معروف نتونستم رگ خوابشو پیداکنم شوهرم خیلی مغروره فکرمیکنه اگربهم احترام بذاره محبت کنه همه بگن زن ذلیله اما من میخوام یجورایی زن ذلیل باشه اما نمیدونم چه کنم؟