شوهرم منفعله: خانوادش زرنگ!!!!
با سلام به همه
دو سه ماه دیگه اگه خدا بخواد عروسیمه. دوباره یاد رفتارای همسرم و خانوادش می افتم انگیزم رو برا عروسی از دست میدم. یکسال و خوردی صب کردم برا عروسی حالا احساس ناخوشایندی دارم. یعنی احساس پیشیمونی دارم نه راه پس دارم نه پیش!
نمی دونم شمام این رسم رو دارین یا نه که خونواده داماد سه تا از کالاهای خونه ( فرش، تلویزیون و یخچال رو میگیرن که یه فرش دیگه هم خانواده عروس میگیرن که اصولا باید ست هم باشه)
ای کاش می تونستم کامل توضیح بدم قضایا رو اما اینقد تو اینترنتن که ...
به شکل کاملا بی ادبانه ای من خونشون بودم خودشون با دروغ از خونه زدن بیرون مادر شوهرم خواهرشوهرم و همسرم رفتن گشتن دنبال فرش و رنگشو و... اومدن اصلا بروی خودشون نیاوردن. ولی من متوجه شدم. مثل توپ پر کرده افتادم رو سر شوهرم که برای چی تو زندگیم دیگران دخالت می کنن. رنگ فرش با پردم با مبلم باید بهم بیاد یعنی من حق انتخاب رنگ خونمم ندارم. تا کی باید دیگران تو زندگیم دخالت کنن….
جالب اینجا بود که همسرم گفت تا زمانیکه عروسی نکردیم اینطوریه یعنی خانوادش براش تصمیم میگیرن
. جالبتر اینکه پول اینا رو هم خودش میده خانوادش یک قرون هم براش خرج نمی کنن. خلاصه دید اینطوریه و من خییییلی ناراحت شدم _اخه اولین بارم نبود. سرویس طلامو خودشون خریدن بهم دادن که هیچی بدرد نمی خورد برا اون بارها بهش گفتم. اونجام بهم گفت این طلا رو خانواده دوماد می خره پس خودش انتخاب می کنه پول اون رو هم خودش داد. چندین و چند باره این اتفاق می افته._ خوب شهر وگشته بودن هفته بعد که اومد گفت بریم فرش بگیریم بعد به مامانش میگه میای از قبل هماهنگ شده بود تابلو یعنی!!! رفتیم یه چیزی انتخاب کردیم.
دوباره دیروز دنبال وسایل برقی هام می گشتم فروشنده گفت خانواده همسرت دیروز اومدن یخچال خریدن. وااااااااااااااااااای!!!!!! از دیروز تا حالا حالم بده. نمی دونم چکار کنم ارزونترین من اصلا دوست نداشتم و ...
خیییلی دخالت می کنن. بهتون بگم تو خرید نامزدی و عقد هیچ جا نذاشتن شوهرم بیاد فقط مادر شوهر و خواهر شوهرم اومدن همه چی و گرفتن. در حالیکه من برا خرید همسرم فقط با خودش رفتم هیچکس از اعضای خانوادم رو نبردم که سختش بشه نتونه انتخاب کنه. پول عروسی وام هر چی داشت و داد به پدرش براش خرج کنه. من برم بمیرم این وسط از دست این شوهر دهن بین. الان برا خرید عروسیم غصم گرفت. برا مراسمش غصم گرفت. کلا برای زندگی کردن باهاش پشیمون شدم.
خییییلی شاد بودم. افسردگی گرفتم شدید. ناراحت و .... تو رو خدا بگین چکار کنم؟ برا شما هم این سه تا کالارو اونا باید می گرفتن؟ خودشون گرفتن؟ یا شما رو هم بردن؟ آدم هر طور می خاد باشه. فقیر هیچی ندار ثروتمند و ... فقط خسیس نباشه. چون همه مراسما. عیدا و .... برا ادم رفتارای اینا زهر می کنه از دماغ ادم در میارن. فقط کشیدم از دستشون.