بمانم یا نمانم (تردید در ازدواج به علت رابطه دختر در گذشته)
با سلام به همه ی دوستان عزیز
من الان حدود یک سالی هستش که با دختر خانمی دوستم بعد از دوستیمون به رابطه های جنسی ایشون باخبر شدم که قبلا با فردی رابطه جنسی داشتند و الانم به روی خودش نیاوردم ولی دوستیشونو میدونستم و الانشم موقعیت برا رفتن به مرحله خواستگاری برایم پیش اومده و از این خانوم خوشم میاد و ایشون هم همینطور ولی میترسم که بعد عقدمون و ازدواجون مشکلات بیشتری برایمون پیش بیاد من ادم خیلی ریلکسی هستم و حتی این موضوع رو طی یه نامه به خودش دادم و ازم معذرت خواهی کرد من الان واقعاً از این خانوم خوشم میاد و مشکل اصلی من اینه که این خانوم با اونی که رابطه داشته یکی از فابریکترین دوستام بوده و هستش دوست بودند و الانم اون آقا از دوستی ما خبر داره و حتی به صورت مستقیم به ایشون گفتم که از رابطتون با خبرم و الانشم با طرف مقابل قصد ازدواج دارم ولی از اینده میترسم که به زندگی خودش پایبند نباشه
اینم اضافه کنم که وقتی به دوستم گفتم قصدم ازدواجه با فلان خانومه گفتش اگه واقعاً قصدت این باشه من به هیچ عنوان دیگه باهاش کار نخواهم داشتو جوابشو هم نخواهم داد حتی به توهم اطلاع خواهم داد و اینوری هم شد و به دختره هم همین حرفو زدم که بعد اون قضیه به هیچ مشکلی بر نخوردم چون بهش گفتهخ بودم که اگر باز یه بار دیگه به هر دلیلی به طرف مقابلت اس بدی هرطور شده میفهمم چون با دوستمم همکار هستم تو یه ساختمان و زیر دست بندست یه اداره قدرتمند که به هر طریقی باشه از کارای خانومی که بهش علاقه دارم اطلاع پیدا میکنم من الانش که مجردم به رفتو امدهای خونه خیلی حساسم تا حدی که دوربین وصل کردمو رفت امدارو نگا میکنم بدون اطلاع افراد خونه و این کارو هم بعد ازدواجم انجام میدم که اگر بعد ازدواجمون متوجه چیزی بشم در اولین فرصت جدایی را به باهم بودن ترجیح میدم الانشم منتظرم تا خانوم یه کار که بهش تذکر دادم انجام بده تا کنارش بذارم نه اینکه دنبال بهونه باشم چون من همه چیزو نادیده گرفتم و بعد از تذکر دادن بازم انجام بده اونو دیگه پایبند به من و حتی به خودشم نیستش اصلیترین حرف من پایبند بودن در زندگیه