RE: بیش از حد احساسی ام..:(
el.ham جان به تالار خوش اومدی
حذفش کردی که کردی...چرا انقدر نگرانی که حالا چی دربارت فکر میکنه؟؟
مگه اون نگرانه که تو دربارش چجوری فکر میکنه؟؟ حتی بهت فکر هم نمیکنه عزیز جان.
این چت بازیا و اس ام اس بازیا و تلفن بازیا و... بذار کنار
19 سالته و در این سن هورمونها بیشتر برای آدم تصمیم میگیرند تا عقل و منطق.
خودتو دستی دستی ننداز تو این فازها.
یکم سخته با احساسات مقابله کردن مخصوصا تو این سن و سال ولی باید بتونی.
سرت و با درس و کتاب (حتی رمان و داستان) و ورزش و باشگاه و استخر و دوستان و فامیل گرم کن.
تا یه پسرم بهت سلام میده سریع نرو تو رویا و واسه خودت خیالپردازی نکنو تو ذهنت ازش یه شوهر نساز و باهاش زندگی نکن.
قربون دختر به این پاکی و گلی :72:
مرسی نادیا جون ولی مشکل منم همینه...خیلی بیش از حد رویا پردازم و احساسی...
راستشو بگم شاید به خاطر اینه که تاحالا زیاد با جنس مخالف برخورد نداشتم و حالا تا می بینم یه کم باهام گرم میگیره سریع احساس می کنم دوسش دارم!!می دونم مشکل از خودمه ولی نمیدونم چیکار کنم...
نمی تونم سرمو با چیزی گرم کنم..حتی با بهترین تفریحاتی که تا چند روز پیش واسشون جون میدادم چون اصلا ذهنم متمرکز نمیشه...همش استرس و اضطراب دارم :((((
عزیزم مگه نمیگی حذفش کردی که هم صحبت نشین؟! پس دیگه قرار نیست جوابی به کسی بدی.
سنت کمه زود تحت تاثیر قرار میگیری.چت نکن خوب.ادم وقتی میبینه پوست دستش به یه ماده ای حساسیت داره سعی میکنه به اون ماده دست نزنه دیگه.
تو هم سرت رو با تفریحات دیگه گرم کن.face book هم فقط اقوام و اشنایانتو add کن.خدا نکرده ازت سواستفاده میکنن ها.
تو این مدت هم یه سری مقاله و کتاب بخون تا احساساتت رو کنترل کنی و اراده رو قوی.البته کم کم سنت بیشتر شه من فکر میکنم تجربیاتت ودیدت به زندگی پخته تر میشه و مشکلت کمرنگتر میشه.
مواظب خودت باش:72:
مرسی زیبا خانوم..
ولی آخه من مطمئن نیستم با حرف نزدن و چت نکردن دیگه همه چیز تموم شه..0.o
من همش ذهنم مشغوله...با این ذهن مشغول و درگیر چیکار کنم..؟
معلومه تا وقتی هرچی ما میگیم تو میگی:
نمیتونم...آخه نمیشه...آخه نمیتونم....
خب نمیتونی دیگه
پاشو محکم باشو ارادتو قوی کن...انقدرم شل بازی از خودت درنیار
پاشو ببینم
نمیتونم که نداریم عزیزم!! ادم میتونه افکارش رو کنترل کنه اگه بخواد.یکم سخته اولش ولی شدنیه.
دانشجویی؟ در حال حاضر کارت و مشغولیتت چیه؟
من و نادیا خانوم پست هامون با هم ارسال میشه.جالب مفهوم متنهامون هم یکیه:311::310::46:
نادیا جون خب چیکار کنم..؟دست خودم نیست...چیکار کنم احساساتی بودنه بیش از حدم رو سرکوب کنم..؟:(
من نمی گم نمیتونم ,اتفاقا میتونم ولی خب راهشو نمیدونم...
زیبا خانوم بله دانشجو ترم 2....فعلا که تابستونه تو خونه بیکارم.
سلام الهام جان
به همدردی خوش اومدی گلم
چقدر خدا دوستت داره که توی این سن با این سایت آشنا شدی! قبل از ابتلا به مشکلی بزرگ! فقط برای کنترل
هیجاناتت. کاش من می تونستم 1 بار دیگه به سن تو برگردم! بهترین سالهای زندگیم بود گلم.
اما یادت باشه کاری نکنی که بهترین سالهای عمرت بعدا بشه واست حسرت! سخته آدم خودش رو برای همسر
آیندش نگه داره اما اگر یک سر به این تاپیک و قصه های واقعیش بندازی می فهمی که محیط نت و دوستی های دختر و
پسر چقدر میتونه خطر ساز باشه و خودت رو کنترل می کنی.
داستان های واقعی اما تلخ...
عزیزم نیاز به سرکوب احساساتت نیست. فقط کافیه یک گشتی توی تالار بزنی و متوجه بشی که نباید ساده
باشی و هر زبون ریزی ای رو باور کنی!
برای تخلیه هیجاناتت 3 تا توصیه دارم :
1- ورزش کن! ورزش بهترین راه برای تخلیه هیجانات و تمرکز زداییه!
2- رابطت رو با خدا قوی تر کن و ازش بخواه کمکت کنه در این راه! این راه راه خیلی سختیه و یک اراده پولادین میخواد!
3- دوستانی خوب و با ایمان انتخاب کن و باهاشون رفت و آمد کن تا نیازهات رو مرتفع کنن! سعی کن با کسانی که
مثل خودت هستن و دوست پسر ندارن رفت و آمد کنی و دخترانی عاقل و دانا و متین و محجوب!
اگر میخوای فکر اون پسر رو بندازی از ذهنت بیرون لینک زیر رو بخون :
تکنیک توقف فکر
برای تعدیل و کنترل احساساتت اینو بخون! خیلی مفیده!
و در آخر یادت باشه آدمها رو در فضای واقعی هم نمیشه شناخت چه برسه به نت!
دوستی داشتم که زندگیش رو سر چت باخت و الان تنها مونده بدون داشتن شانسی واسه ازدواج به دلیل
مسائلی که براش پیش اومده!
تو در واقع با تصویر سازی ذهنیت ، فرد توی ذهنت رو دوست داری نه فرد واقعی رو!
پس از این به بعد در میان ما و با خوندن مقالات خوب همدردی اوقات فراغتت رو پر کن و از این فضاها و دوستی ها به
شدت پرهیز کن تا همسری نیکو به وقتش نصیبت بشه!!
موفق باشی گل دختر :46:
:72:
رک میگم:
فعلا که بیکاری حق نداری بری تو اینترنت...اصلا.:324:
تمام