-
اولين سوال+
سلام به همه
مي خواستم از همه دختر خانمهاي عضو جواب يك سوال بشنوم .
قبل از مطرح كردن سوال از همگي خواهشم ميكنم عين واقعيت و با توجه به شرايط موجود خود وخانواده تان به اين مسئله جواب بدين .
من براي طرح اين مسئله هدفي دارم كه بعداز نتيجه گيري ازجوابهاي شما عزيزان اعلام خواهم كرد.
باز هم خواهش مي كنم از جوابهاي كليشه اي و عمومي خودداري كنيد .
سوال بنده :اولين سوال مهمي كه از اولين خواستگار خود مي پرسيد چيست و چرا؟
-
RE: اولين سوال
دوست عزیز سلام.
حالا چرا اولین خواستگار؟؟!!
-
-
-
سلام به همگي
معمولا اگه دختر خانمها از پسرا شناخت اوليه نداشته باشند . يعني بدون اينكه قبلا همديگر را ديده باشند
سوالات عجيب و ونيز جوابهاي مبهمي ميدن.
من فرهنگي هستم وحدود 20 خانم مدير را مي شناسم كه سنشون بالاي 40 ميباشه ولي هنوز ازدواج نكرده اند . وبيشتر آنها داراي آپارتمان - ماشين و حتي مغازه نيز هستند ولي دريغ از يك خواستگار
من يكبار از يكيشون علت را جويا شدم كه گفت :
خودم كردم كه لعنت بر خودم باد
گفت : بخاطر داشتن شغل ثابت و پول و پله خوب مغرور بودم و به خواستگارام ميگفتم كه بخاطر پولم با من ازدواج مكني ؟ واز اين قبيل حرفها
شايد باور نكنيد تازه گيا يكي از همين خانم مديرا با سرايه دارمدرسه اش ازدواج كرده است
-
اولین سوالی که پرسیدم این بود:
چرا تصمیم گرفتید ازدواج کنید؟
-
يادم نمياد چي پرسيدم آخه اون موقع اينقدر خجالت مي كشيدم و در عوض شوهرم ريلكس!!!!بود .همش شوهرم حرف زد حتي من يه كلوم هم نگفتم فقط هر چي ازم پرسيد جواب دادم و آخرش تنها چيزي كه گفتم اينم تازه خودم رو كشتم تا دهنم باز شد اين بود كه مي خوام درسم رو تا هروقت مي خوام بخونم و شوهرم هم گفت حتما خيلي خوبه و كلي در اين مورد حرف زد !كاش همين يه كلمه رو هم نمي گفتم كه حالا اين قدر حرصم بگيره!
-
هدفتون از ازدواج چيست و ايا امادگي دروني براي ازدواج داريد يا خير و وقتي يك كم خودموني بشم مي گم ايا معيارهاي لازم ودر من ديديد يا خير
-
اول مي خوام زندگي با عشق رو با هم برام تعريف كنه بعد انتظاراتي كه از همسر آيند ه اش دارد يكي يكي بگه ؟
مرز صداقت رو تعريف كنه ؟
در ضمن من هم فرهنگي هستم ولي اصلا اينجوري نيست تمام همكاراي ما از مدير تا معلمها همه سر سن اصلي ازدواج كردند به جز يكي دو نفر كه انها هم تازه درسشون تموم شده و اگر كسي به خاطر ماديات كسي رو بخواد حتما سريع مشخص مشه فقط تو چند جلسه صحبت
-
گلپر ، عضو فعال سایت همدردی این تایپیک برای دوشیزه گان بوده نه خانمهای متأهلی مثل من و شما.