تغير نام خليج فارس به خليج عرب در گوگل
سلام به همه دوستان عزيز
چند وقت پيش شنيدم كه مي خواهند توي گوگل اسم خليج فارس و بزارن خليج عرب زياد جدي نگرفتم ولي امروز توي اخبار راديو شنيدم كه گفت تا حالا 300 نفر شكايت كردند و اگر به يك مليون نفر برسه گوگل از اين تصميم منصرف مي شه .
سايتي كه بايد بريم و شكايت كنيم. اینجاست ( کلیک کنید)
حالا از همه شما دوستان مي خواهم تا بقيه هم برن و امضا كنند تا تعداد به حد نصاب برسه و اسم خيلج فارس عوض نشه
اخه ما اگه بخواهييم اين چيزهامون هم از دست بديم كه ديگه هيچي نداريم پس خواهشا همه همكاري كنيد
خيلي ممنونم :72::16:
RE: تغير نام خيج فارس به خليج عرب در گوگل
سلام
منم توی این سایت رفتم شما هم برید بد نیست
سا یتشم:www.petitiononline.com/sos2082/petitionhtml
است
ممنون
خيلي ممنونم ولي رفتم خبري نبود
درود بر تو هنرمند گرامی و از صمیم دل از تو سپاسگزارم.
سلام
وقتی همچین چیزایی رو می شنوم و می بینم از ته دل ناراحت می شم
کم مونده اسم خود ایرانو عوض کنن!
با سلام و تشکر از همه غیرتمندان ایران:
خودشون باید بفهمن که:
1- به دعای گربه سیاهه بارون نمیاد (این ادعاشون یک ادعای پوچ و تو خالیه هر چی بگن بازم خلیج فارس مال خودمونه)
2-طلا که پاکه چه منتش به خاکه (خلیج زیبای فارس همون خلیج فارسه و هیچ نیازی به پسوند عربی نداره تموم دنیا هم اینو میدونن. ضمنا بچه های جنگ هم کم پاش خون ندادن اگه لازم بشه ما هم تا آخرین قطره خونمون واستادیمو میگیم:
---------------------------------------------------------------------خلیج فارس خومونه------------------------------------------------------------------------
تبريك تبريك تبريك تبريك تبريك تبريك تبريك تبريك تبريك تبريك تبريك تبريك تبريك تبريك
نام خليج فارس دوباره شد خليج فارس
:72::72::72:
:43::43::43:
:46::46::46:
چطور متوجه شدید که دوباره شده خلیج فارس؟
چقدر خوب كه دوباره به همون اسم باقي موند خيلي خوشحالم از شما دوستان هم ممنونم همچنين از دوست عزيز fnh63 كه خبر خوشحالي داد
چند وقت پیش یه ایمیل دریافت کردم که به نظرم جالب بود.
گفتم بزارمش اینجا و نظر شما رو هم درباره اش جویا بشم؟
چرا اسم خیابان ظفر را به (خلیج فارس) عوض نمیکنند تا امارات مجبور بشه برای آدرس سفارتش از این اسم استفاده کنه ؟ در ضمن یه بخشنامه هم به پست بدهند که هر نامه ای به این آدرس بود اگر اسم خلیج فارس را ننوشته بود با ذکر علت به فرستنده ارجاع بدهند