RE: **<<< نقد و بررسی >>>**
با سلام
معمولا چنين تاپيك هايي عليرغم اينكه مي تواند بسيار مفيد واقع شود و در تغيير روشهاي اعضاء موفق عمل كند،اما متاسفانه به خاطر تبديل شدن به جر و بحث و جدل و حاشيه روي غير كارا مي شود.
در اينجا دو قانون ديگر به اين تاپيك اضافه مي كنم تا شايد بدين ترتيب اثر بخشي اين تالار را بتوانيم حفظ كنيم
يكم:
بعد از انتقاد، سئوال يا پيشنهاد يا نظري كه داده شد. اعضا فقط و فقط مجاز هستند در آن رابطه يك پست بزنند و ديگر نمي توانند پس از آن در مجادله يا تعامل با مطالب قبل يا فرد خاصي، بحث را ادامه دهند و دو طرف كنند.
در واقع اگر نقدي هست يا تائيدي هست يكبار انجام گيرد. تا افراد به لاك دفاعي و واكنشي فرو نروند.
قانون دوم:
مدير همدردي با زدن تشكر زير پستها يا ارسال پستهايي حاوي تذكر و تكميلاتي سعي مي كند به مراجعين در جهت افزايش بازدهي اشان در تالار كمك كند.
(كل كل و جدل با مدير همدردي در مورد موارد تخصصي و مشاوره اي اين تاپيك ممنوع هست، لذا بنده هميشه فرصت توضيحات مباني نظري و رويكردهايي كه پشت يك توصيه يا نظر هست را ندارم. اگرچه سعي خود را خواهم كرد. )
Re: **<<< نقد و بررسی >>>**
در ذیل نقل قولی میاورم از یکی از دوستانفعال و فرهیخته تالار که خود اقدام به نقد نظر خود نموده ، و چه زیباست اگر این تاپیک روندش اینگونه شود ، یعنی ما خود نظرات و راهنمائیهای اشتباه خود را طرح کنیم و اصلاحیه را هم در پی آن بیاوریم ، این یعنی خودشکوفایی .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط philosara
[align=justify]
:72:هیچوقت امیدهای کسی رو ازش نگیرید، چون ممکنه تنها چیزهایی باشن که تو زندگیش داره.:72:
:72:بیشتر از ضعف های دیگران در مورد قدرت هاشون صحبت کنید (خصوصا وقتی کسی خودش به ضعف هاش آگاهه). با اینکارتون ناتوانی هاش رو کوچیک و توانایی هاش رو بزرگ می کنید. این زیباترین نقشیه که یک انسان می تونه در زندگیِ انسان دیگری ایفا کنه.:72:
:72:وقتی کسی مشکلی رو مطرح می کنه، خودش بهش آگاهه، بنابراین به جای سخنرانی در مورد عمق فاجعه و بررسی کردن مشکل از زوایای مختلف، پیشنهاداتی برای برون رفت بهش ارائه بدید. و اگه راهی به ذهنتون نمی رسه، سکوت کنید. مطمئنا خودش یه راهی پیدا می کنه.:72:
اینها بخشی از خطاهای من در مشاوره بودند. خدایا در قلبِ اونهایی که با اشتباهاتم باعث شدم دلشون بگیره، جایی برای بخششِ من باز کن، خودت می دونی هدفم کمک بوده و اگه باری رو به بارهای کسی اضافه کردم، تعمدی در کار نبوده.:323:[/align]