به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 01 بهمن 89 [ 03:16]
    سطح
    38
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    18

تشکرشده 19 در 11 پست

Array

آموخته ام که برای زندگی كردن از چه چیزهایی بگذرم

آموخته ام که :

آموختم حدود 6.5 میلیارد مغز داره کار میکنه !

آموختم همین چشمای قشنگتون که داره جمله منو میبینه حدود 2 ملیون رشته عصبی بهش وصله تا بتونه فقط تصویر رو ببره به مغز !

آموختم همین الان که نشستیم و با خیال راحت مطلبو میخونیم کره زمین داره 30 کیلومتر بر ثانیه در مدارش میچرخه !

آموختم اگه فاصله خورشید با زمین کمتر از 147 میلیون کیلومتر بود چی میشد !

آموختم وقتی عاشق میشیم کارمون تمومه !

آموختم زندگی رو از اشعار حافظ !

آموختم زندگی بین دم و بازدم هست !

و بینهایت آموخته دیگه که هممون آموخته ایم ولی آخرش خودمونو محدود میکنم به آب و غذا و اعتقادات
    شخصی و من بلدم و من میتونم و تو نمیدونی و من عشقم واقعیه و دوستدارم و خیلی ببخشید ( لب گرفتن ) و زورگویی و دزدی و مال مردم خوردن و احساس زرنگی کردن و توبه کردن و دوباره از نو شروع کردن و ماشینم فلانه و قیافه من بهتره و من دانشگاه رفتم و خاله زنک بازی و فیلم بازی کردن و خندیدن و گریه و گرما و سرما و کمر باریک شدن و دوست پسر من خوش تیپه و دختر فلانی شل و وله و جالب تر از همه فداکاری و شهامت و نترسی و خدا تو رو میبره جهنم و من پشت بازو دارم میرم بهشت و جنگ بر سر فضیلت و حقوق زن و مرد و مغازه و تجارتخونه و برج سازی و عمل انحراف بینی و داروهی گیاهی و داروخانه های بی نسخه و الکل سفید بهتر از فلان مشروبه و نمازم قضا نشه و موتور روآ همون موتور پیکانه و جی ال ایکس منفجر میشه و چند تا هسته و انرژی هسته خرما بیشتره و از خط عابر پیداه استفاده نکردن و تصادف و چپ کردن و من 180 به بالا میرونم و بازم مامور جریمه کردم و سرعت اینترنت فلان شرکت بهتره و کفش من چرم اصله و معلم نمره نمیده و استاد بی سواده و بیکاری و آمار طلاق و نوشتن کتاب فلسفه و 6 تا بچه قد و نیمقد که 4 تاش پسره و افتخاره خانواده هست یکی میره زندان سیاسی یکی دزدی میکنه میره زندان معمولی یکی تصادف میکنه میره زندان 5 طبقه و آسانسور خرابه و کولرو باید درست کنبم و تلوزیون و رادیو و سایت و چرت پرت روزنامه و صفحه حوادث و فلانی دخترش رو کشت و خسته نباشید و من نوکرتم و راننده تاکسی رو دزدیدن و پسر فلانی رو گروگان گرفتن و به فلانی تجاوز کردن و طرح امنیت اخلاقی و مبارزه با استین کوتاه و ورود هزاران تن مواد مخدر به کشور و من ایکس میخوره بدجوری حال میده و کراک و کوفت و زهرمارو و نیش عقرب و شیر سلطانه و فیل با اون هیکلش عرضه نداره و فلانی فلان تیمو فروخت به قرمزا و نامردی و جنگ بعد از مسابقه و عادل فردوسی پور و مهران مدیری و گلشیفته رفت آمریکا و فلان بازیگر سیدیش در اومده ناخنش یه انگشتش درازه و بد حجابه و میخوام مهندس بشم و بنز کلاس آ جایزه ایرانسله و هیچ کس تنها نیست و صدام و انواع جدید موشکهای ساخت داخل و برابر با اصل و فتوکپی جعل و من قاضی هستم و مجرم و چوبه دار و سنگسار و دستور غذایی و کتاب آموزش آشپزی و مسابقه 101 و با آی دی آف بالا اومدن و هک و رم 800 و دی دی آر 3 و بلوتوث و دانلود و نونای خمیر و گرونی و قاچاق بنزین و حذف یارانه ها و سفر استانی و نامه برا وام 500 هزار تومنی وام اشتغال و انتخابات و من را نمیدم و فلانی مدرک نداره و گوشی n نمیدونم چندو و پست و نظر و تالار و چت و بلو ری و چادر مشکی و چاقوی زنجان و پل رو گز و زیر گزر و یکم بالاتر گزر و مترو و ریزش سقف مترو و خودکشی تو مترو و تیتر و فقر و فساد و لامپ کم مصرف و لامپ اضافی خاموش و صادرات برق به خارج و واردات بنزین و پراید 8.5 میلیونی و بچه مریض و دفتر و خودکار گرون شده و سینمای خانگی و کپی و خمیر دندون 10 برابر سفید کننده و ژل موی 1000 کاره و آسفالت خیابون و ازدواج موقت و خط تلفن دائمی و دندون عقل و مصلحت نظام و نظام دو برره و رضازاده و تیم ملی و دوپینگ و روانپزشک و قرص اعصاب و تخت گوشه اتاق و پنجره همیشه بسته و گربه همسایه و اسب آلمانی و ملیارد ها چرت و پرت دیگه که خودمون انداختیم به جون خودمونو و نمیتونیم از نعمتهایی که بهمون دادن استفاده کنیم / کی داده و چرا داه و کجاست بیار نشونم بده و توهم و بهم من چه عزیزان

از من گفتن و از شما نشنیدن / زندگی کنید / نفس بکشید / عاشق بشید / لذت ببرید /

آموختم همه اینا بخاطر ما بوجود اومده ولی / اینجاشو خودتون بنویسین / کار من یکی نیست !

2. کاربر روبرو از پست مفید Yakamuz تشکرکرده است .

Yakamuz (شنبه 23 مهر 90)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    دیروز [ 14:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 75.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,763

تشکرشده 37,309 در 7,141 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

آموخته ام که برای زندگی كردن از چه چیزهایی بگذرم

نقل قول نوشته اصلی توسط Yakamuz
    آموخته ام که :

آموختم حدود 6.5 میلیارد مغز داره کار میکنه !

آموختم همین چشمای قشنگتون که داره جمله منو میبینه حدود 2 ملیون رشته عصبی بهش وصله تا بتونه فقط تصویر رو ببره به مغز !

آموختم همین الان که نشستیم و با خیال راحت مطلبو میخونیم کره زمین داره 30 کیلومتر بر ثانیه در مدارش میچرخه !

آموختم اگه فاصله خورشید با زمین کمتر از 147 میلیون کیلومتر بود چی میشد !

آموختم وقتی عاشق میشیم کارمون تمومه !

آموختم زندگی رو از اشعار حافظ !

آموختم زندگی بین دم و بازدم هست !

و بینهایت آموخته دیگه که هممون آموخته ایم ولی آخرش خودمونو محدود میکنم به آب و غذا و اعتقادات
    شخصی و من بلدم و من میتونم و تو نمیدونی و من عشقم واقعیه و دوستدارم و خیلی ببخشید ( لب گرفتن ) و زورگویی و دزدی و مال مردم خوردن و احساس زرنگی کردن و توبه کردن و دوباره از نو شروع کردن و ماشینم فلانه و قیافه من بهتره و من دانشگاه رفتم و خاله زنک بازی و فیلم بازی کردن و خندیدن و گریه و گرما و سرما و کمر باریک شدن و دوست پسر من خوش تیپه و دختر فلانی شل و وله و جالب تر از همه فداکاری و شهامت و نترسی و خدا تو رو میبره جهنم و من پشت بازو دارم میرم بهشت و جنگ بر سر فضیلت و حقوق زن و مرد و مغازه و تجارتخونه و برج سازی و عمل انحراف بینی و داروهی گیاهی و داروخانه های بی نسخه و الکل سفید بهتر از فلان مشروبه و نمازم قضا نشه و موتور روآ همون موتور پیکانه و جی ال ایکس منفجر میشه و چند تا هسته و انرژی هسته خرما بیشتره و از خط عابر پیداه استفاده نکردن و تصادف و چپ کردن و من 180 به بالا میرونم و بازم مامور جریمه کردم و سرعت اینترنت فلان شرکت بهتره و کفش من چرم اصله و معلم نمره نمیده و استاد بی سواده و بیکاری و آمار طلاق و نوشتن کتاب فلسفه و 6 تا بچه قد و نیمقد که 4 تاش پسره و افتخاره خانواده هست یکی میره زندان سیاسی یکی دزدی میکنه میره زندان معمولی یکی تصادف میکنه میره زندان 5 طبقه و آسانسور خرابه و کولرو باید درست کنبم و تلوزیون و رادیو و سایت و چرت پرت روزنامه و صفحه حوادث و فلانی دخترش رو کشت و خسته نباشید و من نوکرتم و راننده تاکسی رو دزدیدن و پسر فلانی رو گروگان گرفتن و به فلانی تجاوز کردن و طرح امنیت اخلاقی و مبارزه با استین کوتاه و ورود هزاران تن مواد مخدر به کشور و من ایکس میخوره بدجوری حال میده و کراک و کوفت و زهرمارو و نیش عقرب و شیر سلطانه و فیل با اون هیکلش عرضه نداره و فلانی فلان تیمو فروخت به قرمزا و نامردی و جنگ بعد از مسابقه و عادل فردوسی پور و مهران مدیری و گلشیفته رفت آمریکا و فلان بازیگر سیدیش در اومده ناخنش یه انگشتش درازه و بد حجابه و میخوام مهندس بشم و بنز کلاس آ جایزه ایرانسله و هیچ کس تنها نیست و صدام و انواع جدید موشکهای ساخت داخل و برابر با اصل و فتوکپی جعل و من قاضی هستم و مجرم و چوبه دار و سنگسار و دستور غذایی و کتاب آموزش آشپزی و مسابقه 101 و با آی دی آف بالا اومدن و هک و رم 800 و دی دی آر 3 و بلوتوث و دانلود و نونای خمیر و گرونی و قاچاق بنزین و حذف یارانه ها و سفر استانی و نامه برا وام 500 هزار تومنی وام اشتغال و انتخابات و من را نمیدم و فلانی مدرک نداره و گوشی n نمیدونم چندو و پست و نظر و تالار و چت و بلو ری و چادر مشکی و چاقوی زنجان و پل رو گز و زیر گزر و یکم بالاتر گزر و مترو و ریزش سقف مترو و خودکشی تو مترو و تیتر و فقر و فساد و لامپ کم مصرف و لامپ اضافی خاموش و صادرات برق به خارج و واردات بنزین و پراید 8.5 میلیونی و بچه مریض و دفتر و خودکار گرون شده و سینمای خانگی و کپی و خمیر دندون 10 برابر سفید کننده و ژل موی 1000 کاره و آسفالت خیابون و ازدواج موقت و خط تلفن دائمی و دندون عقل و مصلحت نظام و نظام دو برره و رضازاده و تیم ملی و دوپینگ و روانپزشک و قرص اعصاب و تخت گوشه اتاق و پنجره همیشه بسته و گربه همسایه و اسب آلمانی و ملیارد ها چرت و پرت دیگه که خودمون انداختیم به جون خودمونو و نمیتونیم از نعمتهایی که بهمون دادن استفاده کنیم / کی داده و چرا داه و کجاست بیار نشونم بده و توهم و بهم من چه عزیزان

از من گفتن و از شما نشنیدن / زندگی کنید / نفس بکشید / عاشق بشید / لذت ببرید /

آموختم همه اینا بخاطر ما بوجود اومده ولی / اینجاشو خودتون بنویسین / کار من یکی نیست !
    سلام
    پست بسیار هوشمندانه و ارزشمندی هست.
    و خیلی جای گسترش و بحث داره.
    به نظرم باید همه دوستان همكاری كنند و تكمیل كنند.
    اگر دوستمون موافقت كنند،‌این پست را تحت عنوان یك موضوع مجزا ایجاد كنیم تا امكان گسترش آن باشد.

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

RE: آموخته ام که ...

درود فراوان yakamuz گرامي
    درود
    به جاست اين پست رو با اجازه خودتون به مكاني در خور منتقل كرد كه بسيار مدبرانه نظرات خويش رو در مورد تناقضات و بيهودگي هاي وصف ناپذير درون و بيرونمان فرموده ايد.
    من هم مانند آقاي مدیر اين پست رو در حد يك تاپيك برجسته مي بينم كه بايد در مورد جملات اون بسيار صحبت بشه. من سعي مي كنم در موردش بيشتر فكر كنم.
    چند بعد اصلي رو من در نوشته شيواي شما مي بينم . از تناض در رفتارهاي ما و افكار ما و گفتارما-از نديدن زشتي هاي درون خويش و چشم گشادن به اندك كاستي ها و كژي هاي ديگران- از اينكه نادانيم و نمي دانيم كه نادانيم . از اينكه به اين نيز اعتراف نمي كنيم كه خدا را آنچنان كه بايد نشناخته ايم و فريادهاي ان الحق ما نوازش گر پرده گوشهاست!!
    اما تصور مي كنم مصداق سخنان شما تلنگري هوشمندانه است بر ما كه افكار و انديشه هاي جامعه هم اكنون ما و آن چيزي كه در ما جريان دارد را به سخره مي كشد انديشه هايي كه در بيان زير از كتاب مينوي خرد به آن به بهترين شكل ممكن اشاره شد است:

"نادان ناداني خويش را در انديشه اش چنان نيك مي پندارد كه دانا دانايي خویش را"

به مرور فكر مي كنم درمورد قسمتهاي مختلف سخنان شما بشه صحبت كرد. اميدوارم تاپيكي در خور براي اين موضوع باز بشه.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 01 بهمن 89 [ 03:16]
    سطح
    38
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 52
    دستاوردها:
    تشکرها
    18

تشکرشده 19 در 11 پست

Array

RE: آموخته ام که برای زندگی كردن از چه چیزهایی بگذرم

عجب پستی شد / خلوت ترین و کم بازدیدترین پست / شایدم من نتونستم حرف دلمو براتون بنویسم !

در هر حال هر کسی برا خودش طرز فکری داره / اینم نظر شخصی من بود / ممنونم از همتون و خداحافظ !

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 آبان 88 [ 16:20]
    سطح
    39
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 44
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 4 در 2 پست

Array

سلام yakamuz عزیز
    اخه این پست رو تو اموخته ام که ... خوندیم برا همین چیزی برا گفتن نمی مونه
    راجع به حرفاتون هم همه رو قبول ندارم باید دوباره روشون فکر کنم بعد نظرم رو راجع بهش میگم
    اخه حرفاتون خیلی جای تفکر داره

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    39
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 4 در 2 پست

Array

راستی یکی از مشکلات پستتون طولانی بودن و توهم بودن صحبتاتونه ادم چشم درد میگیره

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 20 تیر 94 [ 15:18]
    سطح
    57
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 133
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    782

تشکرشده 791 در 202 پست

Array

آموخته ام كه:
    دستان هيچكس حتي عموهايم گرماي دستان پدر را ندارد....

آموخته ام كه:
    هيچكس به اندازه من دلش برايم نسوخته....

آموخته ام كه:
    هرچه ساكت تر باشم نشان ادب و نزاكتم نيست بلكه اينگونه مي پندارند كه نادانم......

آموخته ام كه:
    زندگي سخت تر از آن است كه بشكنمش.....

آموخته ام كه:
    بار زندگي را به دوش كشيدن و خم نشدن به تنهايي. بسيار ارزشمند است.... كه هركسي توان آن را ندارد... پس من باارزشم...

آموخته ام كه:
    چه آسان دلم ميشكند حتي با ديدن عزيزترين دوستم در آغوش گرم پدرش.... و اينكه پدرم چقدر مهربان بود و ... نيست!

آموخته ام كه:
    در اوج تنهايي باز هم ميشود ديگراني را ببينم كه نگران تنهايي من هستند و تنهايم نميگذارند...

آموخته ام كه:
    زندگي چيزيست عظيمتر از اين هياهوي سياه و كشنده روزمره.....

آموخته ام كه:
    كسي. چيزي ... مراقب من است .... كسي كه از پدر مهربانتر است .... از مادر دلسوزتر است.... او با من است....
    وقتي ميگريم اشكهايم را پاك ميكند... با من ميخندد.... سنگ صبور حرفهاي بي سر و ته من است.... از گلايه هايم .. از ناله هايم خسته نميشود و جايي نمي رود.....
    و هيچكس جز خودم نميتواند او را از من بگيرد......

آري ...
    آموخته ام كه : مهربانترين و عزيزترين مونسم خداست كه نزديكتر از نفس به من است.....
    و چه لذتيست با او بودن.....

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 خرداد 00 [ 00:30]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,163 در 2,191 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط shirin joon

آموخته ام كه:
    هرچه ساكت تر باشم نشان ادب و نزاكتم نيست بلكه اينگونه مي پندارند كه نادانم......

.....

آموخته ام كه:
    كسي. چيزي ... مراقب من است .... كسي كه از پدر مهربانتر است .... از مادر دلسوزتر است.... او با من است....
    وقتي ميگريم اشكهايم را پاك ميكند... با من ميخندد.... سنگ صبور حرفهاي بي سر و ته من است.... از گلايه هايم .. از ناله هايم خسته نميشود و جايي نمي رود.....
    و هيچكس جز خودم نميتواند او را از من بگيرد......

آري ...
    آموخته ام كه : مهربانترين و عزيزترين مونسم خداست كه نزديكتر از نفس به من است.....
    و چه لذتيست با او بودن.....

شاید منظور دوستمون yakamuz از ایجاد این تایپک این آموخته ها نباشه ولی در کل shirin joon ممنون جالب بود
    سکوت سرشار از ناگفته‌هاست

مجله علم ورزش

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    39
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 4 در 2 پست

Array

خیلی باورش سخته که تونسته باشی همه این اموخته ها رو توونسته باشید عمل کنید ولی باور می کنم گر چه همه رو قبول ندارم ولی بیشترشو قبول دارم منم سعی میکنم به خیلی هاش عمل کنم شما هم دعا کنید موفق شم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 20 تیر 94 [ 15:18]
    سطح
    57
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 133
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    782

تشکرشده 791 در 202 پست

Array

سلام سپيده عزيزم....
    منظورت كيه؟؟؟؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)