قبلا یه بار سوالم رو پرسیده بودم که امروز متوجه شدم جایی که سوالم رو نوشتم اشتباه بوده !یه بار دیگه از اول مینویسم البته با جزئیات بیشتر .
من یه دختر 23 سالم که حدود سه سال به پسری علاقه دارم البته با ایشون هیچکونه ارتباطی ندارم مشکلم اینه که مدام به ایشون فکر میکنم ، وقتی سعی میکنم بهش فکر نکنم دلشوره میگیرم اوایل سعی میکردم ببینمش اینطوری آروم تر میشدم اما بعد برای اینکه فراموشش کنم هر جایی که ممکن بود ایشون رو ببینم نمیرفتم .
حقیقت اینه که هر وقت برای من مشکلی پیش بیاد و حالم خوب نباشه حتما این آقا رو میبینم اولین بار موقعی بود که یکی از عزیزترینهای زندگیم کسی که مثل برادرم بود رو از دست داده بودم(فوت شده بود) و من حالم اصلا خوب نبود همون جا با دیدن ایشو ن یه حالی شدم چند وقت بعد دوستام برای اینکه به من کمک کنن یه سفر ترتیب دادن که من روحیم بهتر شه (سر همون از دست دادن عزیزم )من نمیخواستم به این سفر برم ولی خوب چون دوستام خیلی اصرار کردن قبول کردم که برم، سر خیابون ایشون و یکی از اقوامشون رو دیدم و چون چمدون دستم بود ایشون منو رسوندن اون موقع متوجه به هم ریختگی و دست پاچگیشون شدم ولی خوب حالم خوب نبود و اهمیت ندادم کم کم به خاطر اینکه سر یه مسئله ای ایشون رو زیاد میدیدم بهشون یه جوری وابسته شدم البته ایشونم با دیدن من هول میشد و کارایی میکرد که واقعا خنده دار بود
بعد از اون دیگه ایشون رو کم میدیدم سعی میکردم اصلا نبینم ولی کافی بود برام مشکلی پیش بیاد (مثلا یه بار یکی از درسامو افتاده بودم یا یه بار یکی از اعضای خانوادم مریض بود )اون روز حتما این آقا رو میدیدم انگار یه شرط شده بود برام .
دیروز که مشکلم رو مطرح کردم و گفتم که میخوام فراموشش کنم یکی از دوستان یه راه پیشنهاد داد و من تصمیم گرفتم انجامش بدم اما دیشب دوباره دیدمش و همه چیز برام از اول شروع شددوباره دلهره نگرانی نمیدونم چی کارش کنم دلم میخواد همچین بزنمش
ولی حیف دستم بهش نمیرسه
از دیروز بیشتر از همیشه بهش فکر میکنم مثلا میخواستم فراموشش کنم !بهم بگین چی کار کنم ؟
دارم به این نتیجه میرسم که شاید اصلا نباید فراموشش کنم چرا خدا با من این کارو میکنه هر وقت دارم سعی میکنم یادم بره یه کاری میکنه که دوباره همه چیز از اول شروع شه .
خواهشا یه راه بهم بگین که جواب بده چون یه ماه دیگه حتما یه چند روزی باید در جوارشون باشم و اگه قرار باشه دوسش داشته باشم نابود میشم خواهش میکنمکــــــــــــــمـــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــک
علاقه مندی ها (Bookmarks)