به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 مرداد 95 [ 08:37]
    سطح
    26
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 89
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 3 در 3 پست

Array

درون گرا حاد

من درون گرا از نوع حاد هستم، 23 سالمه، دور و برم هیچ گونه رفیقی نیست، اصلا مشکل اینه که رفاقت برام مفهومی نداره فقط یه جور واژه انتزاعی میدونمش، چون تا الان رفیقایی که داشتم فقط از من استفاده کردن و زمانی که کارم بهشون می افتاد با کمال پر رویی (در توانشون بود که انجام بدن) دستمو پس میزدن بعضی ها کارهایی ازم میخوان که اصلا در توانم نیست ولی با این وجود اذیت میشم که نمی تونم براشون انجام بدم.
    همه یه جور دارن بهم ضربه میزنن، کسی منو دوست نداره، کارم اینجوریه که صبح تا شب میشینم کد نویسی می کنم و داغونم بخدا با جامعه هیچ گونه ارتباطی ندارم فقط خدا قبول کنه هر روز میرم یه دور تو پارک میزنم یه ساعتی واسه تثبیت وزنم. با اینکه تو دانشگاه همیشه نفر اول یا دوم بودم تو زمینه آکادمیکی و کارهای عملی یه مشکلی که دارم بنظر خودم اینه که مهارت های ارتباطی رو نمی دونم. حتی واسه کارم یه نفر واسطه شده و 50 درصد ازم میگیره که واسم کار جور کنه. وجدانن بشری مثل من دیدید تا بحال؟؟
    در واقع کپسول مشکلم این کپسول شامل:
    1)آدم حساسی هستم و اگر بهم بی احترامی بشه به روی خودم نمی آرم که این بنظرم خیلی بده چون ممکنه یه آدمی از این برخوردم سوء استفاده کنه.
    2) خجالتی هستم (البته نه در حد حاد چون صحبت کردن جلوی دیگران رو دوست دارم) ولی در برخورد با دخترا آره خیلی خجالتی هستم و این مورد ضربش رو خوردم تو دوره دانشجویی که بین دخترا همه منو یه آدم مغرور و از خود راضی می دونستن خدا میدونه عاشق چنتاشون شدم آه زندگی :d و از همه بدتر منو یه مذهبی خشک می دونستم بخدا من نمازم نمی خوندم ولی خیلی دوست دارم بخونم ولی نمی تونم مثل اینکه یه نیرویی مانع میشه نمی زاره، )
    3) حاضر به جواب نیستم خیلی بده که آدم نتونه از حق خودش دفاع کنه
    4)فوق العاده آدم منفی نگر هستم یعنی به همه چیز به دید منفی نگاه می کنم حتی به دوستی
    5) کلا حالم از خودم بهم میخوره
    6) فکر می کنم هنوز تو دوران کودکی خودم جا مندم چون من پدرم خیلی آدم عصبی بود زیاد نمی گذاشت فضولی کنم و با کتک جوابم رو میداد (کودک درون رو میگم غیر قابل کنترله محض خنده خیلی ها رو آذار داد )
    7)نمی دونم چرا هر کجا میرفتم، سریع معروف میشم شاید بخاطر درسام بود که خوب بودن( اگه اینجور بود دوره راهنمایی من هیشه یه روز درمیون تو اتاق مدیر بودم)، مثلا بعضی ها منو به فلان استادی که چشم دیدنشو نداشتن تشبیح می کردن
    8) ذهنی آشفته دارم بنظر خودم
    9) اگه جدی بودم خیلی خوب میشد ولی نیستم انقدر با شوخی زندگی کردم که تنهای تنها شدم

- - - Updated - - -

راستی نگفتم تو دوره دانشجویی بخاطر شکمم خیلی مسخره می شدم چاق بودم و لباس هایی که گیرم میامد محدود بود حتی روم نمی شد برم دانشگاه بعضی از وقت ها با این حال گذاشتم لاغر کردم خودم رو چیزی حدود 20 کیلو، وقتی میرفتم واسه کارای فارغ التحصیلیم انگار به ملت فحش بدی، به جور باشه که دهنشون رو بسته باشی و نتونن پشت سرم حرف همه اینجوری شده بودن.
    نمی دونم من چه گناهی مرتکب شدم تو این جامعه

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 12 دی 93 [ 13:59]
    سطح
    19
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 1,029 در 261 پست

Array
    سلام
    یکی از دلایلی که ما در محیط های مجازی حظور پیدا میکنیم همین مسئله درونگرایی و فرار از زندگی اجتماعی است

اکثر افرادی که در تالار های گفتگوی مجازی (فروم) عضو میشوند و مدت ها در آنجا فعالیت میکنند افرادی درونگرا و گریزان از اجتماع هستند (درست مثل خود من یا خیلی از اعضای سایت)

و هرچقدر فرد فعالیت و موفقیت بیشتری در محیط مجازی داشته باشه این درونگرایی بیشتره

(مسائلی که بیان کردم فقط یک تئوری حاصل از تجربیات خودم بود)

منظورم اینه که ممکنه خیلی از ما حتی بهترین مدارک یا بهترین شغل رو داشته بشایم اما نتونیم ارتباط خوبی در جامعه برقرار کنیم

یه جا خوندم که یه تحقیقی صورت گرفته بود و مشخص شد افرادی که در فیسبوک دوستان زیادی دارند و خیلی فعال هستند در اجتماع برعکس این شرایط رو تجربه میکنند

.................................................. .................................................. ...................
    ببینید ذهن شما نسبت به جامعه احساس خوبی ندارد چون به این نتیجه گیری رسیدید که افرادی که در جامعه هستند فقط به فکر رشد و ترقی خودشون و سوء استفاده کردن و استسمار شما هستند یا مشغول مسخره کردن شما هستند

بله در حقیقت معمولا افراد بد در جامع بیشتر از افراد خوب هستند یا اگر این نسبت مساوی باشد رنجش خاطری که این افراد برای ما ایجاد میکنند خیلی تلخ تر از رفتار مثبتی است که شاهد اون هستیم

بعنوان مثال اگر یک راننده تاکسی سر پول خورد با شما دعوا کند و موجب ناراحتی شما بشود نسبت به سایر راننده ها احساس تنفر پیدا میکنید در حالی که ممکنه در همون روز 10 بار سوار تاکسی شده باشید و رفتار خیلی مناسبی با شما انجام گرفته باشد

پس باید بیشتر به افراد خوبی که درجامعه هستند فکر کنید ، افرادی که مثل خود تو و من و ما افراد سالمی هستند و قصد اذیت و آزار و سوء استفاده از دیگران رو ندارند

بنظرم بیشتر از درونگرایی مشکل شما بدبینی نسبت به افراد است و باید کمی در این خصوص تعدیل کنید

متاسفانه ما نسبت به همه یا بکل بد بین هستیم یا عینک خوشبینی روی چشمامون میزنیم و این وسط یک حد تعادل رو نمیتونیم رعایت کنیم

مثلا در خصوص دوستی اولا شما نباید هیچ خواسته ای از دوستانتون داشته باشید (منظورم عدم درخواست نیست منظورم توقع برای انجام درخواست شماست) و در کنار اون لزومی نداره دوست شما هر خواسته ای از شما داشت رو انجام بدید که بعدا این توقع در ذهن شما شکل بگیره که طرف مقابل هم باید همین رفتار رو در پیش بگیره

.................................................. .................................................. .......................
    یکی از بدترین مجازات های افراد در زندان سلول انفرادیهستش

و شما با دستهای خودتون این سلول رو درست کردید و خودتون رو توش زندانی کردید
    و الان دارید با نتایج این کارتون مواجه میشید

انسان موجود اجتماعی هستش و اگه بصورت انفرادی زندگی کنه هیچ وقت به کمال خودش نمیرسه

3. 2 کاربر از پست مفید معاون کلانتر تشکرکرده اند .

Hussein39 (چهارشنبه 21 خرداد 93), meinoush (چهارشنبه 21 خرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 مرداد 95 [ 08:37]
    سطح
    26
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 89
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 3 در 3 پست

Array
    بنظر شما افرادی مثل من چکار بایستی بکنن، متاسفانه شرایط کاری جوری نیست که در محیط هایی مثل کتابخونه باشم، من میخوام مستقل باشم و بتونم واسه خودم موقعیت کاری ایجاد کنم

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    مهارت های ارتباطی
    جراتمندی
    اعتماد به نفس
    دوست داشتن خودت

راجع به اینا سرچ کن همینجا بخون.
    ورزش کن که اندامت رو فرم باشه خودت بیشتر از خودت خوشت بیاد. ورزش هم می تونی با کفش مناسب و روی پنجه ی پا اروم اروم و نرم بدوی. نرو وزنه بزن ورزش های ملایم کن
    به ظاهرت در حد هماهنگی برس. ریش اصلاح کرده موهای مرتب لباس های مناسب و تمیز . نوشتی که فکر می کنن تو خیلی خشکه مذهبی هستی. خوب ظاهرت لابد شبیه اوناست. یه کمی با خودت راحت باش. به ظاهرت هم برس. نمی خواد فشن بشی. رسیدن در حدی که نشون بده تو خودتو دوست داری و با خودت راحتی

نوشتی نمی تونی خواسته ی دوستاتو رد کنی . جراتمندی باید بخونی.

اون چیزی که تو رو رنج می ده درونگرایی نیست. کم بودن مهارت های ارتباطی تو هست. درون گرا راحته با خودش. دوستاش کمترن اما عمیق تر. ارامه. کمتر حرف می زنه اما اعتماد به نفس داره نیاز باشه چیزی که باید بگه رو می گه. . .. پس این چیزایی که رنجت می ده اصلا درونگرا بودن نیست. درون گرا بودن هم خوبه تو مهارت های ارتباطیتو بهتر کن که بتونی با ادما راحت تر باشی. اعتماد به نفس و چیزای دیگه که نوشتم

یه درون گرا که مشکل دیگه ای نداشته باشه رضایت داره و شاده. تو اون مشکلات دیگه رو روشون کار کن.
    نیازی نیست سرشتتو تغییر بدی. اما نیازه که در جهت شادی خودت قدم برداری. همونطوری که معاون کلانتر گفت این زندانو ادم خودش واسه خودش ایجاد کرده. کم کم هم می تونه ازاد کنه خودشو

تو باید خودتو دوست داشته باشی و با خودت حال کنی. از ظاهرت از افکارت از رفتارت از همه چیت باید رضایت داشته باشی.

لینکا رو بعدا برات می ذارم. خودت یه کمی بگرد.

موفق باشی.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 آذر 94 [ 10:10]
    سطح
    31
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 67
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    1,932

تشکرشده 348 در 164 پست

Array
    سلام حسین آقا<br>یه سری مهارت هست مثل رفتار جراتمندانه...افزایش اعتماد به نفس و...که با مراجعه به مقالات در این تالار تا حدی به شما کمک می کنه...<br>من بر عکس شما آدم درون گرایی نیستم &nbsp;ولی همیشه یه ایراداتی تو زندگی داشتم مثل این که نه نمی تونستم به کسی بگم و از دستم هر کاری بر می اومد برای همه می کردم و من تا کارم به کسی می افتاد خیلی راحت نه می شنفتم...من به شدت از همه بدم می اومد یه جوری ذهنم این فرمان رو می داد که افراد خوب کمند..من هم تصمیم گرفتم خدمتهام به افراد رو کم کنم توی 4 دفعه در خواست کمک 2 دفعه موفق می شدم و الان خیلی پیشرفت کردم...<br>یا به علت برون گرا بودنم زود با همه دوست می شدم و به سرعت شماره تلفن به افراد می دادم و این همه دوست رو نمی تونستم مدیریت کنم و زندگیم تو تنش بود بعد شروع کردم به این که وقتی می خواستم شماره بدم شماره ها رو جا ب جا می دادم &nbsp;و خلاصه تا این که به این توانایی رسیدم که با هر کی دوست میشم لزومی نداره وارد زندگیم کنم...تازه من رو هم همه فکر می کردن خیلی مذهبی هستم و این قضیه من رو اریت می کرد چون من واقعا مذهبی نبودم و این صرفا دیدگاه افراد من رو تو لاک خودم می برد و بیشتر نمایش مدهبی داده می شد..نمی دونم کار خوبی کردم یا نه ولی این دیوارو شکوندم چون من نمی تونستم اون مذهبی باشم که دیگران یا انتطار دارن یا این که از دیدن من فرار می کردن..خوب از آهنگای روز جلوی بقیه حرف می زدم...یا حالا نمیشه در موردش حرف بزنم...خلاصه من به جنگ این چیزا رفتم<br>این مثالایی که زدم می خواستم بگم با تمرین میشه حلش کرد ....البته نه کاملا چون من به شدت برون گرام و شما به شدت درونگرا...<br>خب حالا که عضو شدی و می خوای مشکلت رو حل کنی ...یا علی...مقالات رو دنبال کن...<br>تو پارک که راه می ری اگه کسی رو زیاد می بینی شروع کن در مورد آب و هوا باش حرف بزن سر حرف رو باز کن...<br>چاقی هم که مهم نیست ....برا آدم سخت هست ولی من اگه جای شما بودم حال که لاغر شدم موضوعی بود برای ایجاد بحث با دوستان...<br>دوست من هر چه تو لاک خودت بری دیگه نمی تونی بیای بیرون....برو مهمانی..دوستات رو جمع کن بروبیرون برین کوه...اصلا برو عضو گروهایی شو که میرن تور کویر .تور کوه.....<br>هر چی با ادما حرف نزنی ادما هم بات حرف نمی زنن....من پدرم شبیه شماست ما اصلا نمی دیدمش همیشه تو اتاق خودش بود وقتی از اتاق می اومد بیرون همه می رفتیم تو اتاق چون تعجب می کردیم ولی پدرم تمرین کرد یادمه از حدود 57 سالگی به بعد به بودنش در جمع عادت کردیم و با ما حرف می زد...<br>می خوام بگم بیشتر از این چون دو تا ادم کنارم شبیه شمان ولی خوب از حوصله خارجه...

7. کاربر روبرو از پست مفید کاغذ بی خط تشکرکرده است .

meinoush (چهارشنبه 21 خرداد 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    http://www.hamdardi.net/thread-18343.html
    چگونه منفعل نباشيم ؟

دانلود کتاب صوتی هنر عشق ورزیدن - اریک فروم - کتاب های صوتی

مهارتهای ارتباطی
    اعتماد به نفس

http://www.hamdardi.net/thread-33787.html#post334072

http://www.hamdardi.net/thread-26620.html

کتابخانه مجازی ایران - دانلود کتاب صوتی راز (The Secret)

- - - Updated - - -

سنجاب بازیگوش
    ... این جمله از خودمه : "" چرا ادما دنبال دلیلی برای برای شادی میگردن ولی بی دلیل

غمگینند "" ...
    Estaf
    ...منم قبلا دقیقا همین احسا شمارو داشتم ولی حالا کاملا احساسم عوض شده
    شاید فکر کنین دلرم شعار میدم ولی نه تنها از تنهاییم ناراضی نیستم بلکه خیلی هم دوستش دارم

دلیل این احساس خوده تنهایی نیست بلکه دلیلی اصلیش ضعف اعتماد بنفس و دوست نداشتن خودمون هست
    وقتی خودمون رو زیاد دوست نداریم دلم میخواد کسی باشه این دوست داشتن رو بهمون بده
    دلم میخواد کسی بهمون بگه دوستت دارم و اگه کسی نباشه فکر میکنیم مشکل از ماست که دوست داشنتی نیستیم و همین باعث میشه خودمون رو دوست نداشته باشیم
    ...
    ...
    عزیز برات مهم نباشه حتی یکنفر دوستت نداشته باشه چون مشکل تو الان اینه که خودت خودت رو دوست نداری
    و هیچکس هم دوستت نداشته باشه برات هیچ معنایی نداره وقتی خودت خودت رو دوست داشته باشی چون میدونی که دوست داشتنی هستی

خودت ببین چرا خودتو دوست نداری اونارو تغییر بده
    ببین چیا داری که دوست داشتنیه اونارو تقویت کن
    دنبال دوست داشتن دیگران نگرد چون همونطور خودت گفتی با کوچترین مخالفت و نقص دوست داشتنشون تموم میشه
    خودت خودتو دوست داشته باشی شک نکن اونوقت میبینی چطور دیگران محتاج دوست داشته شدن از طرف تو میشن
    میشل

... عدم توانایی در تبدیل "مشکل" به "مسئله"، و بعد هم حل مسئله ...
    - - - Updated - - -

موفق باشی.

9. کاربر روبرو از پست مفید meinoush تشکرکرده است .

کاغذ بی خط (چهارشنبه 21 خرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)