آره ولی اگه من 10 کیلو اضافه کنم، همسرم تا بعد بچه اول 15تا اضافه کرده، اختلاف میشه 10 کیلو:d
کلا زدی تو کار مسخره
گفتن این حرف که زیبایی عادی میشه آسونه، ولی فکر نکنم کسی بتونه قبل از تجربه کردن، قلبا قبولش کنه(واج آرایی ق؟؟)
تشکرشده 8 در 6 پست
آره ولی اگه من 10 کیلو اضافه کنم، همسرم تا بعد بچه اول 15تا اضافه کرده، اختلاف میشه 10 کیلو:d
کلا زدی تو کار مسخره
گفتن این حرف که زیبایی عادی میشه آسونه، ولی فکر نکنم کسی بتونه قبل از تجربه کردن، قلبا قبولش کنه(واج آرایی ق؟؟)
تشکرشده 6,499 در 1,515 پست
شما برای اینکه بفهمید اون دختر خانم بعدا از نظر هیکل چه طوری میشن باید به مادرشان نگاه کنید.ببینید ایشون بعد از بارداری چاق شدند یا نه.البته تعداد بچه هم مهمه.
فرهنگ 27 (پنجشنبه 15 فروردین 92)
تشکرشده 53 در 16 پست
اما اینجور که شمامیگید قدش 179 وزنش 65. فکر نمیکنم چاق باشه هاتازه خانومه خوشتیپیم باید باشن. نمیدونم والله![]()
تشکرشده 8 در 6 پست
آقاquick جلسه دیگر به خواستگاری رفتین؟ با هم بیرون رفتین؟ چی شد؟
تشکرشده 8 در 6 پست
خیر، بخاطر درس و دانشگاه اومدم تهران، فعلا فرایند خواستگاری در حال تعلیق هست![]()
تشکرشده 594 در 190 پست
اونایی که میگن اگه اینده هیکل خانومو میخواین تصور کنید به مادرش نگاه کنید باید بگم که این موضوع اصلا علمی نیست و مثال نقضشم خودمم. راهنمایی علمی بفرمایید لطفا:cool:![]()
تشکرشده 18 در 13 پست
نطرات دوستان محترم ولی این اواخر رفتم خاستگاری یک خانم که قد و هیکلش از من بلند تر بود ، اصلا حس خوبی بهم دست نداد !!
سلام آقا Qick ! حالا که شما اومدین تهران و دانشگاه و فعلا خواستگاری در حالت تعلیق هست می خواستم بهتون پیشنهاد بدم که در این مدت از مرکز مشاوره خود دانشگاهتون استفاده کنید. چون برای دانشجوها خیلی ارزون در میاد(فقط 2000 تومان).تمام دغدغه هاتون را اونجا مطرح کنید.(اختلاف جسه و به نظرم سن را هم مطرح کنید)خیلی مفیده.من امتحان کردم.
در ضمن مشاور من یک کتاب به نام (ازدواج بدون شکست) نویسنده : ویلیام گلاسر.ترجمه دکتر علی صاحبی معرفی کرد.(از اینترنت هم می تونین دانلود کنین).
گفتم چون اول راه هستین،بهتره با دید بهتری به ازدواج و مساله انتخاب نگاه کنید.
راستی این فاصله را خیلی زیاد نکنیدها چون ممکنه اون خانم خواستگارای دیگه ای داشته باشن
موفق باشید
تشکرشده 135 در 56 پست
بستگی به خودتون داره که چطور فکر بکنید، از نظر من بهتر اینه که مرد از زن قد بلندتر باشه.
این فردی که ازش نشونی دادین خیلی شبیه به فیزیولوژی یکی از آشناهای ماست! احتمالا اول اسم و فامیلشون س.ش نیست؟:d
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)