واقعا یک سیم کارت عوض کردن گوشی نو خریدن انقدر سخته؟؟؟؟؟؟
مهساجان قبول کن دمبال توجیهی تا کارات خوب جلوه بدی شوهرت بزار کنار خدا این وسط چی میگه به نظرم اگر فقط عکس العمل شوهرت در برابر کارات برات مهمه پس کاری رو بکن که دلت میخواد وبزار اون تکلیفشو بدونه مهسا این روحیاتی که توداری کمترشو منم دارم البته خانواده بسته تری دارم والان با این حرفات ترسیدم از ایندم من میفهمم چی میگی وحتی اون غلبه هرو هم خوب درک میکنم منم کسیرو خیلییییی دوست دارم اما خیلی وقتا میخوام تایید پسرایی بگیرم که شاید واقعا هم ازشون بدم میاد مهسا اول با خودت کنار بیا وتکلیف اون شوهر بیچارتم مشخص کن اینکه کی هستی وتا اونم بدونم با چه مهسایی روبرو تو داری به خاطر علاقش ازش سواستفاده میکنی مهسا بیشترین چیزی که نیاز داری غرور اما غرور بابت شخصیتت بفهمی که چجوری نگات میکنن ارزش رو در خودت بزاری که اونا حق ندارن من رو اینطوری ببینن حق ندارن فکر کنن شوهرم بی غیرته ومنم یه زن باز وخراب وبی وفام واز اون بیشتر متوجه بشی که خداوند داره نگات میکنه
موقع شیطونیات شاید کسی اون نیت درونیت نفهمه حتی خودت!
اما مسلما خداوند داره نگات میکنه از نیتات باخبره وعمیقا گذشته وحال واینده این نیت وتصمیمتو میدونه
ایا خدا برای بنده اش کافی نیست؟
مهسا جان جواب این ایه رو بده ایا خدا برات کافی نیست بهتر نیست؟
نیازی نیست لنز بزاری خدای نکرده چیزیت شه وبدتر زده شی ولی من جات بودم همین الان با قیچی تمام مانتوهای جلف وبدمو میچیدم وبا پسرم باهم کاردستی میساختیم وقبل از مهمونیا هزارتا صلوات میفرستادم از شوهرم میخواستم دیگه به من نگه اینارو بپوش ویا جلف شو
مهسا حتی اگه نفست خواست پشیمونت کنه مثلا لباست نچینی روش کم کن یه قیچی بزرگ وسط لباس بزن بعد بگو دیگه کارمو کردم
و دراخر مهسا خدات دوست داشته باش
شوهرت دوست داشته باش
وخودتو دوست داشته باش.

علاقه مندی ها (Bookmarks)