سلام دوستان. حالتون خوبه؟
شما هم اینو شنیدین میگن اون دخترایی که انگشت دومی پاهاشون از شست بلندتره زبونشون برای شوهرشون درازه؟
منم قبلاها همینجوری بودم و هی همه بهم میگفتن تو زبونت بعدا برای شوهرت درازه!
امروز یهو دیدم مطالعات در مورد برابری حقوق زن و مرد تاثیر گذاشته و انگشت دومیه شده هم قد شستم. %-|
به جان خودم کوتاه شده.
حالا نگرانم نکنه کوتاه تر بشه پس فردا تو سری خور بشم؟ :'(
آقا من دیگه مطالعه نمیکنم. همین قدر برابری بسه!
:-)))))
دیگه از دست استاد زده به سرم، از اونوری افتادم الکی خوشم! شما به بزرگی خودتون ببخشید.
____________-___-_-_--_________________________________________________
راستی یه چیز باحال دیگه هم براتون تعریف کنم.
جمعه هفته قبل که خوابیدم که صبح برم دانشگاه، خواب بچه های دبستان رو دیدم. خواب دیدم هممون توی یه اتوبوس از اون اتوبوس ایران پیما قدیمیا نشستیم داریم میریم اردو. توی همین سن الان بودیم. ولی بچه های دبستان بودن. رسیدیم یه جایی همه پیاده شدن جز من. اونا هم پیاده شدن و با هم راه افتادن رفتن. بعدشم من نمیدونم چرا نشستم پشت فرمون و رانندگی هم بلد نبودم و کلی اکشن و مخاطره امیز رانندگی میکردم و نمیدونم دنبال چی بودم که فکر میکردم باید این اتوبوسه رو برسونم یه جایی. خلاصه نزدیک بود با یه تریلی شاخ به شاخ بشم که بیدار شدم.
صبح رفتم دانشگاه و رفتم ازمایشگاه و عصر خورد و خسته برگشته بودم خوابگاه که یه شماره غریب بهم زنگ زد. جواب دادم. یه خانم بود و احوالم رو میپرسید. من نشناختم. معرفی که کرد یکی از همکلاسی های دبستانم بود. گفت یه گروه توی تلگرام از بچه های دبستان هستن و قرار شده فردا فلان جا دور هم جمع بشیم و معلم پنجم هم هست و تو هم بیا.
کلی شگفت زده شده بودم. فرداش هم به هر دری زدم کارام زود انجام بشه و بتونم برسم به قرار نشد. خلاصه همه دور هم جمع شده بودن و کلی هم عکس گذاشتن از اون ملاقاتِ بعد از 20 سال توی گروه. خیلی باحال بود.
تو عمرمون رویای صادقه ندیده بودم که دیدم :-)))
حیف شد که نشد برم ببینمشون. ولی به جاش منم توی گروه اد کردن و کلی عکس هم از اون ملاقاتشون فرستادن توی گروه. خیلی حس عجیبی بود دیدنشون بعد از این همه سال حتی توی عکس.
تازه همه عکس منو که دیده بودن میگفتن اصلا عوض نشدی و همون شکلی هستی و خیلی خوب موندی.. از مزیتهای مجرد بودنه دیگه d-:

)

علاقه مندی ها (Bookmarks)