سلام امیدوارم حال همگی خوب باشه
و دهه کرامت سرشار از خیرو شادی برای هممون باشه
پوه عزیزم دختر نازنینمنم بهت تبریک میگم
پیامهاتو چرا چک نمیکنی جممممممم![]()
تشکرشده 2,354 در 759 پست
سلام امیدوارم حال همگی خوب باشه
و دهه کرامت سرشار از خیرو شادی برای هممون باشه
پوه عزیزم دختر نازنینمنم بهت تبریک میگم
پیامهاتو چرا چک نمیکنی جممممممم![]()
Mvaz (یکشنبه 23 خرداد 00), Pooh (یکشنبه 23 خرداد 00), شمیم الزهرا (دوشنبه 24 خرداد 00), طنین باران (یکشنبه 23 خرداد 00)
تشکرشده 3,096 در 1,314 پست
سلام.
عه، چه خوب که صندلی داغ گذاشتید.
من که نمیتونم شرکت کنم. ولی امیدوارم به همه خوش بگذره:)
الهه، ایمیلتو چک کن.
ویرایش توسط Pooh : یکشنبه 23 خرداد 00 در ساعت 20:43
Mvaz (چهارشنبه 26 خرداد 00), الهه زیبایی ها (چهارشنبه 26 خرداد 00), شمیم الزهرا (دوشنبه 24 خرداد 00), طنین باران (یکشنبه 23 خرداد 00)
تشکرشده 1,128 در 455 پست
انسان در جستجوی معنا
وقتی روانپزشک اتریشی دكتر ویکتور فرانکل پس از سه سال اسارت در اردوگاه های کار اجباری (در سخت ترين شرايط) آلمان نازی آزاد شد، به یک نتیجهٔ مهم علمی دست یافت که بعدها یکی از مکاتب مهم روانشناسی به نام «معنا درمانی» يا «لوگو تراپی» شد.
او در پی تجربه شخصی و مشاهده زندانیان دیگر نتیجه گرفت که انسانها قادر هستند هر رنج و مشقتی را تحمل کنند، مادام که در آن رنج و مشقت «حکمت » خاصی را درک کنند.
به عنوان مثال، اگر دو برادر همسان را به مدت سه سال هر روز به بدترین شکل کتک بزنند و به اولی بگویید کتک خوردنش جزئی از یک تمرین ورزشی است و به دومی هیچ دلیلی برای کتک خوردنش ارائه ندهید، برادر اول بعد از سه سال به ورزشکاری قوی با اعتماد به نفس بالا و برادر دوم به انسانی حقیر و سرشار از عقدهها و کینهها تبدیل می شود.
کتک خوردن و رنج برای هر دو یکسان است اما تفاوت در حکمتی است که می تواند به رنج کشیدن «معنا» بخشد. یکی به امید روزهای بهتر رنج می کشد و دیگری با هر ضربه خرُدتر و حقیرتر می شود.
اینکه چگونه با سختیها و مشقتهای زندگی کنار بیاییم و به آنها واکنش نشان دهیم، نهایتاً محصول یک «تصمیم شخصی» است. میتوانیم تصمیم بگیریم به سختیها و مصائب اجتنابناپذیر زندگی از منظر «معنا و حکمت» نگاه کنیم تا در پسِ هر ضربهٔ روحی و هر لطمهٔ جسمی تنومندتر، مقاومتر و آگاهتر بیرون بیاییم یا اینکه تصمیم بگیریم در بهترین حالت یک «قربانی منفعل» با حیاتی پر از غم باشیم.
دکتر ویکتورفرانکل روان پزشک معنا گرا برای معنا بخشیدن به زندگی سه راه پیشنهاد می کند:
1- اگر انسان چیزی خلق کند،زندگی اش می تواند با معنا باشد، (در اینجا انسان از خود سئوال می کند : من برای چه زنده هستم؟)
2- انسان معنا را در شیوه تجربه کردن زندگی ، یا کسی را دوست داشتن،می بیند.(در اینجا انسان از خود می پرسد:من برای چه کسی زنده هستم؟ )
3- انسان معنا را در بحبوحهٔ مشکلات سنگین در می یابد.طرز برخوردی که ما نسبت به رنج انتخاب میکنیم.
در جایی که ما با یک سرنوشت غیر قابل تغییر روبرومی شویم. مثلاً (یک بیماری غیر قابل علاج، مرگ یک عزیز، یک موقعیت ناامید کننده و ...)در این جاست که زندگی را معنا میکنیم (در اینجا انسان از خود می پرسد: چرا نگرش مثبت در برابرسرنوشت غیر قابل تغییر و اجتناب ناپذیر نداشته باشم؟) دکتر ویکتور فرانکل معتقد است که درست در جایی که ما با یک موقعیت روبه رومی شویم که به هیچ روی نمی توانیم آن را تغییر دهیم از ما انتظار می رود که خود را تغییر دهیم،رشد کنیم ، بالغ شویم واز خود فراتر رویم...
dooo (شنبه 29 خرداد 00), Mvaz (چهارشنبه 26 خرداد 00), Niagara (چهارشنبه 26 خرداد 00), Pooh (جمعه 28 خرداد 00), لاله123 (چهارشنبه 26 خرداد 00), الهه زیبایی ها (چهارشنبه 26 خرداد 00), سحر بهاری (چهارشنبه 26 خرداد 00), شمیم الزهرا (پنجشنبه 03 تیر 00)
تشکرشده 1,848 در 755 پست
سلام خانم طنین عالی بود،
نمیدونم برداشت خودتون رو نوشتین یا خلاصه از جایی بود، در هر صورت این کتاب خیلی نکات آموزنده خوبی داره، اگر بشه ادامه اش بدین خوب میشه،
-----
البته یه تاپیک خوب اگر ایجاد کنید که عمومی تر باشه، و دوستان از این دست کتاب های خودشون رو به طور خلاصه اونجا بگذارند خیلی خوب میشه، مثلاً آقا غلام کتاب قدرت عادت رو خونده، میتونه تو اون تاپیک بیاد خلاصه و چکیده اش رو بگذاره تا باقی اگر براشون جذاب بود برن بخونن
Pooh (جمعه 28 خرداد 00), لاله123 (چهارشنبه 26 خرداد 00), الهه زیبایی ها (چهارشنبه 26 خرداد 00), سحر بهاری (چهارشنبه 26 خرداد 00), شمیم الزهرا (پنجشنبه 03 تیر 00), طنین باران (پنجشنبه 27 خرداد 00)

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست
درود
آقای راشومون قبلتر بهتون توصیه هایی کردیم نمیخوام حرف های جدید باعث ایجاد سردرگمی براتون بشه پس لطف کنین با نظر مشاورتون پیش برید و با او صحبت کنین .
موردی که اشاره کردین خانمم بهم حق میده که ازش انتفام بگیرم و بهش خیانت کنم ...
این از اون حق دادن های شیطانی هست که در نهایت شما هم شبیه به او خواهید شد. اونوقت دیگه هر کاری بکنید و هر چه بگید و به سراغ هر حقوقی برید چون یکی شبیه به خودش هستین براتون سراسر آسیب و پشیمانیست. اونوقت خدایی ناکرده این احساس حماقت پر رنگ تر خواهد شد.
خوبی مشاوره رفتن این هست که شما تحت تاثیر احساسات تصمیم نمیگیرین و طی این مدت آگاه تر میشین و میتونین تصمیم بهتری بگیرین و در آینده دچار پشیمانی نخواهید بود، میتونید با گذشته کنار بیاید و در گذشته دست و پا نزنید.
![]()
Mvaz (چهارشنبه 26 خرداد 00), Pooh (جمعه 28 خرداد 00), لاله123 (چهارشنبه 26 خرداد 00), اقای نجار (یکشنبه 13 تیر 00), اثر راشومون (چهارشنبه 26 خرداد 00), شمیم الزهرا (پنجشنبه 03 تیر 00), طنین باران (پنجشنبه 27 خرداد 00)
تشکرشده 423 در 177 پست
جناب اثر راشومون متاثر شدیم . امیدواریم به امید خدا مشکلتون هر چی زودتر حل بشه . طنین باران مطلب خوبی نوشت در پستشون . درد و رنج ها گاهی دست ما نیست و طبیعتا اگه نگاهمون درست بشه باعث رشد ما هستن .. اگه نگاهمون به درد ها و رنج ها شکست باشه اون ها تبدیل میشن به زجر ها . به نظر زجر را خودمون برای خودمون درست می کنیم . در مسائل روانشناسی برای همین این سه از هم تفکیک میشن . زجرها ما را در بن بست ناراحتی های و چراهای قلبیمون قرار میدن و نمی گذارن بهتر به مسئله نگاه کنیم .زجرها نمی گذارن خودمون و دیگران را ببخشیم و یا راه حلی پیدا کنیم ، طبیعتا برآیند آن افسردگی و ناراحتی هست . به نظرم نگاه زجر تبدیل بشه به درد و رنج . درد و رنج قابل حل هستن و گاهی لازمه رشد انسان . این تفکیک بهتون کمک می کنه . وقتی این را انجام دادین یک بار دیگه با روانشناستون حرف بزنین و مشکل را مرور کنین . شاید تونستید دوباره با همسرتون شروع کنین و اگه هم نتونستن زجری نیست و راحتر می تونین انتخاب دیگری را بررسی کنین . شاید خیلی از مشکلات ما عدم تفکیک این سه مورد هست . خودتون را بازنده ندونین . اون زجر هست که به انسانها القا میکنه بازنده هستن . رنج ها به انسان نگاه رشد و شروع دوباره القا می کنن . پاینده باشین .
ویرایش توسط Niagara : چهارشنبه 26 خرداد 00 در ساعت 18:59
ammin (شنبه 29 خرداد 00), Mvaz (چهارشنبه 26 خرداد 00), Pooh (جمعه 28 خرداد 00), لاله123 (چهارشنبه 26 خرداد 00), اثر راشومون (چهارشنبه 26 خرداد 00), شمیم الزهرا (پنجشنبه 03 تیر 00), طنین باران (پنجشنبه 27 خرداد 00)
به نظر من با مزه بود
https://www.instagram.com/p/CQPGRlUJ...dium=copy_link
شمیم الزهرا (پنجشنبه 03 تیر 00)
تشکرشده 552 در 282 پست
امروز عجیب ترین شنبه زندگیمه
از یه طرف خوشحالم از یه طرف ناراحت
Mvaz (شنبه 29 خرداد 00)
تشکرشده 1,128 در 455 پست
Mvaz (سه شنبه 01 تیر 00), سحر بهاری (سه شنبه 01 تیر 00), شمیم الزهرا (پنجشنبه 03 تیر 00)
سلام خانم wisdom
حالتون چطوره؟ من همیشه تو فکرتون هستم. الان اومدم دیدم آنلاین شده بوده اید. گفتم یه احوال بپرسم.
خوب هستید؟ خانواده خوبن؟
Mvaz (پنجشنبه 03 تیر 00), سرشار (جمعه 04 تیر 00), طنین باران (چهارشنبه 02 تیر 00)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)