I beg to differ????!!
تشکرشده 2,261 در 917 پست
I beg to differ????!!
تشکرشده 6,911 در 1,649 پست
سلام پوه
وقتی این جمله ت رو خوندم که مادرم دیگه دردی نداره، چند روز توی خلاء بودم...
مادر من هم از 29 سالگیش تا حالا دائما درد داره. ای کاش می تونستم دردهاش رو به خودم منتقل کنم تا فقط چند روز بدون هیچ دردی زندگی کنه. اما پایان دردهاش، فقط با پایان زندگیش امکان پذیر می شه.
نمی تونم غصه هام از این واقعیت رو توصیف کنم... و نمی تونم تجسم کنم وقتی در موقعیت تو باشم چه حالی خواهم داشت...
من رو هم در غم خودت شریک بدون. هرچند سهم من از غمت قابل مقایسه با سهم خودت نبود، ولی خیلی دردناک بود...
![]()
gholam1234 (شنبه 27 دی 99), Mvaz (شنبه 27 دی 99), Pooh (شنبه 27 دی 99), باغبان (پنجشنبه 02 بهمن 99), تبسم آسمانی (شنبه 27 دی 99), زن ایرانی (یکشنبه 28 دی 99), سحر بهاری (یکشنبه 28 دی 99)
تشکرشده 1,106 در 598 پست
با سلام و احترام
لطفا ما کاربران خطوط قرمز همو رعایت فرماییم تا کمکی بهتر و شایسته تر به کاربران داده شود.
باغبان (پنجشنبه 02 بهمن 99), تبسم آسمانی (شنبه 27 دی 99), سحر بهاری (یکشنبه 28 دی 99)
تشکرشده 8,211 در 1,575 پست
پوه عزیز
چند لحظه ای است که خبر دردناک فوت مادر عزیزت را متوجه شدم.
همیشه تسلیت گفتن برام سخت بوده چون می دونم برای شنونده شنیدنش سخت تره، قسم به عظمت اسم مادر، اشک امان نمی ده تا بگم چقدر محزون شدم از شنیدن این خبر.
می دونم لحظات سختی رو داری می گذرونی و هیچ کس و هیچ چیز نمی تونه تسلی بخش قلب رنجور تو باشه، اما بدون دوستانی داری که تا به حال تو رو ندیدن ولی از غم تو چشم هاشون پر و خالی از اشک می شه.
از خدا برای شما و خانواده عزیزت طلب صبر دارم.
Mvaz (یکشنبه 28 دی 99), Pooh (دوشنبه 29 دی 99), الهه زیبایی ها (یکشنبه 28 دی 99), باغبان (پنجشنبه 02 بهمن 99), تبسم آسمانی (دوشنبه 29 دی 99), زن ایرانی (دوشنبه 29 دی 99), سحر بهاری (یکشنبه 28 دی 99)
تشکرشده 3,096 در 1,314 پست
سلام.
خانم میشل و خانم بی نهایت عزیز.
خیلی از همدردی شما ممنونم.
امیدوارم خدا همه رفتگان رو رحمت کنه.
انشالله همیشه سلامت باشید و خدا عزیزانتون رو براتون حفظ کنه.
Mvaz (دوشنبه 29 دی 99), افسونگر (سه شنبه 30 دی 99), باغبان (پنجشنبه 02 بهمن 99), تبسم آسمانی (دوشنبه 29 دی 99)
تشکرشده 351 در 126 پست
سلام پوه عزیز. من همیشه خواننده خاموش تاپیکهاتون بودم و بخاطر شخصیت محکمی که داشتی تحسینت می کردم.با شنیدن این خبر خیلی متاثر شدم و از صمیم قلب به شما تسلیت میگم. جملات و کلمات از بیان حس همدردی قاصرن,
Mvaz (چهارشنبه 01 بهمن 99), Pooh (چهارشنبه 01 بهمن 99), باغبان (پنجشنبه 02 بهمن 99), تبسم آسمانی (سه شنبه 30 دی 99)
تشکرشده 435 در 224 پست
سلام
متشکرم از عزیزانی که برای مریض مون دعا کردند
دعای مشلول و سوره یس براتون میخونم
شکر خدا فعلا نیاز به دیالیز نیست کراتین شون یه شماره اومد پایین اما هنوز بالاست ممنون میشم بازهم براشون دعا کنید هنوزم بی حال هستند اما الحمدالله از بیمارستان مرخص شدند
التماس دعا![]()
تشکرشده 6,060 در 1,481 پست
سلام به همگی.
پوه عزیز تسلیت من رو هم پذیرا باشید. من اینقدر از خوندن خبر فوت مادرتون شوکه شده بودم که اون روزا اصلا نمی تونستم بیام بهت تسلیت بگم.
روح ایشون قرین رحمت الهی و آرامش.
امیدوارم مثل همیشه بتونی از این فقدان بزرگ هم به عنوان پله ای جهت رشد خودت استفاده کنی.
مواظب خودت باش و امیدوارم بتونی این دوران رو با کمترین تنش سپری کنی.![]()
Mvaz (چهارشنبه 01 بهمن 99), Pooh (چهارشنبه 01 بهمن 99), الهه زیبایی ها (چهارشنبه 01 بهمن 99), باغبان (پنجشنبه 02 بهمن 99)
سلام.
افسونگر مهربان و صبای عزیز.
از هر دو شما خیلی ممنونم.
لطف دارید.
امیدوارم لایق این لطف و محبتهای شما و سایر دوستان باشم.
براتون آرزوی سلامتی میکنم و امیدوارم در کنار عزیزانتون شاد باشید.
سلام جناب باغبان.
خوشحالم که برگشتید و حالتون خوبه.
wisdom (یکشنبه 05 بهمن 99), باغبان (یکشنبه 05 بهمن 99), تبسم آسمانی (سه شنبه 07 بهمن 99)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)