سلام ، نام کاربری sahar51 رو در لیست کاربران آنلاین دیدم عزیزم حال تون خوبه؟ اگر اینجا رو می خونید از خودتون بگید
من تاپیک های شما رو دنبال می کردم و به فکرتون بودم دلم میخواد بدونم چی کار کردید با توجه به آخرین تاپیک تون .
الآن خوبین ؟
تشکرشده 435 در 224 پست
سلام ، نام کاربری sahar51 رو در لیست کاربران آنلاین دیدم عزیزم حال تون خوبه؟ اگر اینجا رو می خونید از خودتون بگید
من تاپیک های شما رو دنبال می کردم و به فکرتون بودم دلم میخواد بدونم چی کار کردید با توجه به آخرین تاپیک تون .
الآن خوبین ؟
تشکرشده 2,261 در 917 پست
دیگه با این شرایط واقعا فکر کردن به ازدواج کار درستی نیست بنظرم. شرایط بحرانی اقتصادی واقعا ریسک این کار رو خیلی بالا برده.
من خودم خیلی خوشبینم به همه چی، ولی با این اوضاع با اسکارفیس عزیز موافقم. خیلی خیلی خیلی سخت شده ....
scarface (شنبه 05 مهر 99), الهه زیبایی ها (جمعه 04 مهر 99)
تشکرشده 6,060 در 1,481 پست
سلام به همگی
چند روز پیش یکی از دوستان داشت در مورد مراحل راه افتادن دخترش حرف می زد. اینکه الان تا چند روز پیش همه تلاشش رو این بوده که دستش رو بگیره و بلند شه ولی الان داره روی اینکه وقتی ایستاده و میخواد بشینه کار میکنه
بعدش من بحث رو بردم به این سمت که ما از اولی که وارد این دنیا شدیم در حال تمرین مهارت های مختلف هستیم ولی مثلا چند سال بعد از یادگیری یه مهارت اصلا یادمون نمیاد روزهای اول چقدر تلاش کردیم و وقت گذاشتیم برای یه سری مهارت ها. حتی گاهی فکر می کنیم از اول همین جوری بودیم و طرز فکرمون در مورد یه سری مسایل همین بوده!
در همین راستا امروز بعد از مدت ها یه سر به تاپیک هایی که ۱۰- ۱۱ سال پیش اینجا باز کرده بودم زدم! چقدر جالب بود! دقیقا مثل همون دختر کوچولویی که یه روزهایی داشته یاد می گرفته چطور دستش رو به جایی بگیره تا بایسته, بودم و یه روزهایی هم داشتم روی مهارت فرود آمدن کار می کردم کخ کمتر آسیب ببینم.
یادم رفته بود که یه سری مهارت ها رو من اینجا یاد گرفتم و فکر می کردم اینها جزو طبیعت و خصوصیات اخلاقی من بوده از اول!!
بگذریم از مرور خاطرات!
فقط خواستم بگم خوشحالم که یه روزهایی پاتوقم همدردی بودو خیلی چیزها از اینجا یاد گرفتم.
هنوز هم پروسه یادگیری ادامه داره و البته پروسه عملی کردن دانسته ها. گاهی دلم می خواد می تونستم اینجا بیشتر وقت بگذارم که متاسفانه امکان پذیر نیست.
برای همه مردم سرزمینم و علی الخصوص همدردی های عزیز آرزوی سلامتی و شادی دارم.![]()
Mvaz (شنبه 05 مهر 99), فرشته مهربان (یکشنبه 06 مهر 99), آنه ماری (شنبه 05 مهر 99), افسونگر (یکشنبه 06 مهر 99), الهه زیبایی ها (یکشنبه 06 مهر 99), تبسم آسمانی (یکشنبه 06 مهر 99), سحر بهاری (شنبه 05 مهر 99), شمیم الزهرا (شنبه 05 مهر 99)

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست
Mvaz (شنبه 05 مهر 99), تبسم آسمانی (یکشنبه 06 مهر 99), شمیم الزهرا (شنبه 05 مهر 99)
تشکرشده 435 در 224 پست
سلام
ضعیف و ناتوان شدم از یه طرف درد استخوان ، از طرفی هم اعصابم ضعیف شده البته چند روزه که اپتی وومن میخورم حالا تا اثر کنه زمان میبره برام صلوات می فرستید تشکر
به اثر دعا بیشتر از اثر دارو اعتقاد دارم
منم براتون دعا می کنم![]()
gholam1234 (شنبه 05 مهر 99), Mvaz (شنبه 05 مهر 99), افسونگر (یکشنبه 06 مهر 99), شمیم الزهرا (شنبه 05 مهر 99)
تشکرشده 2,261 در 917 پست
Mvaz (شنبه 05 مهر 99), شمیم الزهرا (شنبه 05 مهر 99)
تشکرشده 2,354 در 759 پست
سلام به همگی
امیدوارم حالتون خوب باشه
خوشحال میشیم وقتی اسم های قدیمی هارو میبینیم...
خانم صبا خانم آی تک....خانم آی تک ازدواجتون مبارک
خوشبخت اولاسوز کُرپه تِلی داریاسوز
نه واقعا خودم گفتم...حالا اگه شماهم شامل میشین . . .اره مشخصه خودتو داری میگی
امضای من داد میزنه من ترس ها وناامنی هایی دارم....
نه نمیدونستم خط فقر و ... بماند حالا مکان عمومیه...
من اینجوری نگاه نمیکنم....پدر من هیچ وقت شرمنده من نبوده...در نگاه من خیلی هم شریفه....و منم به دلیل فقرم شرمنده بچه ام نخواهم شد...شرمنده ی نگاه بچه م نباشم که یه چیز ساده ازم بخواد و نتونم تهیه کنم
نخواستم ناراحتتون کنم...ولی انگار . . .هم شمارو ناراحت کردم هم pooh رو
منم خیلی وقته میخوام دیگه اینجا نیام...ولی نمیشه...امیدوارم برای شما هم نشه:))
میبینم اون روزی که یهو مثل خیلی های دیگه پیداتون بشه بعد مثلا با هم تیمی هاتون مشورت کنید مثلا بگید
حاج کرای از وقتی به خانومم گفتم اب و تفت بده موقع اشپزی غذاهاش خیلی خوشمزه تر شده :)
یا مثلا تاپیک بزنیدشماها چی کار میکنید انقدر زود زود ظرف شستن و تموم میکنید ...من از دیروز دارم میشورم تموم نمیشه!:))
.................................................. ..........................
زندگی بخت ازمایی نیست که ما شانسمون امتحان کنیم بعد رخت ببندیم بریم!!
شب داره ولی روزهاش طولانی تره.
Every time you feel like you can't go on
You feel so lost and that you're alone
All you see is night
and darkness all around
You feel so helpless
You can see which way to go
Don't despair &never lose hope
Cause Allah is allways by your side .
InshaAllah you'll find your way.
gholam1234 (یکشنبه 06 مهر 99), Pooh (یکشنبه 06 مهر 99), آی تک (دوشنبه 07 مهر 99), شمیم الزهرا (یکشنبه 06 مهر 99)
تشکرشده 2,261 در 917 پست
ویرایش توسط gholam1234 : یکشنبه 06 مهر 99 در ساعت 08:51
شمیم الزهرا (یکشنبه 06 مهر 99)
تشکرشده 2,402 در 566 پست
الهه یک ماچ محکم از طرف من خودتو بکن![]()
gholam1234 (یکشنبه 06 مهر 99), Pooh (یکشنبه 06 مهر 99), الهه زیبایی ها (سه شنبه 08 مهر 99)
تشکرشده 371 در 127 پست
سلام به همگی. خوبین؟ خوشین؟ غلام چطوری اخوی؟ حاج کرای باغبان کجاس؟ 2jz؟ mvaz؟ محمد 29؟ زونیام؟ همه خوبین؟ رد میشدم گفتم یه سری بزنم. چه خبرا؟ همگی همچنان یالقوز به سر میبریم؟ :)
این چند ساله به خاطر مریضی پدرم بیمارستان زیاد میرفتم. کم نمیدیدم پدرایی که تو مکالمه های یواشکیشون با تلفن دنبال پول بودن برای خرج دوا درمون بچه هاشون. خدا رو شکر که پدرت شرمنده ت نیست ولی دیدم پدرایی که شرمنده شدن. تا آخر عمرشون شرمنده شدن....
قبلا هم گفته بودم، پول لزوما خوشبختی نمیاره ولی فقر عین بدبختیه. نکبت و سیاهی از سر و روش میباره. بی پول باشی عزیزترین کست هم کمتر قبولت داره. تلخه ولی حقیقته متاسفانه.
قبولش سخته ولی تو زندگی یه قسمتایی هست و یه مسائلی پیش میاد که ما کنترلی روشون نداریم. به خاطر همین باید بدونی چه موقعی از اون مرحله کنار بکشی و بگذری. اصرار و تلاش تو کار نشدنی احمقانه س. حالا منو قبول نداری ولی به حافظ اعتماد کن :)
به نظر من سعی کن تو زندگی زیاد با انشالا ماشالا جلو نری. حضرات با همین سیستم دارن مملکتو اداره میکنن که وضعمون اینه :)
ویرایش توسط scarface : جمعه 19 دی 99 در ساعت 11:50
gholam1234 (جمعه 19 دی 99), Pooh (شنبه 20 دی 99), آرام 10 (شنبه 20 دی 99), الهه زیبایی ها (شنبه 20 دی 99)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)