پو جان من دنبال این نیستم که از مدیر برای دوستی مجوز بگیرم، ببین یکبار دیگه همون بند ۴ رو بخونیم. مدیر همدردی نوشته عملا زندگی زناشویی شما شروع شده و روح زندگی بین شما جریان داره،
خب معنی زندگی زناشویی چیه؟؟
معنی روح زندگی چیه؟؟
زندگی مگر جز این نیست که دو نفر با همدیگه مراوده دارن و انیس و مونس هم میشن؟!!
اول از همه میخوام مدیر همدردی دقیقا فرق دوستی و ازدواج موقت رو برام بگه(به غیر از مسئله شرعیش چون من خودم میدونم که افرادی هستن که دوست هستن و حتی صیغه هم میخونن ولی از ترس قضاوت به اطرافیان نمیگن.)
و سوال دوم که دقیقا سوال من اینجاست که مدیر چه چیزی رو در این رابطه دیده که به استارتر گفته نیاز هست مسئولانه تر تصمیم بگیره؟؟؟
آیا رابطه جنسی تعهد آوره؟؟
آیا شناخت در دوره ۶ ماهه تعهد آوره؟؟
آیا اطلاع خانواده ها تعهد آوره؟؟؟
آیا عشق و علاقه تعهد آوره؟؟
آیا گرفتن خونه مجردی و داشتن زندگی روزانه در کنار فرد تعهد آوره؟؟
آیا تقبل مسائل مالی تعهد آوره؟؟
و ....
خب اگه قراره هر کدومشون یا همه شرایط با هم تعهد آور باشه پس دوستی هم تعهد آفرین است!
مدیر معمولا نگاه از بالا به پایین به کاربران داره و معمولا پستهایی مثل پست من حذف میشه و شاید هم خودم اینجا بن و قطع دسترسی شدم در صورتی که برای من با توجه به نوع مشاوره دو پهلوی مدیر به عنوان یک روانشناس در این سایت سوال ایجاد شد و معمولا امثال سوال من به بهانه ایجاد حاشیه برای تاپیک حذف خواهد شد! و یا جواب قانع کننده ای دریافت نخواهم کرد!
مدیر جان فکر کنم تا الان متوجه منظور من شدید، من دوست پسر ندارم و دنبال دوستی هم نیستم که اینجا دنبال مجوز گرفتن از شمای نوعی باشم،حرف من اینه تعهد در قلب آدمهاست نه در شکل رابطه شون............چیزی که برای شما روانشناس ها تیغ دولبه هست!!!
ایام به کام
پ.ن: من علاوه بر بند ۴ بلکه کل کامنت مدیر رو چند بار خوندم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)