به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 20 تیر 98 [ 23:45]
    سطح
    37
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 49
    Overall activity: 40.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 259 در 107 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pooh نمایش پست ها
    سلام. خندون جان، ببخشید من میپرم وسط. اگر لازم باشه خود مدیرهمدردی توضیح تکمیلی خواهند داد. اما فقط خواستم بگم که کسانی که این پست شما رو میخونن، کل مورد 4 رو که مدیر گفته اند رو در نظر بگیرند. نه فقط جمله ی آخرش رو مجزا!! چون مفهوم مورد 4 روی هم، اون چیزی نیست که شما از جمله اخرش برداشت کردید.

حرف مدیر مجوز دادن به دوستی نیست. اما در مورد ایشون که نمیتونن تصمیم بگیرن، مدیر دارن میگن شما که با هم زندگی کرده اید و عملا زندگی رو شروع کرده اید و نسبت به ایشون مسوولیت دارید و همینجوری نمیشه ول کنی بری و اگر تا الان از این زندگی راضی بوده اید در کل، بعدش هم راضی خواهید بود و لازم نیست نگران باشید که بعدش یهو بدبخت بشید و لزومی به این حد نگرانی و وسواس نیست.

پو جان من دنبال این نیستم که از مدیر برای دوستی مجوز بگیرم، ببین یکبار دیگه همون بند ۴ رو بخونیم. مدیر همدردی نوشته عملا زندگی زناشویی شما شروع شده و روح زندگی بین شما جریان داره،
    خب معنی زندگی زناشویی چیه؟؟
    معنی روح زندگی چیه؟؟
    زندگی مگر جز این نیست که دو نفر با همدیگه مراوده دارن و انیس و مونس هم میشن؟!!

اول از همه میخوام مدیر همدردی دقیقا فرق دوستی و ازدواج موقت رو برام بگه(به غیر از مسئله شرعیش چون من خودم میدونم که افرادی هستن که دوست هستن و حتی صیغه هم میخونن ولی از ترس قضاوت به اطرافیان نمیگن.)

و سوال دوم که دقیقا سوال من اینجاست که مدیر چه چیزی رو در این رابطه دیده که به استارتر گفته نیاز هست مسئولانه تر تصمیم بگیره؟؟؟
    آیا رابطه جنسی تعهد آوره؟؟
    آیا شناخت در دوره ۶ ماهه تعهد آوره؟؟
    آیا اطلاع خانواده ها تعهد آوره؟؟؟
    آیا عشق و علاقه تعهد آوره؟؟
    آیا گرفتن خونه مجردی و داشتن زندگی روزانه در کنار فرد تعهد آوره؟؟
    آیا تقبل مسائل مالی تعهد آوره؟؟
    و ....
    خب اگه قراره هر کدومشون یا همه شرایط با هم تعهد آور باشه پس دوستی هم تعهد آفرین است!

مدیر معمولا نگاه از بالا به پایین به کاربران داره و معمولا پستهایی مثل پست من حذف میشه و شاید هم خودم اینجا بن و قطع دسترسی شدم در صورتی که برای من با توجه به نوع مشاوره دو پهلوی مدیر به عنوان یک روانشناس در این سایت سوال ایجاد شد و معمولا امثال سوال من به بهانه ایجاد حاشیه برای تاپیک حذف خواهد شد! و یا جواب قانع کننده ای دریافت نخواهم کرد!

مدیر جان فکر کنم تا الان متوجه منظور من شدید، من دوست پسر ندارم و دنبال دوستی هم نیستم که اینجا دنبال مجوز گرفتن از شمای نوعی باشم،حرف من اینه تعهد در قلب آدمهاست نه در شکل رابطه شون............چیزی که برای شما روانشناس ها تیغ دولبه هست!!!

ایام به کام

پ.ن: من علاوه بر بند ۴ بلکه کل کامنت مدیر رو چند بار خوندم.
    ویرایش توسط خندون : یکشنبه 11 آذر 97 در ساعت 00:52 دلیل: اضافه کردن پی نوشت

2. 2 کاربر از پست مفید خندون تشکرکرده اند .

yekdoost (یکشنبه 11 آذر 97), عسل28 (یکشنبه 11 آذر 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)