ببین استارتر تقریبا همه کسایی که نظر دادن خانم هستن و یک خانم خیلی درک از پسند ظاهری آقایون نداره.
اتفاقا من میگم مسئله تو خیلی هم جدیه چون تو ۶ ماه با این خانم زندگی مشترک داشتی و عملا ازدواج کردین و با وجود خاطرات عاشقانه و رابطه جنسی و اخلاق به قول خودت عالی ولی تو هنوز تردید داری و این یعنی تو هنوز مسئله ظاهرش برات حل نشده.
برو تاپیک جوادیان رو بخون و ببین که با وجود رضایت از اخلاق و منش خانمش هنوز حتی با وجود بچه با ظاهر خانمش کنار نیومده و وقتهایی که خانمهای مورد پسندش از نظر ظاهری در خیابون رو میبینه دچار افکار منفی میشه و مشوش میشه.
من که خودم دخترم رو مسئله ظاهر طرف حساسم و غیر از اون پارامترهایی که تو ذهنمه تا حالا نتونستم به غیر از اون رضایت بدم دیگه شما مردها که جای خود دارین!
پ.ن:نسیم جان حالا نمیخواد در دفاع از حقوق زنان مطلقه حکم قطعی بدی که فساد در دخترها بیشتره!!! این حرفها واقعا دور از شان هست. مثل این هست که منم چون دخترم منو جو بگیره و تا جایی که بتونم خانمهای مطلقه رو بکوبونم! متاسفانه تو این جامعه مرد سالار، ما خانمها حتی خودمون هم هوای همدیگه رو نداریم.
پ.ن۲: الهه زیبایی های عزیز رمز موفقیت این خانم خیلی پیچیده نیست، فقط کافیه شناخت از روحیه مردها داشته باشی و بدونی با یک مرد چطور رفتار کنی. البته درآمد داشتن این خانم و موقعیت شغلیش بی تاثیر هم نیست. تعارف نداریم که الان وضعیت شغلی خانمها هم یکی از پارامترهای انتخاب مردها شده،اونم با این وضعیت اقتصادی!

علاقه مندی ها (Bookmarks)