با سلام
متاسفانه من به دلیل کمبود وقت نتونستم همه پستها را بخونم وفقط جسته گریخته مطالبی دستگیرم شده. از این جهت پوزش می خوام.
اما می خواستم به طور تیتروار یه سری نکات بگم خدمتتون و فایل ها و منابعی بهتون معرفی کنم که شما گوش کنید و مطالعه بفرمایید و خودتون دنبال فایل های مشابه باشید البته:
1- رفتارهای کودکانه و احساسات هیجان محور در خانم شما و خود شما دیده می شه.(البته از نظر من)
کودک درون و هیجانات خیلی خوبه و زندگی را گرم میکنه. اما به شرط اینکه کنترل بشن.همچنین بعد والدگری در شما قوی هست.
شما باید لحن گفتگو و آداب صحبت کردن بالغانه را تمرین کنید.وقتی همسرتون با کودک درونش صحبت می کنه جاهایی که خیلی مهم و حساسه با لحن بالغانه می تونید اونو به شنیدن صحبت های خودتون و اعتماد کردن به حرف هاتون جلب کنید! واین نکته بسیار مهمی هست با اینکه شاید به نظرتون نیاد!
در این زمینه فایل صوتی دکتر شیری در مورد تحلیل رفتار متقابل را حتما و حتماگوش کنید(واجب):
http://radio.shabanali.com/neg19.mp3
2- اقتدار مردانه در شما بالاست و این اگر به طور صحیح هدایت بشه در زندگی بهترین نکته مثبت شما خواهد بود.
فایل اقتدار "صحیح" مردانه دکتر حبشی که مخاطبش آقایون هستند را گوش دهید.
3-نکاتی ریزی در مورد خانم ها هست. البته نه اینکه همه اون نکات برای همه خانم ها لزوما یکسان باشه اما یه میانگین و آشنایی خوبی بهتون می ده لطفا کلید زن دکتر حبشی را گوش کنید.
4- زندگی هنری است آموختنی ولذت بخش
5- فایل هایی که بهتون معرفی شد را خواهشا دست کم نگیرید.و حتماگوش بدین... برای زندگیتون وقت بگذارید
درآموختن این هنر موفق باشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)