با سلام و احترام
ضمن تشکر از احساسات پاک و دلسوزانه شما نسبت به همنوعانتان.
بنده این کاملا درک می کنم و البته تحسین می کنم.
لیکن شما به عنوان یک کاربر ممکن است راهکاری برای درد کسی نشناسید. آیا به معنی اینست که باید به فرد بگویید دردت چاره ندارد.
اگر شما کسی دردی جسمی داشت و راهکاری برایش از دید خود نمی شناختید ، بهش می گفتید دیگر به زندگی شما امیدی نیست. یا برای درمان سطح بالاتر به متخصص ارجاعش می دادید.
امروزه تخصصهای زیادی در همه حوزه ها وجود دارد از چمله روانشناسی، مشاوره و ...
لذا اگر دلسوزی داریم باید با تعقل بیشتر همراه کنیم و عقل سلیم می گوید اگر راهکار در سطح خودمان بلد نیستیم ، این ضرورتا به معنی بی درمان بودن نیست.
نکته دیگر اینست که شما به تاپیک آفتهای مشاوره که معرفی کردم مراجعه نکردید و با دقت همه آن را بررسی نکردید.
شما تازه وارد هستید، پیشکسوت ها می دانند که ما کلمه به کلمه اشکالات شما را در مقالات چند صفحه ای به صورت تخصصی پیشاپیش جواب داده ایم.
آیا شما مقالات ذیل را مورد توجه قرار داده اید؟! مهارت ورزی، دانش اندوزی، و در کنارش امید و تحمل و حتی رنج بخشی از زندگی همه ماست. حتی یک مادر بودن رنج زایمان نمی تواند طعم مادری بچشد. ما در همه زمینه های زندگی موفقیت هایمان با رنج همراه هست. هیچ پزشک متخصصی نیست که رنج درس خواندن و کنکور را تحمل نکرده باشد. هیچ بیمار سلامت یافته ای نیست که درد بیماری را نچشیده باشد.
پس تغییر در باورها حتی از مهارت ورزی مهمتر هست. چون با باور صحیح فرد انگیزه تغییر می یابد. و با باور غیر صحیح ناامیدانه اجتناب کرده و به هنگام بروز مشکلات فرار می کند و به دام مشکل بزرگتری می افتد.
خواهش می کنم به مقالات ذیل توجه ویژه بفرمایید:
چگونه همسران مشکلات،اختلافات و درگیریهای بین خود را حل کنند؟ (1) آرامش و نحوه مواجهه افراد در مقابله با مشکلات زندگی
مفاهیم معنا درمانی و مثنوی درمانی _ مجموعه مقالات گلچین

علاقه مندی ها (Bookmarks)