به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 مرداد 04 [ 21:20]
    سطح
    97
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 552
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,026

تشکرشده 3,515 در 811 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    تاپیکای همدردی اکثرا به هم ارتباط دارند به خصوص تاپیک شما و سوده خانم. اون تاپیک یه نمونه ی موفق از خودسازی و خودکنترلی بود. نمونه ای از تاثیر عزت نفس در نجات یک زندگی. سعی کنید به روح تاپیک توجه کنید.کما ینکه فکر می کنم با توجه به پستای بعدیتون تا حدی اینکار رو کردید.

به نظرتون شوهرتون باید براتون دوست پیدا کنه؟ یا بگه کجا برید یا نرید؟ یا ناچار بشید بهش دروغ بگید. البته حرفم به معنی این نیست که با بحث یا مخفی کردن به اهدافتون برسید بلکه از راه درست. در این خصوص تاپیک زیر بحث رو روشنتر میکنه:
    http://www.hamdardi.net/thread-18343.html
    یه بررسی بکنیدببینید رفتارای اخیرتون بیشتر جز کدوم دسته بندی رفتاری، طبق تاپیک فوقه. مثلا همون رفتار مسافرت تو عید و .. .

نقل قول نوشته اصلی توسط 1956 نمایش پست ها
    + باور کنین دلم نمیخواد بهش دروغ بگم خودش باعث میشه . انقدر رو همه چی حساسه که جرئت ندارم خیلی وقتا راستشو بگم از همه چی دعوا میسازه . حتی وقتی دارم براش خاطره تعریف میکنم یهو گیر میده به یه جزییات بی مزه و شروع میکنه یه جوری که انگار مچمو گرفته حرف میزنه منم مجبور میشم کلا قصه رو عوض کنم که بیخیالم شه . مثلا یه بار یکی از دوستاش داشت ازدواج میکرد بعد اصرار داشت جای عروسی برن ماه عسل که مخارج کم شه. شوهرم اینو واسه من تعریف کرد منم گفتم اره خدایی بعضی خرجای عروسی خیلی الکین و واسش تعریف کردم که زن داداشم واس عروسیش لباسشو خریده و خیلی خرج گذاشته رو دست داداشم ، برگشت گفت چیه غصه میخوری که تو لباستو اجاره کردی؟ هرچقد بهش میگفتم نه منظورم این نبود قبول نمیکرد میگفت از عمد اینو گفتی که به من تیکه بندازی ، تو وانمود میکنی مادیات واست مهم نیست ولی همش داری نگاه میکنی کی چی واسه زنش خریده ( در حالی که من اصلاااااااا اینجوری نیستم و هیچوقت دلم نمیاد تحت فشار مالی بذارمش و از چشم و هم چشمیم متنفرم) اینقد این حرفاشو کش داد که اخرش دعوامون شد . سرهمین چیزا من خیلی مجبور میشم از این دروغای مسخره بهش بگم
    موردی که مثال میزنید ساده ترین چیزی که میشه براش گفت عدم مهارته که با تحقیق میشه درستش کرد. البته اینکه شوهرتون دچار چنین سوءبرداشت بزرگی شده به رفتارهای قبلیتون باهاش برمی گرده که اون رفتارها از عدم مهارتتونه مثل توجه نکردن به غرورش ( حداقل نمونشو در همین تاپیک داریم!)؛ یا ممکنه به خاطر شخصیت خودش (مثل نداشتن اعتماد به نفس )دچار چنین خطایی شده باشه که اینجا باز با مجموعه ی رفتارهای شما میتونید شخصیتشو اصلاح کنید.
    توی این سایت یه سری فایل صوتی از دکتر فرهنگ هست : دکتر فرهنگ . فکر کنم قسمت "خانواده موفق" به دردتون بخوره؛ خودم اینا رو بررسی نکردم چون قبلا چند تا از فایلای ایشونو گوش داده بودم و مفید بود احتمال میدم سایر موضوعاتشم خوب باشه. اگه وقت دارید امتحان کنید.

موضوع جدید هم میتونید باز کنید ولی سعی کنید مصداقی مطرح نکنید. تاپیکاتون تا الان همه موردی بودند در حالی که همشون تقریبا یکی هستند.
    من دیوانه چو زلف تو رها می‌کردم / هیچ لایق‌ترم از حلقه زنجیر نبود

2. 3 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

khaleghezey (دوشنبه 15 خرداد 96), paiize (یکشنبه 03 اردیبهشت 96), آوای بهشت (پنجشنبه 14 اردیبهشت 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)