۳۲ساله هستی٬ دانشگاه تدریس میکنی ولی فکر میکنی اگر بچه بیاری دیگه ممکنه تمرکزت از همسرت برداشته بشه!!! اگر اینجا جلوم بودی یکی میزدم تو صورتت که به خودت بیای. جایی خووندم بزرگترین هدیه ای که پدر میتونه به بچه خودش بده این هست که نشون بده چقدر عاشق مادرشه.
اون پست دعوا با مادرشوهرت رو که خووندم بی اختیار اشکهام جاری شدن. خواهش میکنم٬ لطفا بجنب٬ به خودت بیا. ادمهایی که تو خانواده های اروم بزرگ نشدن برای اینکه هیچ وقت دوست داشته شدن رو عمیقا حس نکردن برای اینکه نشون بدن خوب و دوست داشتنی هستن هر حرکت تحقیرامیزی رو ممکنه انجام بدن٬ ممکنه سعی کنن با با یه ادم خاین بسازن فقط برا اینکه نشون بدن من خوبم. تحمل هیچ جور پس زدگی احساسی رو ندارن. اینکه کسی بهشون بی توجهی کنه براشون به معنی بی اهمیت بودن خودشونه و نه لزوما بی ادبی یا مشغله ی فرد دیگه.
حالا که میگی از لحاظ مالی خوب ساپورت میشی برو یه دوره روانکاوی و تاکید میکنم روانکاوی و نه روانشناسی. روانشناسی در مورد شما ابدا کارایی نداره. چون ادم باهوشی هستی و میتونی حتی خودت رو هم گول بزنی. ولی با روانکاوی راه فرار نداری. فقط ممکنه مدتی خیلی به لحاظ روحی افت کنی
من این راه رو بشدت و به عنوان یه خواهر دلسوز بهت معرفی میکنم.
چون بعدا ممکنه مساله مالی داشته باشی بجای فکر کردن به طلاق اول با پول همین اقا تراپی انجام بده. باور کن بعدش تصمیمت خودبخود میاد حتی دل دل هم نمیکنی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)