باسلام خدمت دوست عزیز فدای یار سپاس بابت راهنماییتون
ازنظر فرهنگی بین خانواده ها تفاوتی وجود ندارد از نظر مذهبی پدرخودمن وپدربزرگم سنی هستند ومادرم ومادربزرگم شیعه که خودمن هم شیعه شده ام لذا اگرازنظر مذهب با دخترشیعه یا سنی ازدواج کنم برای خانواده من تفاوتی ندارد . اما خانواده دختر خانم هم مخالفتی ندارن چون یک دامادشون ویه عروس شیعه درخانواده دارن
------------------------------------------
دوست عزیزم مهرآیین سپاس بابت راهنماییتون
بنده منکر احساسات نمیشم ولی درمورد ازدواج حتی سنتی هام این روزها ریسکش بالا هست چیزی که من شاهد بودم تو این هفته که عضو این سایت شدم بیشتر مشکلات که دوستان بیان کردن در ازداوج سنتی اتفاق افتاده البته نمیخوام که خدای نکرده ازدواج سنتی رو را بد جلوه بدم حرف من اینه که ازدواج چه سنتی باشه و چه مدرنیته برای دوامش بستگی به درک وشعور دوطرف داره من دوست خودم ازدواج مدرنیته داشته خودش کرمانشاه و زنش اصفهانی هست چندین سال دارن باهم زندگی میکنند طرف هم میشناسم دختر عمو پسر عمو هستند نرسیده به یه سال طلاق گرفتن
-----------------------------------------------
مدیر جان ممنون بابت راهنماییتون
حرف هاتون کاملا درست ومنطقی هست .نکته ی اشاره کنم چون تو خانه ما بنده فرزند ارشد خانواده هستم و پدرومادرم چون تو این سال ها اعتمادشون کاملا بدست آوردم وخدایش هیچ وقت به خودم اجازه ندادم بهشون خیانت کنم معمولا کسی رو تصمصیم گیری هام وانتخاب های که دارم دخالت نمیکنه بارها هم ازدختر خانم پرسیدم میگه پدر من یا خانواده من هیچ وقت من رو به خاطر انتخاب هام اجبار نمی کنن و نه تنها بلکه خواهرهای دیگه م را درضمن اشاره کنم داماد بزرگشون هم با خواهر بزرگ این دختر خانم ازدواجشون مدرنیته اما ازنوع دانشجویی بوده که حتی پسره چهار سال امده ورفت تا خانواده دختر خانوم راضی کنند. دلیل مخالفت خانواده دختر خانم هم این بوده که دختر به شهرستان نمیدن دخترخانم میگه پدر من فقط میگه پسر اخلاق وایمان داشته باشه اهل مواد مخدر نباشه و یه کاری داشته باشه معیشت زندگیشون بچرخونه کافیه ازنظر سطح توقعات هم خانواده پر توقعی نیست چون یه دخترو تازه فرستادن خانه بخت و با وجود اینکه لیسانس داره و شاغل هم هست ماهی دومیلیون حقوق داره 100تاسکه مهرش کردن و 8میلیون طلا درحالی که داماد از نظر تحصیلات پایین تر از دخترخانم هست ومغازه دار هست .به نظرتون من چیکار کنم؟ اگه مثلا خواهرمو یا مادرمو درجریان این قضیه بزارم خوبه؟یا داییم؟ تو زندگی پسری نبودم اصلا درگیر این جور روابط بشم وحتی بوده اطرافیان ودوستان هم بهم میگفتن اصلا بعید میدونم که احساسی در وجود شما باشه منم درجوابم میگفتم الان موقع عاشق شدن ودرگیرشدن تو روابط عاطفی نیست به موقع خودش
------------------------------------------------------------
دوست خوبم ونازنینم سپاس بابت راهنماییتون تنهایی
شایدهم حرف شما درسته باشه اما طبیعتا خانم ها خیلی احساسی تر هستند نسبت به آقایون دختر خانم 20 سال داره اتفاقا خودمم هم این سوال رو پرسیدم از دختر خانم که ممکنه تو بری دانشگاه کیسه بهتری برات پیدا بشه ومن رو فراموش کنی ورفتار با من تغییر کنه که ازحرف من ناراحت شدن و گفتن که دله یا کاروانسرا که هروزیکی بیاد تو دلم .بعید میدونم که ازاون خانواده های باشن که ظاهر بین باشن چون خداییش تو ازدواج های قبلیشون نشون داده که دنبال چهره زیبا نیستن به نظر شما اگه خانواده مثلا مادرمو یا خواهرم یا داییم درجریان بزارم خوبه؟ به دختر خانم هم گفتم ای کاش حداقل درمورد من با یکی ازاعضا خانوادت حرف میزدی مثلا با یکی از خواهرات
---------------------------------------
دوست خوبم ممنون بابت نظرتونskyzare
دراین مورد هم از دختر خانم پرسیدم که من شیعه وت تو سنی اگه ازدواجی اتفاق بیفته و صاحب فرزندی بشیم . فرزندمان باید پیرو کدام مذهب باشد ؟که ایشون پاسخ دادند بچه باید پیرو مذهب پدر باشد
نه تنها این سوال بلکه سوال های اعتقادی دیگه هم پرسیدم که مثلا من محرم به هیئت میرم تو مخالفتی نداری؟که ایشون هم گفتن تو که در مراسمات شرکت کنی من هم همراهیت میکنم وباهات میام من الان خودم دوستی دارم که همسرش سنی هست و بارها دیدم که با همسرش تو جلسات مذهبی شرکت کرده این دیدگاه ها واختلاف نظرهاکه امروز بین مردم شیعه وسنی به وجود امده واقعا برخلاف میل باطنی دوطرف هست و اینو یکسری افرادخاص تو گوش مردم فروکردن و باعث شده تو ذهن مردم جا بیفته

علاقه مندی ها (Bookmarks)