به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 18 , از مجموع 18
    عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 آبان 04 [ 19:04]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    6,934

تشکرشده 6,911 در 1,649 پست

Array
    آقا آرش و لیلای عزیز،

در همدردی توصیه شده که کسی نام کاربریش رو به همسرش نگه. در مواقع لزوم مقالات مفید کپی بشن و به طرف مقابل داده بشه.

راه درستش اینه:

1. مطالعه ی بیشتر در مورد مسئله ی موجود.
    2. صحبت مستقیم با همسر تا درک متقابلی از شرایط و احساسات و افکار ایجاد بشه. و مسئله روشن بشه. (اینجا خلاصه ای از مطالعات قبلی، چه از همدردی بوده باشه چه جای دیگه، می تونه به طرف مقابل ارائه بشه، به منظور درک بهتر صحبت ها و راهکارها)
    3. اگه در مرحله ی قبلی مسئله حل نشد، مراجعه حضوری به مشاور.

اعضای این سایت افراد عادی هستند، نه مشاور که شما دونفر بشینید و در حضورشون با هم صحبت کنید.... اینکار اشتباهه و می تونه شما دو نفر رو از هم دور کنه... من براساس موارد قبلی ای که شاهد بودم، بهتون توصیه می کنم هرچه زودتر این تاپیک رو قفل کنید، چون هیچ حاصلی نداره.

من از اعضا خواهش می کنم در این تاپیک پستی نذارن. دقت کنید که حتی تحلیل دوجانبه ی موضوع، و حتی معرفی فایل های مفیدی مثل کلید مرد و کلید زن، ممکنه به پیچیده شدن مسئله ی این دو نفر کمک کنه. چون ممکنه هرکدوم از اون یکی انتظار داشته باشه به توصیه های ارائه شده عمل کنه. مشاوره لم های زیادی داره که ما بلد نیستیم. ممکنه حرفی که می زنیم اثری دقیقا برعکس چیزی که انتظار داریم داشته باشه. پس همونطور که در فضای واقعی به راحتی وارد جلسه ی حل اختلاف یک زن و شوهر نمی شیم (غیر از احیانا افراد نزدیک خانواده که شناخت نزدیکی ازشون داریم. که اونجاها هم خیلی وقتا اطرافیان نمی تونن به حل مسئله کمک کنن، به همین خاطر خیلی توصیه می شه که مسائل بین زن و شوهر و مشاور بمونه)، اینجا هم اینکار و نکنیم.

آقا آرش و لیلا جان،

هر دو نفر شما حرف های نگفته ای به هم دارید. مطمئنم یه صحبت صمیمانه، مسئله رو روشن می کنه. بعدش (شاید با کمک یه مشاور) میرید سراغ کسب مهارت های لازم برای ریشه کن کردن این فاصله ای که تفکراتتون افتاده.

موفق باشید.

هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 24 مهر 94 [ 18:30]
    سطح
    20
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 14.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    35

تشکرشده 26 در 8 پست

Array
    با تشکر از شما نارجیس خانوم.
    من واقعا خانومم رو دوسش دارم . الانم رفته خونه مادرشون و احتمالا فرا عصر میاد.
    من میخوام بهش محبت کنم ولی ایشونم باید منو کمی درک کنه . واقعا خیلی مشکلات دور و برم هست که ذهنمو درگیر کرده . زندگی یه فیلم رمانتیک نیست.
    تو فیلما طرف همیشه بیکاره همیشه هم جیبش پر پوله و با عشقش دارن عشق بازی میکنن. ولی تو دنیای واقعی اینجور نیست. ما باید از صبح تا شب بریم سر کار و جون بکنیم شبم میاییم خونه و خسته ایم و واقعا اون توان و نیرو و طراوت گرفته میشه. من یه مدت بیکار بودم و تو خونه پیش خانومم بودم . الان یکی دو هفته هست میرم سر کار و صبح ساعش 6 میر عصر هم میام وقتی هم میام انقد خسته ام که میفتم. دست خودمم نیست

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود دوست عزیز

تفاوت ذهن زنان و مردان

ذهن زنان و ذهن مردان، تفاوت های زیادی دارد. آدم های موفق سعی می کنند این تفاوت های را بشناسند ، به رسمیت بشناسند و در زندگی حواس شان به این تفاوت ها باشد.
    یکی از این تفاوت های مهم "دیوار حائل" است. همسران بهتر است با این تفاوت مهم آشنا شوند چرا که بسیاری از دعواها و اختلافات ریشه در این تفاوت دارد.
    در ذهن مردها، بین فضای زندگی خانوادگی و فضای کاری، یک دیوار حائل وجود دارد. معنایش این است که وقتی مردی در محیط کارش هست، فقط در محیط کارش هست! یعنی نمی تواند در همان زمان نسبت به خانواده واکنش عاطفی داشته باشد و مثلاً وقتی همسرش به او زنگ می زند، نمی تواند همانند یک شوهر مهربان با او مکالمه کند.
    حتی وقتی یک مرد در خانه مشغول کارهای اداری اش هست، باز سر و کله این دیوار پیدا می شود و بین کار و خانواده اش حائل می شود. بدین ترتیب وقتی سر او در پوشه های اداری است یا در رایانه اش پیگیر امور کاری اش است، نمی تواند نقش پدر یا همسر را به خوبی ایفا کند و همه اش هم تقصیر آن دیوار حائل است.
    در ذهن زنان اما، خبری از دیوار حائل نیست. یک زن برخلاف مرد، این توانایی را دارد که همزمان کار اداری اش را انجام دهد و همزمان همسر و مادری باشد که گویا کار اداری ندارد.
    در واقع ذهن زنان به آنها اجازه می دهد که در آنِ واحد، دو نقش کاری و خانوادگی را مدیریت کنند.
    به طور خلاصه، مردها در ذهن خود، یک اتاق کار دارند و یک اتاق خانواده. اما زنان یک اتاق بزرگ دارند: اتاق کار و خانواده.
    زنانی که این واقعیت را می دانند، همواره حواس شان به این هست که شوهرشان در کدام اتاق است. مثلاً اگر مرد مشغول کار است و او را صدا بزنند و مرد چندان توجهی نکند، حمل بر بی مهری او نمی کنند زیرا می دانند که مرد در اتاق کار است، نه در اتاق خانواده. بنابراین رفتارش را حمل بر توجهی به خود نمی کنند.
    به همین خاطر است که مردان در تعطیلات و سفرها که به کلی از محیط کار دور می شوند، رفتارهای مطلوب تری دارند.
    اگر زنان دیوار حائل را که در ذهن مردان وجود دارد به رسمیت بشناسند، قادر خواهند بود رفتارهای آنان را بهتر تحلیل کنند و از دست شان کمتر ناراحت شوند.
    تصور میکنم خواندن این مقالهب رای شما و همسرتان مفید واقع بشه.بنده بعنوان یک مرد که متاهل هم هستم باید بگم کاملا احساس شما را بعنوان یک مرد درک میکنم و شرایطی که درش قرار گرفتیداصلا و ابدا حس خوبی نیست حداقل این حس را به مرد منتقل میکنه که قوی و محکم نیتس و نمیتواند پشتیبان خانوادش باشه و احساس گیجی و سردرگمی و ضعف میکنه و در عین حال باعث فاصله گرفتن بین مرد و همسرش میشه.این مشکل تنها مربوط به شما و همسرت نمیشه

بهتره دوطرف تلاش کنن برای گرفتن یک نتیجه مناسب همسر خواسته های خودش را بیان بکند و مرد تا جایی که در توان داره برآورده بکند و از طرفی همسر این انتظار را نداشته باشه که همه خواسته هاش برآورده بشه اینطوری دوطرف راضی میشن و نتیجه خوبی هم داره.همسران احساس خودشان و انتظاری که از شوهرشان دارند معقولانه تر باشه و در زمان مناسب بیان بشه.فشار کاری تاثیر بسیار زیادی توی روحیه مرد داره با تمرین کردن باید یاد بگیریم به نیازهای همدیگر به بهترین نحو پاسخ بدهیم مردها نیاز به آرامش دارن و زنها نیاز به دیده شدن و ابراز محبت و عشق از طرف همسر

آراش دادا خوشحالم مشغول له کار شدی مبارک باشه ایشالله یکمقدار که بگذره و روی غلتک بیوفته بدنت عادت میکنه اینجوری توان و وقت کافی داری برای همسرت خرج بکنی
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

4. 3 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

نارجیس (شنبه 25 مهر 94), اثر راشومون (پنجشنبه 23 مهر 94), ستاره زیبا (جمعه 24 مهر 94)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    شنبه 10 مرداد 05 [ 20:02]
    سطح
    100
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نارجیس نمایش پست ها
    سلام لیلا خانم و آقا آرش... چقدر خوبه که شما دو نفر هر دو اینجا حضور دارین...
    با سلام
    تالار همدردی اصلا خوب نمی دونه زوجین با هم در تاپیکی حضور داشته باشند.
    اینجا مثل فضای بسته اتاق مشاوره نیست که مشاوربه صورت خصوصی صحبت کند و مراجعین واقعیات را راحت در میان بگذارند.
    اینجا برای زوجین مثل یک برنامه تلویزیونی هست که بیش از 30 هزار نفر عضو و میلیونها نفر بازدیدکننده می توانند ببینند. نا خودآگاه حالت محاکمه پیش می آورد بیشتر مراجعین هر کدام در دفاع از خودشون تمایل دارند صحبت کنند و توجیه کنند.

در حالیکه واقعیت مشکلات ازدواج به این بر می گردد که زوجین هر کدام تا اندازه ای سهم در تقصیر دارند و مقصر فقط یکی از طرفین نیست.

این زوج هم باید به تفاوت های زوجین در خواسته ها و تمایلات و روشها آگاهی یابند. این بدین معنی هست که خانم باید بداند آقایون چگونه فکر و عمل می کنند و چه محدودیتها و شرایطی دارند. و آقا هم باید بداند که انتظار خانم ها از آقایون قلب آنها و توجه هست. و این به معنی این نیست که آقا کارش را تعطیل کند و همواره کنار خانم باشد. بلکه شیوه و مهارتهای ارتباطی مهم هست. یعنی کیفیت نه کمیت.
    ممکن است آقایی با این شناخت صرفا با نیم ساعت ارتباط روزانه خانمی را سیراب کند و آقایی ساعتها انرژی بگذارد و خانم به این ارضا شدگی عاطفی نرسد.
    خواهش می کنم این زوج هر کدام در تاپیکی جداگانه صرفا سئوالی در خصوص کسب مهارتهای خودشون ایجاد کنند.
    مثلا"

چه روشهایی برای نیازهای عاطفی خانمم پیش بگیرم با توجه به مشکلات و محدویت هایم؟(آقا بپرسد)

چگونه با فراهم آوردن آرامش برای شوهرم او را سر ذوق بیاورم تا راحت تر بتواند ابراز محبت به من داشته باشد؟(خانم بپرسد)

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

6. 6 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

baitollah-abbaspour (شنبه 25 مهر 94), maryam240 (سه شنبه 24 فروردین 95), نارجیس (شنبه 25 مهر 94), میشل (پنجشنبه 23 مهر 94), مصباح الهدی (پنجشنبه 23 مهر 94), عشق آفرین (سه شنبه 12 اردیبهشت 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    واقعا پیشنهاد آقای مدیر فوق العاده است.
    خواهشا این مضوع را هر دوتون ایجاد کنید.

تو این تالار خیلی این موضوع تا حالا تکرار شده.ولی هیچ وقت متمم هم نبوده. یعنی از یه طرف همیشه نگاه می شده...
    برای من این موضوع خیلی جالبه. یعنی من فکر می کنم ما ها معمولا با یه پیش فرض های خاصی وارد ازدواج می شیم که کامل نیست و این آسیب زاست. این خیلی مورد سوال من بوده چون من هم تا یه حدی اول لیلا را درک می کردم بعد وقتی صحبتهای آقا آرش را خوندم فهمیدم یه جاهایی می لنگه. از طرف هر دو نفر....

لطفا همین موضوعات جناب مدیر را ایجاد کنید و اصلا یه پیشنهاد تاپیک همدیگر را هم تا وقتی به نتیجه نرسید نخونید یا شرکت نکنید یا فاصله زمانی بینشون باشه.

مطمئنم خیلی خوب میشه تجربیات متاهلین را اینجا داشته باشیم.
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

8. 2 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 25 مهر 94), مدیرهمدردی (جمعه 24 مهر 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 24 مهر 94 [ 18:30]
    سطح
    20
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 14.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    35

تشکرشده 26 در 8 پست

Array
    با سلام
    ممنونم از همه دوستان گل همدردی و مدیر عزیز
    صحبتاتون واقعا شیرین بود ممنون که مارو همراهی کردید
    اینو بعنوان حرف آخربگم من تمام مشکلات شوهرم کنار اومدم از همه خواسته هام گذشتم چون میدونستم فعلا در توانش نیست انجام بده راحترین و کم خرج ترینشو خاستم ازش که اصلا فکر نمیکردم بازم توقع داشته باشه درکش کنم و همینم ازش نخوام تو سخت ترین شرایط کنار هم بودیم خیلی جاها که آرش باید به من امید میداد من اینکارو میکردم ولی خداییش من هیچوقت نخاستتم تو اوج خستگیش و اعصاب خوردیش نوازشم کنه آرش خودش زود ربطش میده به همچی مواقعی
    بعد از چند روز حداقلش میتونست امروز که اومدم بعد از 5 روز رو یک کم گرم بگیره الان دیگه مشکل کارشم حل شده خداروشکر
    دیگه تصمیم گرفتم جای قهر و سکوت و درخواست محبت و.... صبور باشم و مثل خودش سرد برخورد کنم
    خوبیش به اینه همه این روزا میگذره .
    ممنون که به حرفامون گوش دادید

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 24 مهر 94 [ 22:25]
    سطح
    17
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 24.0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger First Class1000 Experience Points
    تشکرها
    22

تشکرشده 16 در 12 پست

Array
    با سلام
    ممنونم از همه دوستان گل همدردی و مدیر عزیز
    صحبتاتون واقعا شیرین بود ممنون که مارو همراهی کردید
    اینو بعنوان حرف آخربگم من تمام مشکلات شوهرم کنار اومدم از همه خواسته هام گذشتم چون میدونستم فعلا در توانش نیست انجام بده راحترین و کم خرج ترینشو خاستم ازش که اصلا فکر نمیکردم بازم توقع داشته باشه درکش کنم و همینم ازش نخوام تو سخت ترین شرایط کنار هم بودیم خیلی جاها که آرش باید به من امید میداد من اینکارو میکردم ولی خداییش من هیچوقت نخاستتم تو اوج خستگیش و اعصاب خوردیش نوازشم کنه آرش خودش زود ربطش میده به همچی مواقعی
    بعد از چند روز حداقلش میتونست امروز که اومدم بعد از 5 روز رو یک کم گرم بگیره الان دیگه مشکل کارشم حل شده خداروشکر
    دیگه تصمیم گرفتم جای قهر و سکوت و درخواست محبت و.... صبور باشم و مثل خودش سرد برخورد کنم
    خوبیش به اینه همه این روزا میگذره .ببخشید اون بالا اشتب شد من با اسم آرش اومدم
    ممنون که به حرفامون گوش دادید

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    شنبه 10 مرداد 05 [ 20:02]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    با سلام
    لطفا طبق تاپیک 14 اقدام فرمایید.
    اگر قرار بر این باشد بدون توجه به حرف مشاور ، حرفهای خود را مجدد به صورتی تکرار کنید. باز هم در همین بن بست که هستید قدم خواهید زد و باز هم به جایی نمی رسید.
    مسیرتان را عوض کنید. و جهت کسب روشهای بهتر به توصیه من در پست 14 گوش فرا دهید لطفا!!

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

12. 3 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

baitollah-abbaspour (شنبه 25 مهر 94), khaleghezey (شنبه 25 مهر 94), نارجیس (شنبه 25 مهر 94)

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)