به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 7 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 71
    عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 26 اردیبهشت 94 [ 12:47]
    سطح
    10
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 46
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    3

تشکرشده 9 در 3 پست

Array
    یعنی چی شوهرش نباید صد در صد مال خودش باشه ؟؟؟؟؟؟
    توی مسائل زناشویی همسر ادم باید متعلق به خودش باشه اگر قرار بود ادما همسرشونو با کسی قسمت کنند که ازدواج نمی کردن میرفتن تو خیابون یه دخترو برمیداشتن بعد یه هفته میذاشتن سر جاش اون اقا میتونه برای خودش پیتزا پیراشکی و نوشابه بگیره ولی به همسرش نگه اما نمیتونه و حق نداره که ازد.اج کنه و با یک خانم دیگه احساساتشو قسمت کنه بدون اینکه به خانمش نگه و خانمش راضی نباشه شاید شما یه ادم بی احساس باشید چه میدونم ؟

- - - Updated - - -

واقعا به خاطر تنهایی میخوای این کارو کنی ؟ یعنی دوست صمیمی نداری که تنهاییتو پر کنی پیدا کردن یه دوست فکرکنم راحت تره می خوای ازدواج رو تجربه کنی ؟ خوب خیلی از مرد ها دنبال ازدواج موقت هستند چرا میری یکی دیگرو وسوسه میکنی؟ تازه فقط بیست و 6 سالته ....

- - - Updated - - -

میگی از شخصیتش خوشم اومده مگه هرکسی که از شخصیت کسی خوشش میاد باید باهاش محرم بشه ؟ والا منم از شخصیت خیلی از دخترا خوشم اومده 24 سالمم هست اما حتی نرفتم پیشنهاد دوستی بدم ؟؟ به نظر من شما غرور و اعتماد به نفس نداری که اونموقع شخصیت و ارمانها و درست رفتار کردن برات مهمتر بود

- - - Updated - - -

نمی تونم تصور کنم که اگر یکی بیاد به همسر من این حرفهارو بزنه بگه تو نباید فقط مال شوهرت باشی و بیا باهم باشیم چی کار میکنم خانم شما باغ وحش راه انداختی

- - - Updated - - -

به اندازه کافی جامعه ما فاسد و مسموم هست دیگه کاری با متاهل ها نداشته باشید

2. 4 کاربر از پست مفید hhhh تشکرکرده اند .

anyy (سه شنبه 22 اردیبهشت 94), من تنها (سه شنبه 22 اردیبهشت 94), راویس (سه شنبه 22 اردیبهشت 94), شیدا. (چهارشنبه 23 اردیبهشت 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 مرداد 95 [ 23:35]
    سطح
    33
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    8

تشکرشده 220 در 65 پست

Array
    ا
    متاسفم که سعی دیگران را برای بیدار کردنت به حرص خوردن تعبیر کردی.... آخه با خودت فکر کن حرص چی رو بخوریم ؟؟؟؟ حرص دختری رو که از فرط تنهایی از یک مرد فرصت طلب برای خودش بت ساخته و تازه قبولم نداره که داره رویا بافی دخترای 14 ساله رو میکنه؟ حرص دختری که با وقاحت تمام به درخواست یک مرد متاهل فکر میکنه و با وقاحت تمام تر میخواد همسر یک نفر دیگه رو تصاحب کنه و با پررویی اعلام میکنه اون
    خانم نباید 100 در 100 شوهرش رو برای خودش بخواد؟؟؟؟ یکی از مشکلات شما برای ازدواج شرایط خانوادگیتون هست ... عزیزم شما خودت 1000 تا مشکل دیگه داری اونا رو حل کن .... یکبش همینه که خودخواهی و چشم به مال مردم داری !!! یعنی اگه یکی ثروتمند باشه شما میری یواشکی یکم از پولهاش برداری و بگی که اون خوخواهه و 100 در 100 پولش رو واسه خودش میخواد؟ همسر اون خانم ثروت معنوی اون خانم هست چطور به خودت اجازه میدی بهش دست درازی کنی؟
    یکی دیگه از مشکلاتت هم اینکه فکر میکنی خیلی روشنفکری!!! در صورتیکه چند همسری مربوط میشه به زمان جاهلیت اعراب

من هم فقط از خداوند برات طلب هدایت میکنم. میتونی تمام حرفها رو به حسادت و حرص خوردنو هرچی که دوست داری تعبیر کنی.

4. 2 کاربر از پست مفید شمیم بهار تشکرکرده اند .

anyy (سه شنبه 22 اردیبهشت 94), شیدا. (چهارشنبه 23 اردیبهشت 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 اسفند 94 [ 22:55]
    سطح
    27
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 69
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    120

تشکرشده 214 در 50 پست

Array
    سلام

خانم "من تنها " به نظر من تو سن شما نیاز عاطفی کاملا طبیعی هست و ایراد بزرگ از جامعه ی ماست که عرف و شرایط اجتماعیش با هم در تضاد هستند و شما را به این سمت سوق داده اند .

من فکر می کنم ازدواج موقت در اسلام برای این ارایه شد که از فساد های جنسی رایج در جوامع جلوگیری کنه ، به این صورت که زن و مردی که صرفا می خواهند برای رفع نیاز جنسی با هم باشند بر اساس یک تعهد و تعیین شرایط مشخص به هم محرم بشوند تا اگر در این رابطه بچه ای بوجود آمد پدر آن بچه مشخص باشد و همچنین زن هم به علت اجبار به طی دوره عدّه تا ازدواج بعدی عملا امکان این را نداشته باشد که با مردهای زیادی ازدواج موقت داشته باشه ، در نتیجه روابط آزاد در جامعه به نوعی کنترل شود و روابط یک شبه و بدون تعهد از بین برود .

بنابراین فکر نمی کنم محرمیت موقت برای دختری که باکره هست و در سن ازدواج قرار داره از نظر شرعی هم درست باشه ، به نظرم اجازه پدر برای اولین ازدواج به همین دلیل در اسلام آمده .

از شما خواهش می کنم تصویر ذهنی که از این محرمیت در ذهن دارید ( از روز محرم شدن تا پایان آن ) بنویسید .

6. 2 کاربر از پست مفید mehdi1392 تشکرکرده اند .

meinoush (سه شنبه 22 اردیبهشت 94), شیدا. (چهارشنبه 23 اردیبهشت 94)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط من تنها نمایش پست ها
    سلام.از صبر کردن خسته شدم. میخوام از زندگی لذت ببرم. میخوام حس های خوب رو تجربه کنم. چرا وقتی میتونم با یک نفر محرم شم و مشکلی برای هر دومون پیش نیاد به خودم سخت بگیرم؟! مگه چقدر زنده ام؟! امکان ازدواج دائم ندارم و دیگه خسته هستم. من بچه نیستم. به اندازه کافی عاقلم. از روی بچگی نیست. آدمی که میخوام باهاش محرم بشم آدم خیلی خوب و خوش مشرب و مهربونیه.نمیتونم ازدواج دائم کنم. باید بمونم تا بمیرم؟!؟!
    سعی میکنم به سئوالات شما پاسخ دهم :
    سلام ..........سلام
    از صبر کرن خسته شدم .......... ولی من نه . من و شما یه شباهت داریم - اونم اینکه هر دومون منتظر یاریم.
    میخوام حس های خوب رو تجربه کنم.............. باید از قفس دنیا آزاد بشی.
    چرا وقتی میتونم با یک نفر محرم شم و مشکلی برای هر دومون پیش نیاد به خودم سخت بگیرم؟............. به خاطر خدا و امام زمانت.
    مگه چقدر زنده ام؟............. هیچ کس نمیدونه. به جز خداوند. حتی حضرت اعزائیل.
    امکان ازدواج دائم ندارم و دیگه خسته هستم...................هلال کن بانو ..... هلال کن.
    من بچه نیستم............ ولی من دوست دارم بچه باشم چون بچه ها شاد اند
    به اندازه کافی عاقلم................ مثل دیوی تو کلاه قرمزی حرف میزنی (شوخی کردم ........... خانم بسیار باهوش هستی - مگرنه اینجا نبودی )
    آدمی که میخوام باهاش محرم بشم آدم خیلی خوب و خوش مشرب و مهربونیه............. مهربون شاید ولی خوب نه . می دونی چرا ؟ چون آدم به عشقش خیانت نمیکنه.
    نمیتونم ازدواج دائم کنم ................. ان شاء الله به موقعش. فعلا برو یه پفک چاکلز خانواده بگیر دونه دونه بخور.( از رموز باغبانیست)

تو نباید شکست بخوری ......نباید.

دوست داری درد و دله یه جوون 28 ساله را گوش بدی :

In The Name of God

My Allah! (ALL) praise is for thee for that which thou decided upon and resolved in the matter of thy friends
    .Whom thou purified for thyself and thy religion

:My Allah
    Where is the path after the path
    Where is the chosen one after the chosen one
    Where are the rising suns
    Where are the shining moons
    Where are the luminous stars
    Where is the Everlasting legacy of God
    Where is the awaited savior who will set the have – not’s and the depressed on their feet
    Where is he who shall blot out dogma in the matter of religion and his ( Muhammad s) children
    Where is the cause connecting the earth and the heavens

..............In hope of his reappearance

8. 4 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

یه دختر سرگردان (سه شنبه 22 اردیبهشت 94), zzzz (سه شنبه 22 اردیبهشت 94), اعجاز عشق (دوشنبه 18 خرداد 94), شیدا. (چهارشنبه 23 اردیبهشت 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 16 اسفند 95 [ 03:59]
    سطح
    68
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 269
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First Class1 year registered10000 Experience Points
    تشکرها
    1,164

تشکرشده 917 در 282 پست

Array
    سلام من تنها

شما همانطور كه مي خواستيد نظرات افراد مختلف اعم از زن و مرد، مذهبي و ‏غير مذهبي، متاهل و مجرد را دريافت كرديد كه همگي در يك راستا بود.من نيز نظر خود را ‏در تاييد راهنماييهاي دوستان بيان مي كنم.

ابتدا لازم است عنوان كنم كه به عنوان يك دختر ‏توجيهات شما نه تنها قانع كننده نيست بلكه خيلي عجيب و شك برانگيز است. بيشتر انگار از ‏زبان آن مردي كه پيشنهاد صيغه را به شما داده اين موضوع ايجاد و اين توضيحات ارائه شده ‏است.

شما بعد از 26 سال زندگي و سالها تلاش براي تحصيل در يك رشته خوب در بهترين ‏دانشگاه تنها راه حلي كه براي رفع تنهايي به نظرتان مي رسد اين است ؟

مطمئنيد ‏خواستگارانتان به خاطر وضعيت زندگي و فقر مالي شما بوده كه عقب كشيدند؟

خواستگاران ‏براي محك زدن و آشنايي با شما براي ازدواج اقدام كرده بودند يا فقط براي ديدن وضع ‏زندگيتان به تماشا آمده بودند ؟

يعني از بين آنها حتي يك نفر نبود كه با وجود ‏توصيفات خوبي كه از خودتان بيان كرديد مسئله ي مالي را ناديده بگيرد و شما را براي ‏خودتان بخواهد؟

مطمئنيد مانعتان براي ازدواج تنها فقر مالي است؟

نا به حال فكر ‏كرده ايد اينكه موقعيت خوبي براي ازدواج شما پيش نمي آيد شايد تماما به خودتان برمي گردد.......... ‏يعني اينكه شما شرايط مناسب وآمادگي لازم يك دختر براي ازدواج دائم را نداشته باشيد.

اگر اينطور باشد خدا خيلي رحم كرده كه با اين شرايط وارد زندگي مشترك نشديد.

مثلا خيلي دور از ذهن ‏است كه فكر كنيد بخاطر خصوصيات خودتان است كه تا كنون از ازدواج دائم محروم مانده ايد؟

‏احتمالا اثرات اين فقر مالي كه بيش از حد شما را درگير و حساس كرده نقاط ضعفي در شما ‏ايجاد كرده و چه بسا به دنبال اين وضعيت در مقابل خواستگاران ضعفهايي از خودتان نشان ‏داده باشيد ........ مثل حس حقارت .........حسادت ...........حسرت........... كمبود اعتماد ‏به نفس.

چون وضعيت مالي خانواده يك دختر لااقل براي همه آنقدر مهم نيست كه از خصوصيات ‏خوبي كه برشمرده ايد به اين خاطر به سادگي بگذرند ...........كه اگر اينطور باشد همان ‏بهتر كه منصرف شده اند........... اما اين نقاط ضعف چنانچه درست تشخيص داده باشم ‏خيلي مهم است كه در وجودتان از بين برود...........البته نه تنها براي جذب خواستگار بلكه ‏از آن جهت كه يك راه حل غير متعارف و غير قابل قبول (صيغه) را برايتان در حد آرزوي ‏دست نيافتني جلوه داده.......... گويي قرار است اين عمل معجزه اي در زندگيتان ايجاد كند.

‏اين راه نه تنها معجزه نمي كند و رنج تنهاييتان را التيام نمي بخشد ......... نه تنها ارامشي كه ‏از اين رابطه ميخواهيد را به دست نمي آوريد.......... بلكه همين رضايت نسبي كه از خودتان ‏داريد بابت تحصيلات و استقلال مالي و خصوصيات مهم ديگرتان را در ذهنتان كمرنگ مي ‏كند. ‏

نقل قول نوشته اصلی توسط ‎من تنها نمایش پست ها
    من اصلا اینطوری نیستم که راحت با مردا خوش و بش کنم. ‏یا مردی به خودش اجازه بده چنین پیشنهادی بهم بده. اینم میدونم خودم در روابطم بهش سخت ‏نگرفتم چون آدم خوبی بود‎.

‎ .

شما اصلا اينطوري نبوديد كه راحت با مردها خوش و بش كنيد يا به مردي اجازه دهيد چنين پيشنهادي بهتان بدهد ............ ‏اينطوري نبوديد اما شديد.

همه ي كساني كه وارد روابط اين چنيني شدند همه از اول اينطوري نبودند .............. اينطوري ‏نبودند اما شدند.

الان هم اصلا اينطوري نيستيد كه بخواهيد رابطه ي خيلي نزديك باان اقا داشته باشيد و زنش را ازش جدا ‏كنيد ........... اما اگر اين راه را برويد خداي نكرده يك روز به اينجا هم ممكن است برسيد.‏‎

نقل قول نوشته اصلی توسط ‎من تنها;381347‏‎
    ‎ ‎من به عنوان یک شخص ناشناس دارم با شما بحث میکنم و مطمئن ممکنه از این حس مالکیت ‏بیش از اندازه یک خانم متاهل در این مورد ناراحت بشم. و به این فکر میکنم یعنی منم یک روز ‏اینطور میشم که حتی حرفش منو برآشفته کنه؟! چرا یک آدم اینقدر تمام بود و نبودش رو وابسته ‏به یک مرد میدونه و اگه بدونه به یک زن نگاه کرده قاطی میکنه؟‎!

طبيعتا هر زن و شوهري به واسطه زندگي مشترك و محبتي كه به هم دارند تمام بود و ‏نبودشان را وابسته به هم میدانند.

شما چرا همه ي بود و نبودتان را در ايجاد ارتباط با مردي ‏مي دانيد كه شوهرتان نيست ...........حقتان نيست .........در سرنوشتتان نيست ‏‏...........اما برعكس شوهر آن زن برايش تمام اينهاست . شما كجاي اين زندگي هستيد كه فكر ‏مي كنيد بايد بياييد سهمتان را بگيريد و برويد؟

دوست عزيزم قلب و روحتان را زير پاي كسي نيندازيد و با اين كار آرزوهايتان را به آتش ‏نكشيد.

حتي اگر با ارزوهاي بر دل مانده بميريد (كه اگر صبور باشيد و عاقلانه ‏تصميم بگيريد چنين چيزي محال است اما) بهتر از اين است به گونه اي زندگي كنيد كه بوي ‏مرگ ‏ارزوهايتان را با كشيدن هر نفس احساس كنيد.

از بيم تجربه نكردن روياي ‏عشق و ‏ازدواج داريد با دست خودتان حق طبيعيتان را ‏از خودتان دور و دورتر مي كنيد.......... دقيقا مثل كسي هستيد كه از ترس مرگ ‏مي خواهد ‏خودكشي كند.‏

لطفا تاپيكهاي زير را بخوانيد:

http://www.hamdardi.net/thread-23133.html

http://www.hamdardi.net/thread-28826.html

http://www.hamdardi.net/thread-33966.html

10. 4 کاربر از پست مفید اعجاز عشق تشکرکرده اند .

یه دختر سرگردان (سه شنبه 22 اردیبهشت 94), zzzz (سه شنبه 22 اردیبهشت 94), تروولث (چهارشنبه 23 اردیبهشت 94), شیدا. (چهارشنبه 23 اردیبهشت 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 شهریور 94 [ 00:09]
    سطح
    19
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 10
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    34

تشکرشده 52 در 22 پست

Array
    اول اینکه من از اینکار منصرف شدم به دلایلی . پس خلاص!!

بعضیهاتون خیلی توهین آمیز حرف میزنید. واقعا متاسفم.
    من منصرف شدم در نتیجه خانمای متاهل خودکشی نکنن. انگار من میخوام با شوهر شخص اینا محرم شم. اگه زنی عرضه نداشته همسرداری کنه یا از وقتی سند شوهرتون(مثل یک کالا) به نامتون خورده دیگه راحتن و یک آب هم به دست و روشون نمیزنن تا شوهرتون امثال منو که تو اجتماع آرومم و با پوشش هم هستم به بی پوشش ایشون ترجیح بدن مشکل من نیست. عرضه ندارن به شوهراتون محبت کنن تا اون مرد ییاد با من درد دل کنه مشکل من نیست. شوهره بخاطر آبرو و بچه طلاقش نمیده خدا رو شکر کنه.

این دوستانی که میگن تو مشکل داری که خواستگارات میرن یا خودت بعضی هاشونو رد میکنی انشالله دقیقا در شرایط مشابه قرار بگیرن تا اونموقع ببینم نظرشون چیه. خودشونو چطوری اصلاح میکنن. أصلا من میخوام درس بخونم نمیخوام عقد دائم کنم. نمیخوام برم سر خونه زندگی. دوست دارم عقد موقت کنم. خدا اجازه داده. مردها هم میتونن زن دوم داشته باشن. من باید خدا رو راضی کنم. بقیه مهم نیستن.

ولی صحبت هاتون به چند دسته اصلی تقسیم میشن:

نظر خانم های متاهل: بشدت مخالف و معتقد به اینکه شوهرشون فقط فقط مال خودشونه، دلیلش اینه که اونا از منظر خودشون میبینن و خرشون از پل گذشته و به اونا چه که کلی زن بیوه و دختر مجرد وجود دارن تو جامعه. خودشونو عشقه!زنده باد خودشون! مرده باد کل جامعه!

خانم های مجرد: بیشتر نگران عواقب برای شخص خودم البته بقیه موارد رو هم کم و بیش اشاره کردن

پسرای مجرد: بیشتر میگید ازدواج دائم کنم و مخالف با عقد موقت و نظرتون اینه که قصدش فقط رابطه ج هست

مردان متاهل: یکی دو مورد که بودن گفتن هدفش صرفا رابطه ج هست.

درست خلاصه کردم؟ اگه کسی میتونه بهتر جمع بندی کنه ممنون میشم. چون نظرات زیاد بود . جمع بندیشون در چند تا مورد واقعا سخته.

یکی از دوستان گفتن این علاقه یکطرفه است و ... . نه اینطور نیست. این برداشت من نیست. دوستام بارها بهم گفتن که هر جا هستیم همیشه حواسش به توه. این جمله رو از خیلی از دوستام شنیدم که" فلانی تو رو دوست داره" . منم در جوابشون میگفتم نه بابا با همه همینطوره و کلا اجتماعیه. ربطی به شخص من نداره. ولی بازم اینو شنیدم.

اگه گفتم حرص نخورید ابدا منظورم این نبود که شما خیلی سخت گرفتید و آسون بگیرید که من برم باهاش. منظورم صرفا این بود که من حداقل برای چند ماه بعد دارم حرف میزنم و هول نیستم. داریم بحث میکنیم و من همه نظرات شما رو مشتاقانه میخونم.

برای بعضی از خانومها که بشدت برخورد کردن و همشون متاهلن که این حرفا رو میزنن: مثال میزنید فقیر میتونه از مال ثروتمند برداره؟! میگم آره. میشه. اگه زن اون ثروتمند اجازه بده!!!:) (این جمله رو شوخی گفتم).

جواب جدیش اینه: بله خداوند به صراحت گفتن که مال فقرا رو در مال ثروتمندان قرار دادم باید ببخشن وگرنه داغ میشه بهشون.
    البته این مثالی که این دوست عزیز گفتن زیاد ربطی نداشت.
    ولی ناراحت بشید یا خوشحال شرعا مرد با شرایطی امکان اینو داره که ازدواج مجدد کنه.اصلا به شخص من کاری نداشته باشید. این همه زن بیوه و ... باید تا آخر عمر تنها باشن که به حسادت و حس مالکیت خانم برنخوره.

دوست داشته باشید یا نداشته باشید امیرالمومنان فرمودن: غیرت زن کفر است و غیرت مرد ایمان.

پس خیلی فرق داره که زن متاهل بخواد به مرد دیگه ای فکر کنه یا برعکسش. چون اولی محاله راه شرعی داشته باشه ولی دومی ممکنه. منم دخترم. ولی نمیتونم آیات خدا رو انکار کنم. بعضی از شما خانمای متاهل خیلی حسودید و نمیخواید باور کنید که عقد موقت حلاله! حلاله! تبصره هاشم من و شما تعیین نمیکنیم. خدا تعیین کرده، علما استخراج میکنن. عین آیه قرآنه که امکانپذیره. اصلا بحثم سر من نوعی نیست. من آدم کثیفیم بخاطر هوسم اون آقا هم همینطور. خوبه؟! ولی دوست داشته باشید یا نداشته باشید عقد موقت حلاله و شوهراتون میتونن با رعایت عدالت زن دیگه ای بگیرن و اتفاقا پیش خدا روسفید خواهند بود اگه با زن بیوه و تنهایی ازدواج کنن و حمایتش کنن. پس اینقدر شوهرم شوهرم نگید. همون کسی که شوهرتونو بهتون داده اراده کنه شما از هم جدا میشید. فکر کردید امتیاز ویژه ای داشتید که متاهلید؟! نظر کرده اید؟! فقط شما ها تو عالم متاهلید؟! شوهرتون یکی یدونه است. شوهرت اگه بهت اجازه میده مثل یک کالا جز املاکش بشی اصلا صلاحیت نداره زن دوم بگیره. همین زنی که گرفته لایقش بوده.

جناب اعجاز عشق! شما همیشه عادت دارید تند تند قضاوت کنید؟! من همه بود و نبودمو اون مرد نمیدونم وگرنه تصاحبش میکردم از مدل خودتون که تصاحب میکنید. من فقط برای بخشی از زندگی و مدت کوتاه و روابط محدود میخواستم. اونم کسی که خودش متاهله و میدونم وقتش بیشتر در اختیار زن و بچه اشه پس واقعا حرفتون مصحک بود. پس بود و نبود من به اون وابسته نیست.
    همه خواستگارای من تا قبل از دیدن خونه زندگیمون إصرار پشت إصرار . دقیقا با فهمیدن وضع زندگیمون میرن. بعضیهاشون با مادرم و خانوادم هم قبلش صحبت میکردن. یا مثلا چون من شهر دیگه ای بودم اونجا با خانواده ام ملاقات داشتن. این سخن امام صادقه حرف من نیست. با یک دختر به 4 دلیل ازدواج میشه: ثروت، زیبایی، اصالت خانوادگی اما تو بخاطر ایمانش با او ازدواج کن. پسرای این دوره زمونه همه رو با هم میخوان. خواستگارای من خیلیهاشون تو مراحل اول رد میشن از طرف خودم یا خانوادم. من حاضر نیستم با هر کی ازدواج دائم کنم. برای خودمون بارها پیش اومده که سپردن دختر معرفی کنیم. پسر طلبه برمیگرده میگه باباش پولدار باشه ، خوشگل باشه، سفید باشه ، قدش بلند باشه و .... دیگه وای به حال بقیه که من خودم موارد زیادی سراغ دارم. پسرای الان اگه جنم داشته باشن برن خواستگاری که اکثرا ندارن و میگن شرایطشو نداریم ولی واقعیت اینه نمیخوان مسئولیت قبول کنن. پس بازم حرفاتون مضحک بود. ممنون که منو خندوندید چون زیاد رو به راه نبودم. خندیدم.

شماهایی که دم از خدا و امام زمان میزنید من نگرانم. بخاطر دل خودتون عین آیه قرآن رو انکار میکنید و زورتون داره قبول کنید عقد موقت حلاله و با شرایطی ممکنه. شماها میخواید یار امام زمان باشید؟! هرکدوم از آیات قرآن به نفعتونه رو قبول دارید و بقیه رو نه. انتخاب حق شماست!!!

و بازم میگم من از اینکار منصرف شدم. موفق باشید و ممنون از نظراتتون.
    ویرایش توسط من تنها : سه شنبه 22 اردیبهشت 94 در ساعت 21:54

12. 3 کاربر از پست مفید من تنها تشکرکرده اند .

abi.bikaran (سه شنبه 22 اردیبهشت 94), یه دختر سرگردان (چهارشنبه 23 اردیبهشت 94), zzzz (سه شنبه 22 اردیبهشت 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 02 [ 23:36]
    سطح
    79
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 97
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    700

تشکرشده 557 در 227 پست

Array
    نتونستم جلوی خودموبگیرمو پست نذارم امااین 3تایپیکوخوندم
    خواستم بهت بگم بابای من حتی پولدارترینوبهترین پسردنیاهم راه نمیده خونمون چون مشکل بدبینی و وسواس داره فکرمیکنه میریم بدبخت میشیم درحالیکه ازصبوری چیزی کم ندارم از احساس مسیولیت از اشپزی از...
    حتی الان سنم طوریکه تو اوج شهوت هستم تواین سنم بودکه عاشق پسری شدم عشق بهش ازهوس بود میدونستم که هیچوقت نمیتونم ازدواج کنم باهاش نه بااین پسرنه باکسی دیگه بخاطرشرایطم هم مالی هم مشکل بابام.بهم پیشنهادسکس داد حتی صیغه چون میدونس من مذهبیم اما تو اوج عشق و شهوتی که بهش داشتم نذاشتم بهم دست بزنه باورکن دلم خیلی میخواس بغلش کنم همین الان اشکام جاری شد امانرفتم بخاطرخدا .
    توکه بهترین رشته ودانشگاهورفتی درسته خودت تلاش کردی اما فقط خداخواسته اگه نخواد حتی یه برگ ازدرخت نمیفته .این صیغهای موقت همش گول زدنه سر دینو مذهبو شیره مالی دنه .ینیچی که طرف بره صیغه بشه عشقوحال کنه اصلامحبت الکی بعدبگه منکه گناه نکردم پس فرقت بااوناییکه اینکارونکردن چیه؟
    بابا پیامبر چون یاراش توجنگا کشته میشدن میرفته به زناشون کمک میکرده و بابچهاشون بازی میکرده براینکه گناه نشه صیغشون میکرده اون واس اون زمان بود الان این زمان فرق داره طرف واس سکس میره صیغه میکنه بعدمیگه گناه نیس شرعه پیامبرگفته اشکا نداره.بابا اعوذبلله نمیتونی سرخدارو شیره بمالیکه .خودت عذاب وجدان نمیگیری .البته میدونم هنوزاینکارو نکردی و انقد جذب اون اقاشدی که نمیتونی ازش بگذری.اما بدون تواگه به محبت الکی اون نیازداشتی یاحتی محبت واقعیش که بخاطرش میخوای اینکاروکنی من انقدمجذوبش شده بودم که یک ساعت عکسشونگاه میکردم همروتوخیابون بشکل اون میدیدم خیلی سردوراهی موندم مثل الانه تو.امااخررفتم سمت خدا.یچیزیم بگم انقددوسش داشتم حتی برام مهم نبود که دخترگیموبگیره یا ولم کنه یا دلم بسوزه یا حالم ازینیکه هس بدترشه فقط بخاطرخدانرفتم.عزیزدلم توم بخاطرخدااینکارونکن .بخاطرامام زمانت که ان شالله ظهورش نزدیکه اینکارو نکن بخاطرش که ازت ناراحت نشه :-((((((((

14. 3 کاربر از پست مفید zzzz تشکرکرده اند .

اعجاز عشق (دوشنبه 18 خرداد 94), تروولث (چهارشنبه 23 اردیبهشت 94), شیدا. (چهارشنبه 23 اردیبهشت 94)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array
    سلام خانم من تنها
    پاسخ شما را مطالعه کردم.
    ممنون.

من درد و دلم را برای شما انگلیسی نوشتم بنا بر دلایلی.............
    ما همیشه بین انتخاب ها قرار میگیریم ...........امیدوارم به لطف خدا مسیر درست را انتخاب کنی.

شبانگاهان ، تا حریم فلک ، چون زبانه کشد ، سوز آوازم
    شرر ریزد ، بی‌امان به دل ، ساکنان فلک ، ناله سازم
    دل شیدا، حلقه را شکند، تا برآید و راه سفر گیرد
    مگر یک‌دم گرم و شعله‌فشان، تا به بام جهان بال و پر گیرد

خوشا ای دل بال و پر زدنت، شعله‌ور شدنت در شبانگاهی
    به بزم غم، دیدگان تری، جان پرشرری، شعله آهی
    بیا ساقی تا به‌دست طلب، گیرم از کف تو، جام پی در پی
    به داد دل، ای قرار دلم، نوبهار دلم، می‌رسی پس کی؟

16. 3 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

یه دختر سرگردان (چهارشنبه 23 اردیبهشت 94), اعجاز عشق (دوشنبه 18 خرداد 94), شیدا. (چهارشنبه 23 اردیبهشت 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 آبان 04 [ 23:57]
    سطح
    93
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 792
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    هیچ کس منکر هیچ یک از آیات نیست ....سعی نکن با بمباران مذهبی ..خودتو توجیه کنی...

بعضی از احکام بسته به شرایط جامعه و حاکم شرع وضع میشود .......

حرف آخر ....

1. حافظ مال جان و ناموس مردم باشید ...... چه مونث چه مذکر .............

2. تنهای گرامی ........ دوست گرامی ...... خواهر من ....... گل خونه ......... تاج سر پدر ...........

تنها بودن هزار هزار سجده شکر داره به تنها شدن

.................................................. .................................................. .................................
    انگار عادت کردیم اشتباهات دیگران تجربه کنیم .....
    اگه زدو از بخت روزگار ازدواج دایم کردی همسرتو با یه دختر از خودت بهترون دیدی به یاد فکر های امروزت لبخند بزن ...

به راهنمایی های ما توجه نکن ..... تاپیک جدید بزن در انجمن خصوصی و از مشاورین تالار کمک بگیر ...

مارو هم دسته بندی نکن .... تو شخصیت خود را در آینه خود بین ....هر آنچه دیدی ره همان بین .....پارسا

عذر میخوام .........

18. 4 کاربر از پست مفید parsa1400 تشکرکرده اند .

anyy (چهارشنبه 23 اردیبهشت 94), یه دختر سرگردان (چهارشنبه 23 اردیبهشت 94), تروولث (چهارشنبه 23 اردیبهشت 94), شیدا. (چهارشنبه 23 اردیبهشت 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 16 اسفند 95 [ 03:59]
    سطح
    68
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 269
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First Class1 year registered10000 Experience Points
    تشکرها
    1,164

تشکرشده 917 در 282 پست

Array
    خانم من تنها،‎ ‎ اينجا هر كس پست ميگذاره با هر لحن و هر روشي فقط قصدش كمك و راهنمايي به شما است ‏و ‏خيلي جالب نبود كه با خانمهاي متاهل آنطور صحبت كرديد.‏...................اما از ‏تصميمي كه گرفتيد خوشحال شدم و از اينكه شما را خنداندم و خوشحالتان كردم بيشتر ‏‏خوشحالم.‏‎ ‎ فكر نكنيد ديگران به فكر خودشان هستند و شما را درك نمي كنند ‏‎...........‎بيشتر كساني كه ‏شما را از ‏اين كار منع و به ازدواج دائم تشويق كردند اكثرا مثل شما يك جورايي اين تنهايي را ‏دارند ‏‏..............حالا يا مثل شما مجرد هستند يا به نوعي متاهلهاي تنها هستند .‏‎ فكر كنم نظرات خانمهاي متاهل را خوانديد ...........تحمل كرديد تحمل كرديد به پست من ‏يكي كه ‏رسيديد ديگه‎............. ‎ من خانم متاهل نيستم و اتفاقا همسن و همجنستان هستم . نمي دانم چرا ناراحتتان كردم. يا ‏‏مطلب را بد توضيح دادم يا شما بد متوجه شده ايد‎. ‎ من نگفتم شما مشكل داريد كه خواستگارانتان پشيمان ميشوند و ميروند من گفتم خواستگاري ‏كه ‏شما را انتخاب مي كند اما با ديدن وضعيت زندگيتان عقب مي كشد همان بهتر كه برود و ‏ديگر هم ‏برنگردد .......... اين يعني لياقت شما را نداشته اند ............ نه اينكه خوب كرده ‏كه منصرف شده!!!‏‎ ‎"‎چون وضعيت مالي خانواده يك دختر لااقل براي همه آنقدر مهم نيست كه از خصوصيات ‏‏خوبي ‏كه برشمرده ايد به اين خاطر به سادگي بگذرند‎" ‎ به اين دليل من حس كردم شايد اين تصورات خودتان هست كه وضع ماليتان باعث منصرف ‏شدن ‏خواستگارانتان شده باشد چون مگر قرار است از ثروت خانواده ي پدري شما چيزي ‏نصيب همسر ‏آينده اتان شود كه انقدر مهم باشد؟؟؟؟‎ منصرف شدن خواستگار شما با آن همه اصرار در ‏حاليكه خودتان را قبلا پسنديده اند دليل ‏قابل قبولي نيست و گمان كردم "شايد" شما اينطور فكر ‏مي كنيد ‏‎........... ‎اينكه شايد خودتان ‏از اين لحاظ احساس كمبود مي كنيد و اين را به خودتان القاء ‏مي كنيد كه چون فقير هستيد ‏اينطور مي شود و آنطور‎ ‎‏........ و احساسات منفي به خود داريد و به ‏خواستگارانتان هم ‏سرايت مي دهيد. ‏‎ وگرنه براي دختر ي مثل شما وقتي اصرار پشت اصرار كه حتما بيايند ‏خواستگاري.........در حاليكه ‏اصل كاري (يعني شما ) را پسنديده بودند ‏‎.......‎تصور كردم ‏شايد خودتان از وضعيتتان در خانه ‏ناراضي بوديد و طوري رفتار كرده ايد كه انها رفتند و ‏برنگشتند‎ ‎‏........اما خب اشتباه كردم.‏‎ اما چرا خودت را با خانم اون اقا مقايسه كردي كه او در ناز و نعمت بزرگ شده اما شما در ‏فقر‎. من قضاوتي در مورد شما نكردم .............. اتفاقا خيلي خوب است كه شما احساس ‏وابستگي به هيچكس ‏نداريد .............. اما خانمهاي متاهل اكثرا اين حس را به همسرشان ‏دارند و از اينكه همسرشان در كنار فرد ‏ديگري باشد ناراحت مي شوند ........... كاري به ‏خوبي يا بدي اين موضوع ندارم اما اگر شما اين حس را نداريد اين هم يك امتياز ديگر ‏براي ‏شما به حساب مي آيد كه در آينده انشاءالله به همسرتان دلبستگي داريد اما مشكلات وابستگي ‏نخواهيد ‏داشت. بنابر اين خيلي راحت مي توانيد از اين تصميم منصرف شويد كه اعلام كرديد همين طور هم ‏شده و ‏خدا را شكر...........‏‎ به نظرم مي رسد شما دختر خودساخته اي هستيد.......... اگر گفتم ممكن است شرايط مناسب ‏براي ‏ازدواج نداشته باشيد كه هنوز برايتان ازدواجي صورت نگرفته منظورم اين نبوده شما ‏عيب و ايرادي ‏داريد و بين "شرايط خوب داشتن" و ‏‎"‎شرايط خوب براي ازدواج" داشتن خيلي ‏تفاوت است كه ‏گفتم شايد فعلا زمان مناسبش براي شما فرا نرسيده باشد و اين تنها دست ‏خداست. اما شما اگر مشكلي نداريد و مهارتهاي زندگي مشترك را مي دانيد و كاملا امادگي ازدواج را ‏داريد ‏بدانيد كه انشاءالله اين اتفاق خوب برايتان مي افتد و محبتي ماندگار و پايدار را در كنار ‏همسر خود ‏تجربه خواهيد كرد‎.‎ ‎ موفق باشيد .‏‎
    ویرایش توسط اعجاز عشق : چهارشنبه 23 اردیبهشت 94 در ساعت 00:25

20. 4 کاربر از پست مفید اعجاز عشق تشکرکرده اند .

anyy (چهارشنبه 23 اردیبهشت 94), یه دختر سرگردان (چهارشنبه 23 اردیبهشت 94), zzzz (چهارشنبه 23 اردیبهشت 94), شیدا. (چهارشنبه 23 اردیبهشت 94)

صفحه 7 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)