اول اینکه من از اینکار منصرف شدم به دلایلی . پس خلاص!!
بعضیهاتون خیلی توهین آمیز حرف میزنید. واقعا متاسفم.
من منصرف شدم در نتیجه خانمای متاهل خودکشی نکنن. انگار من میخوام با شوهر شخص اینا محرم شم. اگه زنی عرضه نداشته همسرداری کنه یا از وقتی سند شوهرتون(مثل یک کالا) به نامتون خورده دیگه راحتن و یک آب هم به دست و روشون نمیزنن تا شوهرتون امثال منو که تو اجتماع آرومم و با پوشش هم هستم به بی پوشش ایشون ترجیح بدن مشکل من نیست. عرضه ندارن به شوهراتون محبت کنن تا اون مرد ییاد با من درد دل کنه مشکل من نیست. شوهره بخاطر آبرو و بچه طلاقش نمیده خدا رو شکر کنه.
این دوستانی که میگن تو مشکل داری که خواستگارات میرن یا خودت بعضی هاشونو رد میکنی انشالله دقیقا در شرایط مشابه قرار بگیرن تا اونموقع ببینم نظرشون چیه. خودشونو چطوری اصلاح میکنن. أصلا من میخوام درس بخونم نمیخوام عقد دائم کنم. نمیخوام برم سر خونه زندگی. دوست دارم عقد موقت کنم. خدا اجازه داده. مردها هم میتونن زن دوم داشته باشن. من باید خدا رو راضی کنم. بقیه مهم نیستن.
ولی صحبت هاتون به چند دسته اصلی تقسیم میشن:
نظر خانم های متاهل: بشدت مخالف و معتقد به اینکه شوهرشون فقط فقط مال خودشونه، دلیلش اینه که اونا از منظر خودشون میبینن و خرشون از پل گذشته و به اونا چه که کلی زن بیوه و دختر مجرد وجود دارن تو جامعه. خودشونو عشقه!زنده باد خودشون! مرده باد کل جامعه!
خانم های مجرد: بیشتر نگران عواقب برای شخص خودم البته بقیه موارد رو هم کم و بیش اشاره کردن
پسرای مجرد: بیشتر میگید ازدواج دائم کنم و مخالف با عقد موقت و نظرتون اینه که قصدش فقط رابطه ج هست
مردان متاهل: یکی دو مورد که بودن گفتن هدفش صرفا رابطه ج هست.
درست خلاصه کردم؟ اگه کسی میتونه بهتر جمع بندی کنه ممنون میشم. چون نظرات زیاد بود . جمع بندیشون در چند تا مورد واقعا سخته.
یکی از دوستان گفتن این علاقه یکطرفه است و ... . نه اینطور نیست. این برداشت من نیست. دوستام بارها بهم گفتن که هر جا هستیم همیشه حواسش به توه. این جمله رو از خیلی از دوستام شنیدم که" فلانی تو رو دوست داره" . منم در جوابشون میگفتم نه بابا با همه همینطوره و کلا اجتماعیه. ربطی به شخص من نداره. ولی بازم اینو شنیدم.
اگه گفتم حرص نخورید ابدا منظورم این نبود که شما خیلی سخت گرفتید و آسون بگیرید که من برم باهاش. منظورم صرفا این بود که من حداقل برای چند ماه بعد دارم حرف میزنم و هول نیستم. داریم بحث میکنیم و من همه نظرات شما رو مشتاقانه میخونم.
برای بعضی از خانومها که بشدت برخورد کردن و همشون متاهلن که این حرفا رو میزنن: مثال میزنید فقیر میتونه از مال ثروتمند برداره؟! میگم آره. میشه. اگه زن اون ثروتمند اجازه بده!!!:) (این جمله رو شوخی گفتم).
جواب جدیش اینه: بله خداوند به صراحت گفتن که مال فقرا رو در مال ثروتمندان قرار دادم باید ببخشن وگرنه داغ میشه بهشون.
البته این مثالی که این دوست عزیز گفتن زیاد ربطی نداشت.
ولی ناراحت بشید یا خوشحال شرعا مرد با شرایطی امکان اینو داره که ازدواج مجدد کنه.اصلا به شخص من کاری نداشته باشید. این همه زن بیوه و ... باید تا آخر عمر تنها باشن که به حسادت و حس مالکیت خانم برنخوره.
دوست داشته باشید یا نداشته باشید امیرالمومنان فرمودن: غیرت زن کفر است و غیرت مرد ایمان.
پس خیلی فرق داره که زن متاهل بخواد به مرد دیگه ای فکر کنه یا برعکسش. چون اولی محاله راه شرعی داشته باشه ولی دومی ممکنه. منم دخترم. ولی نمیتونم آیات خدا رو انکار کنم. بعضی از شما خانمای متاهل خیلی حسودید و نمیخواید باور کنید که عقد موقت حلاله! حلاله! تبصره هاشم من و شما تعیین نمیکنیم. خدا تعیین کرده، علما استخراج میکنن. عین آیه قرآنه که امکانپذیره. اصلا بحثم سر من نوعی نیست. من آدم کثیفیم بخاطر هوسم اون آقا هم همینطور. خوبه؟! ولی دوست داشته باشید یا نداشته باشید عقد موقت حلاله و شوهراتون میتونن با رعایت عدالت زن دیگه ای بگیرن و اتفاقا پیش خدا روسفید خواهند بود اگه با زن بیوه و تنهایی ازدواج کنن و حمایتش کنن. پس اینقدر شوهرم شوهرم نگید. همون کسی که شوهرتونو بهتون داده اراده کنه شما از هم جدا میشید. فکر کردید امتیاز ویژه ای داشتید که متاهلید؟! نظر کرده اید؟! فقط شما ها تو عالم متاهلید؟! شوهرتون یکی یدونه است. شوهرت اگه بهت اجازه میده مثل یک کالا جز املاکش بشی اصلا صلاحیت نداره زن دوم بگیره. همین زنی که گرفته لایقش بوده.
جناب اعجاز عشق! شما همیشه عادت دارید تند تند قضاوت کنید؟! من همه بود و نبودمو اون مرد نمیدونم وگرنه تصاحبش میکردم از مدل خودتون که تصاحب میکنید. من فقط برای بخشی از زندگی و مدت کوتاه و روابط محدود میخواستم. اونم کسی که خودش متاهله و میدونم وقتش بیشتر در اختیار زن و بچه اشه پس واقعا حرفتون مصحک بود. پس بود و نبود من به اون وابسته نیست.
همه خواستگارای من تا قبل از دیدن خونه زندگیمون إصرار پشت إصرار . دقیقا با فهمیدن وضع زندگیمون میرن. بعضیهاشون با مادرم و خانوادم هم قبلش صحبت میکردن. یا مثلا چون من شهر دیگه ای بودم اونجا با خانواده ام ملاقات داشتن. این سخن امام صادقه حرف من نیست. با یک دختر به 4 دلیل ازدواج میشه: ثروت، زیبایی، اصالت خانوادگی اما تو بخاطر ایمانش با او ازدواج کن. پسرای این دوره زمونه همه رو با هم میخوان. خواستگارای من خیلیهاشون تو مراحل اول رد میشن از طرف خودم یا خانوادم. من حاضر نیستم با هر کی ازدواج دائم کنم. برای خودمون بارها پیش اومده که سپردن دختر معرفی کنیم. پسر طلبه برمیگرده میگه باباش پولدار باشه ، خوشگل باشه، سفید باشه ، قدش بلند باشه و .... دیگه وای به حال بقیه که من خودم موارد زیادی سراغ دارم. پسرای الان اگه جنم داشته باشن برن خواستگاری که اکثرا ندارن و میگن شرایطشو نداریم ولی واقعیت اینه نمیخوان مسئولیت قبول کنن. پس بازم حرفاتون مضحک بود. ممنون که منو خندوندید چون زیاد رو به راه نبودم. خندیدم.
شماهایی که دم از خدا و امام زمان میزنید من نگرانم. بخاطر دل خودتون عین آیه قرآن رو انکار میکنید و زورتون داره قبول کنید عقد موقت حلاله و با شرایطی ممکنه. شماها میخواید یار امام زمان باشید؟! هرکدوم از آیات قرآن به نفعتونه رو قبول دارید و بقیه رو نه. انتخاب حق شماست!!!
و بازم میگم من از اینکار منصرف شدم. موفق باشید و ممنون از نظراتتون.

علاقه مندی ها (Bookmarks)